yok Allah a şükür öyle bir ise zaten girmem..günde 12 saat çalış haftasonu iptal fln..dediğim gibi şükürler olsun..
bir arkadaşımın logo kartvizit vs tasarımlarını yaptım evde :)) bgn teslim ettim :)) bakalım eğer tutarsa home office uygulumasinda gecebilicem sanırım :)) bu is yüzünden kendime kartvizit yapamadım en kısa zamanda kendime de yapicam logo ve kartvizit vericem millete :)) eğer bu olayı oturtabilirsem bütün kk ya benden caaaaaaay :))))))))
yorumlar için çok teşekkür ederim..
gercekten 1 haftadır bu işle mesguldum ve mutluydum..hem evimdeyim hem çalışıyorum :) Super bı şey :))
Ingilizce hayranligina sinir oluyorum ya. Turkce'de support un karsiligi yok di mi hanımefendi bunu kullanmak zorunda kaldiniz. Lutfen dilimizi katletmeyelim.
yok Allah a şükür öyle bir ise zaten girmem..günde 12 saat çalış haftasonu iptal fln..dediğim gibi şükürler olsun..
bir arkadaşımın logo kartvizit vs tasarımlarını yaptım evde :)) bgn teslim ettim :)) bakalım eğer tutarsa home office uygulumasinda gecebilicem sanırım :)) bu is yüzünden kendime kartvizit yapamadım en kısa zamanda kendime de yapicam logo ve kartvizit vericem millete :)) eğer bu olayı oturtabilirsem bütün kk ya benden caaaaaaay :))))))))
yorumlar için çok teşekkür ederim..
gercekten 1 haftadır bu işle mesguldum ve mutluydum..hem evimdeyim hem çalışıyorum :) Super bı şey :))
sizin adınıza sevindim..demekki okuduğunuz bölümde birşeyler öğrenmişsiniz değilmi:)) yoksa bunları nasıl yapacaktınız...umarım kendinizi daha çok geliştirir ve iş hayatınızda kendinizi tanıtabilirsiniz..alkisalkisalkis
evet sadece bilgisayarda bir seyler yapabiliyorum baskıya hazirlayamiyorum o ısı yine benim yerime matbaa yaptı..konuyu nereye getirmeye çalıştığının farkındayım,ama aynı zamanda beni anlamadığının da farkındayım..herhangi bir polemik yasamaya da niyetim yok..iyi dileğin için teşekkür ederim..
çalışan ayaklarının üstünde duran kendi parasını kendi kazanan sosyal bir statüsü olan toplumda çalışma hayatının bir parcası olan sabah 7 de uyanıp idealleri ve emeği için koşturan özgüvenli kadın her zaman en yenilmez olanıdır,eşinin gözünde de farklılaşır...
hangi erkek ister ki toplumda belli bi statüsü olmayan bir bayanı? en azından bir okul okumus bi sekilde referasn edilmiş kadınları tercih ediyorlar artık...
toplumda statü sahibi olmak derken? Hindistan'da yaşıyoruz ve kast sistemi var da bizim mi haberimiz yok acaba?
statü dediğiniz şey olsa olsa etikettir. etiket sizi hoş gösterir ama içiniz boşsa nafiledir.
hakikaten güldüm sadece güldüm hindistan ile kıyaslama yaptığınızdan ötürü...beni güldürdünüz sağ olunuzz...
merak etmeyin bir statüye gelmişşeniz içiniz doludur cünkü o konuma gelene kadar kendinizdenn cokkk fedakarlık yapmıssınızdır elinizde tahta kaşık yemek yapmakdan daha da fazla sey vermişşinizdir..umarım anlabilmişimdir..tek kelime ile gıpta ediyorum hem ayakları sağlam yere basan hemde cocuk büyütp evliliklerini de idare eden kadınlara..evde oturan herkes musakkayı yapar,ama hem dıs hayatı hemde evlilik hayatını idare eden haikaketen zaaten belli bi konuma gelmiştir.. aaa filancanın hanımı hem calışıyor hem çocuklarına mükkemmel bir anne...al sana statü güzelim en basit mahalle örneğinden....
mrb canim, 5 yillik evliyim.
ben evlenmeden önce bir kac yil calistim.
evliykende yaklasik 1 yil kadar calistim.
isim rahatti ve erken cikiyordum.. o yüzden sorun yoktu.
Senin düsüncelerinin coguna katiliyorum.
su an bir bucuk yasinda bir oglum var..gerekmedikce calismayi düsünmüyorum.
esim saolsun para konusunda tek laf etmez.
Ben ne icin calisiyorum.. ben kazanacagim siz harcayacaksiniz der.
o yüzden SIKINti yasamiyorum..
Herkezin kendi bilecegi is.. ama bence bir ANNE cocugu okuldan, esi i$'ten geldimi evde olmali.. önlerine sicak yemek koymali..
onlarla vakit gecirmeli.
Öyle kadinlar taniyorumki 12 saat calisiyorlar.. cocuklari ..kocalari.. ne yemis ne icmis ne giymis haberleri yok.
Böyle bir Hayat istemem..
Mutlu bir ev hanimiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?