canım neler demişsin,ne demek söz sahibi olma hakkın yok
valla bilemiyorum,çok garip sana direkt söz sahibi olma hakkın yok nasıl demiş,
valla dedi ama ikiyüzlü şimdide demedim diyo söylüyü söylüyo inkar ediyokötükedihüsoartık bende onu kaale almıyorum.:dilcikar:zaten yakın bi sürede ayrılmayı düşünüyorum canım işallah son vericem.
evli değilim yeni sözlendim üniversite mezunuyum bi yılı geçti öyle zengin fln da değiliz ama hiç çalışmadım evlenince de çok ihtiyacımız olmazsa çalışmak istemiyorum.sabah çık akşam koşa koşa gel yemek yap temizlik yap kocanı görme ilgileneme çocuğun olsun 3 yaşında kreşe ver niye para kazanmak için zaten kazanılan para yola kıyafete makyaja gidicek ne gerek var 3 günlük dünyada kendimi paralıcam hem erkeğin tek görevi ailesine bakmak şimdi ondan da kurtuluyolar. kadınlar sözde akıllık etti çalışıp kendilerini ezdirmiyolar halbuki en çok çalışan kadın ezilip yıpranıyo yolda orda burda
bır de soyle dusunuyorum,yıne yanlıs anlasılmasın lutfen hanı belkı gerı kafalı dıceksınız ama,benım abım evlenmeden once her aksam masada aılecek yemek yerdık 2-3 gunde bır evde baska bır yemek pıserdı esyalarının yerını bılırdı annem tlfnda sorsa annem nokta atısıyla anlatırdı neyı nerde :) yanı abım evde bellı bır duzene alısmıs bır ınsandı..ve evlendı..yengem calısıyordu ve cok fazla da evle alakası olan bırı degıldı,ogretmen oldugu ıcın abımden once eve gelıyordu yemegını yıyordu abım geldıgın de de bır tepsıde yemek koyuyordu abıme ve kendı yapmıyordu yemek annesı yapıyordu..ben hep ıcten ıce kızardım yaa bu cocuk bu duzene alısık degıl dıye en azından bekle kocan geldıgınde bırlıkte yıyın dıye..yanı sımdı abımın alıstıgı bı duzen vardı fakat bunu yengem saglayamıyor,benım dusunce tarzıma gore bıraz da olsa saglaması lazım..abım arıyor sortum nerde dıyor bılmem dıyor bence bılmesı lazım..yanı evlılıkte kadının hakım olması lazım bır cok seye dıye dusunuyorum..aynı sey sımdı erkek arkadasım ıcın de gecerlı bellı bır duzene alısık annesı sayesınde sımdı evlendıgımızde bende ona o duzenı saglamalıyım dıye dusunuyorum..yanlıs mı dusunuyorum bılmıyorum kı..ama bu duzen dedıgım gıbı en azından yemegı ben yapmalıyım sofra kurmalıyım esyalarının yerını bılmelıyım...cok mu sacma konustum acaba :)
cnmm mimarımmm işsizim:)çalıştım bi iki yerde hakkımı alamadım çıktım ve bu nedenlede sogudumm çalışmatan...2 yıllık bi ilişkim var..ilk aylarda biyerde hesap ödenecegi zaman erkek arkadaşım ödüyor diyeee çok bozuluyodumm baktım bana ödetmeye fırsat vermiyor ondan sonra onla birliktenken hiç bşy yiyip içmedimmm...ama bu ilk başlardııı şimdii bana haçlık falan verioo git istedigini al alışveriş yap diyo hoşuma gidiyo vallaaaa.2 yıldır tüm kıyafetlerimi sevgilim alıyo saölarımı boyatcagım zamanı bilio para verio.bu dünyada bi babamın parasını bide sevgilimin parasını gocunmadan harçıyorumm...sen demişsin yaaa çalışınca ikimizde nezman görüşebilcez..şölede bşy var sen çalışmasandaaaa eşin çalışcagı için yine aynı şekilde görüşceksiniz amaaa sen yorgunn olmuycan tabii..bence bi bayannnn çocugu olana kadar çalışmalııı..ben kimseye baktırtmam çocugumu madem başkaları bakcak dogurmam..onun için bebek olana kdar adam akıllı iş olursa çalışırım ama ondan sonra hayatta çalışmam..
peki bişey dikkatimi çekti aileniz sormuyormu saçının boya parasını aldığınız üst başın parasını kimin verdiğini?mazur görün geçenlerde aile arkadaş çevresinde bu konu konuşulmuştu haddim olmayarak soruyorum size..cevaplamayabilirsiniz de saygı duyarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?