ÇALIŞMAYI DAYATAN KOCA

-de ayrı yazılır. Aile paranızla keşke en azından iyi bir eğitim alsaydınız. Valla burada çalışan kadınları pasaklı diye aşağılayan sizsiniz. Çalışmayan kadınları küçük görmüyorum; çalışmak istemeyen, kocam bana bakmalı diyen kadınları evet küçük görüyorum.

 
istisnalar kaideyi bozmamalı, çalışmak isteyip çalışamayan kadınlar da var, insanıküçük görmemelisiniz,zira herkesin bir hikayesi var kendince
 
Okumaya karşı bir insan degilim, bütün kızlarımız okusun, isterse çalışır ona kalmış ben yanlış bir mesaj vermiyorum, ev hanımlarının sözcüsüyüm, kimse küçük göremez.İnsanların yüzde doksanı para için çalışıyor yalansa herkes söylesin, maddiyat iyiyse ihtiyaç yoksa çalışmamak en dogal hakkı.Benim kız kardeşim ikinci yüksek lisansını yapıyor, ailecek destegiz, bütün kızlarımız okusun.
 
Okul bitti kpss bitti atama bekliyorum akşama kadar evdeyim

O kadar sıkıcı ki odamda yatıp kk ye bağlanıyorum tüm gün :)

Bulaşığı çamaşırı makine yıkıyo
Evi süpürge süpürüyo

Yani evde öyle kendimi microsoft un CEO su hissettirecek işler yok :)

Umarım tüm bekleyenler atanır iş sahibi olur
 
Size neden mobbing uygulandığını az çok anlayabiliyorum. TEKRAR OKUYUN LÜTFEN;

"Çalışmayan kadınları küçük görmüyorum; çalışmak istemeyen, kocam bana bakmalı diyen kadınları evet küçük görüyorum."


istisnalar kaideyi bozmamalı, çalışmak isteyip çalışamayan kadınlar da var, insanıküçük görmemelisiniz,zira herkesin bir hikayesi var kendince
 
İşte maddiyatin iyilik durumu kişiden kişiye değişir. Bana aylık 10000 yetmez sen 2000 liradan artirirsin. Yaşam kalitesiyle alakali
 
İşinde mutsuz olabilirsin ama sence kocan haksız mı? Kendini onun yerine koy ve düşün. Bu hayat şartlarında 'ben mutsuzum, istifa etmek istiyorum' deseydi ve yeni iş bulup bulamayacağı da garanti olmasaydı ne yapardın. Aferim canım istifa et mi derdin. Ayrıca kocanı bırak, senin için de istifa etmek mantıklı değil. Evde otursan en fazla üç gün sonra bıkacaksın emin ol. Bir de üstüne harçlık alacaksın kocandan. Özel sektör için yaşın çok büyük değil. Önünde iki seçenek var. Ya özel sektörde iş arayıp bulana kadar istifa etmeyeceksin ya da bol bol devletin açtığı sınavlara girip yerini değiştireceksin.
 
İnşaallah Rabbim herkese diledigini nasip eder.
 
Konu sahibi eşinizin size böyle davranması normal aslında, aranızda aşk yok cinsellik yok mecbur devam ettirilen bir evlilik var.

E böyle olunca mantık evliliği oluyor, mantık evliliğinin temelindede maddiyat vardır.
 

Ben yine çalışırdım.

Yaptığım işten gerçekten zevk alıyorum, ilginç bir konuda çalışıyorum. Ortaklarım o..u çocuğu ona rağmen işimi seviyorum.

Koca parasına güvenerek asla yapamazfım. Yarın öbür gün el adamı sana ben bakıyorum dese ağız eğip susmak gücüme gider.
 
benim iş sorunum basit bir mutsuzluktan öte, iş dışındaki tüm hayatımı etkiliyor, gece ağlamalarım oluyordu, işyerinin kapısından girmek istemiyordum mesela, basit bir şımarıklık olarak algılamayın ki ben her zaman çalışmayı istemiştim ama bu koşullarda değil, koşullar çok ağır
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…