Çalışmayan evli bayanlara bir sorum var

inş canım inş çok güzel bir duygu eşim bile başka bir gözle bakıyor şuan
hayranım sana diyor nasıl yetişiyorsun bu beni dahada güçlendiriyor.

bende şu an evliyim ve nişanlıyken çıkarılmıştım çalıştığım bankadan,şimdi hala işsizim allaha şükür herhangi bi sıkışıklığımız yok eşim bana bırakır ister çalış ister çalışma sana kalmış diyor ama benim içim rahat etmiyo yine de,hala iş arıyorum mesela ama ortalık berbat kriz iş sektörünü mahvetti evde işim gücüm 1-2 saatte bitiyor yapacak bişey bulamıyorum canım sıkılıyor,ama evli bayanlar için biraz da avantaj gibime geliyor çalışmamak sadece ev işleri yemek ütü vs.yönünden yani,yoksa çalışmak gibisi var mı....

çalışan kadın cilveli olmazmı ay ne güldüm yaa

iş arkadaşının dedikodusnumu yapar dahda komik

evet cnm demekki iş arkadaşımızın dedikodusnu yapmamak için iş arkadaşımız olmicak
çalışmazsanız sorun olmaz

birde cilvgeli olmak için ev hanımı olmak lazım allah korusun çalışanları kocası

aldatıyor demekki evde oturucakmışızzz

arkadaşım sen git bir yat uyu ya:)

aslında o kadarda zor değil cekhu ben sabah 8 akşam 6 çalışıyorum...6 bucukta evdeyim...yemek yiyip yapmam gereken işleri yapınca 8 de işim bitiyo...2 saatte eşimle ilgileniyorum bazen uyuyakalırsam hiç görmediğim günler oluyo doğru...ama evde günler geçmek bilmiyo hele teksen...sıkıntıdan patladığım günleri bilirim...çalışmak herşeye rağmen güzel..

tabıı bu krızde ıs bulmakta zor olucak ama denıycem..
walla kızlar supersınız ya cok tesekkur ederım..ınanın suan da ustumden yuk kalktı gıbı hıssedıyorum..sureklı ne yapsam ne yapsam dıye dusunmekten sınırlerım bozuluyordu..arkadaslarım la bu konuyu konusmakta aynı sekılde..daha 25 yasındayım denerım olmadı mı olmaz..
benım pek kendıme guvenım yok aslında yapamam gıbı gelıyor ama bu sefer zorlıycam...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay sen çok yaşa emi azına sağlı sinir olmuştum zaten hepsi geçtia.s
uyumakmı ben uyusam azcık mirmirmirmir

Sana şöyle bir örnek veriyim.Benim bir arkadaşım 2 sene boyunca evlenmeden önce, piyasanın üstünde ve gayet itibarlı bir işte çalıştı.Bir miktar para biriktirdi, evlendikten sonra da kariyer filan dinlemeyip istifa etti.O da senin dediklerini diyor.Sabah 8 akşam 6, ne zaman yemek yapıcaktım, ne zaman kendime bakıcaktım, sürekli bi sinir stres halinde olmak istemedim diyor. Onun da çok maddi kaygıları yoktu. Şu an eşi çalışıyor ve ortalama bir maaşla yaşıyorlar.Babası evini almıştı, kendisi de arabasını almıştı. Brikmiş parasının getirdiği aylık faizle de zaten kredi kartı borcunu kendisi ödüyor. Öyle çok fazla harcamaları olan ve her gördüğünde gözü kalan, mutluluğu tüketimde arayan bir insan da olmadığı için, gayet mutlu .Nasıl bir insan olduğuna ve nasıl bir insanla evleneceğşne göre değişir bence. Pahalı zevklerin varsa uygun düşmez ama sade yaşamdan yanaysan hiç gerek yok bence. Bu anlattığım arkadaşım artık her şeyini evinde yapıyor, ekmeğini bile. Ve kendisini çok daha sağlıklı hissettiğini söylüyotr çalıştığı zamanlara göre.

canlarım ben sabah 08: akşam 18:00 çalışıyorum.muhasebe çok zordur.eve gidiyorum yemek yapıyorum.annem şeker hastası onun yemeğini ayrı yapıyorum.iğnesini yapıyorum.çalışan bayanım diye yan gelip yatamıyorum.ehafta sonu ev temizliği ara sıra misafir ağırla hem ev hayatı hem iş hayatı zor ama fedakarlık olmadan bir yerlere gelinmiyor.
çalış arkadaşım mutlaka çalış

çalışan kadın cilveli olmazmış :)))) ben çalışmıyorum ama gene de cilveli değilim. nasıl yaşayacağım bundan sonra delikafaduldenkötükedihüso

arkadasın benım ıcın super bır ornek..daha dogrusu benımde olmak ıstedıgım kısı :) evlenene kadar calısmayı dusunuyorum artık bende..

