Popüler Konu Callanetics egzersizleri yapanlar buraya

çok teşekkür ederim canım anladım şimdi

ayyy sonunda emeklerimin meyvesini almaya başladım. call, cardio, ve yediklerime çok dikkat ederek nihayet zayıflamaya başladım. bir ayı geçkindir başlamıştım egzersizlere ama bi türlü gitmiyodu kilolar. sonunda direnç kırıldı ve vermeye başladım çooook iyi hissediyorum.

O kadar çabaya olmaması imkansızdı. Çok sevindim :)

Uzun değil aslında :) Alışınca hiç zor gelmiyor.
Aramıza yeni katıldınız galiba. Paylaşımlarınızı bekleriz

evet yeni katıldım
1 saati tamamlamış bulunuyorum şu an.. vücudum rahatladı gerçekten tüm kaslar çalışmış..hadi bakalım:)

daha önce 10 saatte 10 yaş gençlesin videosunu yapmıştım
şimdide superi yapayım diyordum ama indiremedim bi türlü
en iyisi klasik callaneticsden devam edeyim birde şu 8 dklık videolardan ekleyeceğim
kilo problemim yok 173 boy 55 kiloyum ama sıkılaşmak birde karın ve basen bölgemi şekillendirmek istiyorum
akşam başlıyorum inşallah

CANIM YENİ GÖRDÜM MESAJI.... ben ilk olan 10 yaş gençleş onu yaptım..ekstra bişe yapmadım...sarkmalar tamamen yok oldu:))) eşim bile farketti:)dediğini deniycem:)))super callana geçecektim ama indiremedim link açılmadıo yüzden başlayamadım...sakın bırakma muhteşem sonuç alacaksın sabret....

tamam canım inşallah.aslında bi bakıyorum bazen farkı hissediyorum bazen de sanki hiç fark yokmuş gibi hissediyorum.bana da eşim zayıfladın diyor ama ben aynaya baktığımda koca bir popiş ve kalın bacaklarımı görüyorum(tabi sabretmek çok önemli süreklilikte önemli ama ben bazen 1 er gün arayla da yaptığım oluyor yapmaya başladığımdan bu ana dizimdeki ağrı yok gibi.eğilip kalkarken çıtır çıtır ses geliyor dizimden.kıkırdak dokunun kayganlığını sağlayan sıvı azalmaya başlamış.umarım dediğin gibi canım benimde sonuçlar daha iyi olur:)

Teşekkürler arkadaşım izninle bu linkleri ilk sayfada alternatif link olarak ekliycem :)
Çok mutlu oldum senin adına.2 çocuğa rağmen çok fazla çaba sarfettin vakit ayırdın.tebrik ve takdir ediyorum seni.kiloların gitmesinin devamını dilerim canım

baya uzun sürüyormuş.. daha ısınma hareketlerinde yoruldum:)
sağolun cevap için
aramıza hoşgeldin busmai

2 gündür yapmadım kendimi kötü hissediyorum bugün mutlaka yapmam lazım

ilk saatimi yaptım bugün hanımlar
çok mutlu hissediyorum kendimi

Ben de bir inceleyeyim şunu, daha önce hiç yapmadım ve bugün kendi kendime göbeğim ne kadar da çıkmış dedim.
Resmen o kısım iki kat olmuş...Şimdi benim 30dk.lıktan mı başlamam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…