İsiliğin en iyi yolu denizdir Denize girme şansın varsa kaçırma
Yok ise tuzlu su yap banyoda
iyileşince Koltuk altı ıcın rolon kullanıyorsan spordan önce sorunlu bölgeye sür banyoda yıkarsın ama ben hiç denemedim
cevremdekı kilosu üst bacaklarda olan birbirine sürtmesi sonucu olusan kızarıklıgı önlemek için rolon kullanıyorlardı aklıma geldi
not: ben Antalya da yaşıyorum isilik kızarıklık gibi terden kaynaklı her sıkıntıyı iyi bilirim :) geçmiş olsun...
Leslie ile 5 mil (4 milini yapabildim sadece terden öldümmm!!9) ve 7. callan bitti
Akşama da 25 min butt ve mari winsor yapıcam inşallah
Bi de ben leslie yi yaparken lahana yağı sürdüm bacaklarıma bugün streç filmle sardım çok terletiyor ama kayıyo aşağıya streçle sarmasam da etkisi olur mu acaba bileniniz var mı ??
slm kızlar maşallah herkes devam ediyor call yapmaya. ben sporu bırakalı buraya hiç gelmiyorum. ama size bişe diyeyimmi şu an yaklaşık 6 buçuk aylık hamileyim ama sadece bir kilo aldım ve bunu tamamen hamilelik öncesi yaptığım egzersizlere borçluyum. inanın tehlikeli geçmese gebeliğim devam edecem egzersizlereeşim maşallah hiç kilo almadın hatta verdin sanki diyo. bilmiyorum doğumdan sonra görecez diyorum. herkese bol egzersizli günler diliyorum.
donuk pudracım evlendinmi sen allah mutlu etsin inşallah.
lotuscum sen nasılsın devam ediyomusun call yapmaya. yoksa sende benim gibi askıya alanlardanmısın?
hülymmm çok geçmiş olsun umarım sağlığına kavuşmuşsundur
Durum raporu;
Sabah Leslie 3 mil
Akşam 1 saat yürüyüş
ve şimdi klasik callan.
Ama moralim bozuk. Hal böyle olunca kendimi zorlaya zorlaya yapacağım.
Bu yüzden doğru düzgün bir şey de yiyemedim. Diyet için iyi bir şey bu tabi.
Bugün göğüslerimin toparlandığına ve sıkılaştığına şahit oldum. İnanılmaz bir şey.
Dukandan sonra kemiklerim yumusamis gibi geliyor.
Callan kemikleri guclendirir mi?
Guclendirirse dukan sirasinda mi yapmam lazimdi, yoksa sonradan yapsamda faydali olur mu?
neyse bos verin, onemli degildi zaten, kendim arastirir bulurum.
Serdemcım toparlanma ve sıkılasma callandakı karın hareketlerının faydası mı kılo verdıkten sonra cok yumusadı gogüslerım sıkılassın sertlessın ıstıyorum bende
nihayet bende callan a dün akşam 1/21 başladım. bu sıcaklarda çok zor geliyordu ama başlamak istiyordum hep.. bakalım ne kadar devam ettireceğim :)
sizleri okuyunca imreniyorum bravo kızlar istikrarınız süper
selam kızlar o partlar yüklenene kadar dublajlı olan videoyu yapıyorum Diğer yüklenecek videolarda aynı şekildemi
neyse bos verin, onemli degildi zaten, kendim arastirir bulurum.
Kızlar merhaba, bu başlığı yeni farkettim. Dünden beri okuyorum ve inanılmaz kıskandım. Ben dün ebru şallı ile pilatese başlma kararı almıştım ilk bölümden itibaren. Ama şu an bu daha hoşuma gitti. Videoları indiriyorum. Ebru şallıya bir süre devam edicem bayağıdır spor yapmıyorum. Açılmış olurum.
8 kilo da fazlam var son 1 senede aldım ve artık kıyafetlerime girememeye başladım. Moralim çok bozuldu. Kocaman bir g.t ve göbek. Ben ne yaptımmmmm
kızlar merhaba
benim bugün tam 21. günüm . ama o kadar sıkıldım ki anlatamambugünde yapıp bıraksam mı diyorum . super callan çok zor geldi bana yapamdım :26:
bi akıl verin bana
kızlar merhaba
benim bugün tam 21. günüm . ama o kadar sıkıldım ki anlatamambugünde yapıp bıraksam mı diyorum . super callan çok zor geldi bana yapamdım :26:
bi akıl verin bana
Callaneticsi 21 gün yapmak bir efsane söylem haline geldi, gidiyor. Ben kitabını okudum ve sürekli ömrün boyunca en azından koruma
programıyla devam edilmesi gereken bir egzersiz.
Faydasını gördüysen ki görmemen imkansız acaba neden sıkıldın?
Diyet de yapıyorsan az şekerli beslenmek arada moral bozukluğuna hele pms döneminde isen karamsarlık ve sıkılganlık yapabilir.
Bunu bir düşün.
Sonra faydasını görüyorsan bırakmamalısın tatlım ya. Klasik callaneticsin tüm hareketlerini tam doğru yapabiliyor muydun da Süper
calla geçtin?
callan teyze video başında uyarıyor, klasiği doğru dürüst yapamıyorsanız bu videoya
başlamayın diyor.
Sabah güne enerjik başlamak için başka bir spora başla. Spor, egzersiz sayfalarında neler neler var.
Call olayını da iki günde bir yap bakalım.
Bırakacaksan da eğer sıkılaşma sorunun varsa sıkılaştırıcı bir spor ya da egzersize geçmeyi de deneyebilirsin.
Evolution yada cardio call yapmayı denesen?? :26:
Onların süperden biraz daha kolay olduğu söyleniyor..
cardio indirdim ama yapmadım hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?