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay sen çok yaşa emi azına sağlı sinir olmuştum zaten hepsi geçtia.s
uyumakmı ben uyusam azcık mirmirmirmir
napim cnm öle cevaba böle yorum yapıcaksın haklısın deyip geçiceksin

erkek gibi oluyolar robot gibi oluyolar anam neler saymış

su krız donemını atlatana kadar ve bır ıs bulana kadar babamın yanına gıderım hem o sırada sbhları erken kalkma faslına da alısmıs olurum...
ay cok mutluyum suan opuyorumnanaktan

evlendıgnız kısının gozune batıcak ıse neden evlenıyokı?..
neden sorumluluk alıyokı ozaman ustune..
bekarken tek ıse evlenınce ıkı kısı olcagının farkındadır erkek ..
ama su varkı hayat guvencenı saglayamıyosa ılerde calısmalısın bı holdıngde calıssanız eger kaza gecırsenız hayat boyu sıze bakar ama calısmıyo ısenız esınız sıze bakarmı hayat boyu?..

su krız donemını atlatana kadar ve bır ıs bulana kadar babamın yanına gıderım hem o sırada sbhları erken kalkma faslına da alısmıs olurum...
yanlız baba ıle calısmak kesınlıkle gorundug kadar ıyı degıldır tavsıyem..

evlendikten sonrada vazgeçme cekhu

evine gündelikçi al haftada bir kadın al nebiliyeim bütün maaşını kendine harca

makyaja harca istersen kuaföre harca geldiği gibi gitsin istersen ama yinede

çalış...

yanlız baba ıle calısmak kesınlıkle gorundug kadar ıyı degıldır tavsıyem..

ıs bulana kadar sadece..zaten benım ısımle babamın ısı cok ayrı..muhasebe bılmem lazım onun yanında devamlı calısmam ıcın ben grafık okudum :)

ben bı dıkıs tutturayım kendıme guvenım gelsın de belkı evlenınce de calısırım :)

ben 1 senelik evliyim. çalışmıyorum . kocam para verince rahatsız olmuyorum.
Allaha şükür herşeyımızıde alıyor.
hastaneye iş başvurusu yapmıştım olcak gibi bakalım . evde sıkılıyorum diye iş aramıştım bi ara. eve de alıştım çocuk falanda olnca zor olur diyorum . hayırlısı bakalım ne olacak halimiz..-tatlicadiarzu-

ben bekar olsam bile calisir biriktirirdim parami..yarin ne olcagimiz bellimi?.evlendikten sonrada bi kadinin calismasi gerektigini düsünüyorum...bütün gün olmasa bile bi kac saat...harcligini cikartacak kadar....sürekli koca eline bakmak insanin zamanla agrina gidiyor...ben bebeyimi büyüteyim...bi kac saatliginede olsa calismayi düsünüyorum...gerci esim karsi cikiyo...istemiyor calismami...ama yinede bi sekilde onu ikna edip calismak istiyorum ilerde...2 saatlinede olsa yeter...insan kendi alin teriyle calisip kazandigi para cok farkli oluyor..

Son düzenleme:
sizi nekadar severse sevsin ne kadar zengin olursa olsun koca parasıyla baba parası bir olmaz kızlar...ee hadi diyelim her konuda rahatsın bide cocugun var 2 gün sonra herif ya bosanalım derse yada rahmetine kavusursa napıcaksın.. öle evlenipp tekrar baba evine sıgınıp baba parası yemek hiç kolay diil yani bekarlıktaki gibi olmaz.. hep calıstıgınızda sosyal yasamınız olur bi cevreniz olur arkadaslarınızla daha rahat görüsebilirsiniz o yüzden calsıın bayanlar öle 1 cicekle yaz olmazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…