Hiç bir zaman para söz konusu olmadı eşimle aramızda.
Evlendiğimizde çalışıyordum,ama maaşımı sormadı bile.Ben de harcamadım,biriktirdim ve eşim arabasını değiştirirken yardımcı oldum.
Şimdi çalışmıyorum,ama daha bir kere bile para istemedim,çünkü ek kartımla atmden kendim çekiyorum ve hatta eşim benden istiyor yerimseniben
Ha çalışır olmayı tercih ederim,çünkü çalışmak sosyalliktir,çalışmak üretmektir,çalıştıkça parlarız..
Bence çalışırsan çok şey kazanırsın..
İyi ki doğdun hayatımopuyorumnanaktanher evli olan her çalışan ailesine zaman ayırmıyor değilki
bahsettiğin arkadaşın hakikaten yoğunmuş iş hayatında Allah yardımcısı olsun
bence mutlaka çalışmak istiyorsan eğer çalış evlendiğin zaman eşinin maddi durumu iyi olursa çalışmazsın.
benim bu gün doğum günüm yaklaşık 7 yıldır çalışıyorum.ama Allah nasip ederde evlenirsem eşimin maddi durumu iyi olursa bende çalışmayı düşünmüyorum.evlenen kadar çalış bence maddi açıdan kendini güvende hissedersin.daha rahat hareket edersin.evde sıkılmazsın.değişik insanlar tanırsın değişik bilgiler öğrenirsin .sana tavsiye evlenene kadar çalış
ekonomık ozgurluk kendı ayaklarının ustunde durmak ıstedıgını alabılmek..hepımızın ortak noktası bunların dogru ve guzel oldugu yonunde..bende bunları dusunuyorum..ama ıste bır yandan da gunde 2 saat goreceksem esımı nıye evlenıyım kı dıye de dusunuyorum acıkcası..
cok yakın bır tanıdıgım var benden 5 yas buyuk bayan..4 sene once evlendı..kız cok guzel bır yerde cok guzel bır karıyer yaptı ve cokta guzel maas alıyor..kocasının da cok guzel bır ısı ve gelırı var..suan hayatları cok guzel..kız ıstedıgını yapıyor,alıyor ısı geregı cok sık yurtdısına gıdıyor oradan alısverıste yapıyor..bu arada kıradalar ev almak ıcın de para bırıktırıyorlar..ıkısıde ıs hayatında super..kız bı de cok sosyal ısten cıkıyor dıl kursuna gıdıyor veya spora gıdıyor eve bı gelıyor saat 9 kocası gelmıs 7de..adam tek basına takılıyor evde karısı gelene kadar neyse snr kız gelıyor ymk yıyor tv ızlıyor kıtap okuyor ya da ders calısıyor yatıyor adam da bu sırada bılgısayarda oyun oynuyor fln..ortak pazarları var sadece ondada cogunlukla tartısıyorlar..sımdı acıkcası bana boyle bır evlılık ters gelıyor..sankı ev arkadası gıbıler..kız gelıyor 1-2 saat adamı ya goruyor ya gormuyor..dedıgım gıbı o kdr az vakıt gecırıyorlar kı pazarları butun gun bırlıkte olmak sınırlernı bozuyor herhalde onda da kavga edıyorlar...
calısmak guzel de bı de boyle olmak bana cok ters ıkı saat gormek ıcın mı evlenıcem??gıbı dusunuyorum belkı de yalnıs dusunuyorum bılmıyorum...
canım tşk ederim iyiki sizlerde doğmuşsunuz.
dogru dıyorsunuz ya..en azından evlenene kadar calısırım veya bır daha denıyım nolcak kı?denemıs olurum 2 kere denedım 3.de denerım..ne zararı var kı..baktım olmuyo o zmn bu calısma ısını tamamen rafa kaldırırım..
cok tesekkur ederım hepınıze yorumlarınız ıcın benı tekrar gaza getırdıgınız ıcın :)
okudum okudum sonunda sıra yazmaya geldi bazen hayrete düşdüm bazende beni hayrete
düşürenlere hak verdim.Ben 7 yıldan fazladır çalışıyorum nerdeyse liseden sonra hiç boş zamanım
olmadı.Geçen sene haziran ayında evlendim bir süre çalışmaya devam ettim daha sonra işden ayrıldım,
yaklaşık 6 ay iş bulamadım evde patladım daraldım evde hiç durmadım duramamki alışmamışım
ben ev için doğmamışım haşa,daha sonra dedik bebek yapalım iş yok madem bebeğimiz olsun
5 ay olmadı bebeğimizde bide onun sitresi derken türkiyenin önde gelen GSM firmasında iş buldum
işe alındım vs derken 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim işe girdiğimde değildim ama korunmaya
başlayacaktıkki birde bbakdık hayatımızın hediyesi gelmiş şimdi 4 aydır çalışıyorum 3 aylık hamileyim
allah izin verirse doğumdan 3 ay sonra işdeyim ben evde duramam ama bebeğim sağlıklı olursa bir sorunu
sıkıntısı olmazsa
Yani ben hem evliyim hem ev hanımıyım hemde anne adayıyım kendimle gurur duyuyorum
aman ha yanlış anlamayın herkese saygı duyuyorum.
heeee unutmadan çokda cilveliyimdir yaniii laf yerine gider umarım:::))))
Sana şimdiden kolay gelsin, çok hoşuna gidecek emin ol. Ama önyargılı başlama, "nasıl olsa yürütemem" diye düşünerek girşme işe. Zaten anladığım kadarıyla senin tereddütün kadınların çalışması konusunda değil, kadının çalışması gerektiği konusunda hemfikiriz de... Azıcık tembellik var galiba hı? opuyorumnanaktan Sevimli sevimli üşeniyorsun sanki. Ama çalışmaya başlayınca o tembelliği atarsın üstünden hiç merak etme. Yolun açık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?