neeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aramıza hoşgeldin
öncelikle aramıza hoşgeldin. ilk sayfayı lütfen dikkatlice oku.ingilizce gerekmiyor bunun için. 10 saatte 10 yaş gençleş videosu senin indirdiğin.onunla ilgili bilgileri ilk sayfada okuyup anlayabilirsin.5. yaptım 42 yaptım demek de o kadar gün yaptığını gösterir. yani program 1 saatlik. 10 gün boyunca yaparsın 10 saat yapmış olursun.alışana dek bu programı yaparsın.alışıp da kolay geldiğini hissettiğinde ilk sayfadan da bilgi edineceğin gibi başka bir callan programına geçebilirsin.bu arad 6 gün yapıp 1 gün dinlenme tavsiye ediliyor.
1 saat hiç durmadan mı yapıyoruz
ayyy sonunda emeklerimin meyvesini almaya başladım. call, cardio, ve yediklerime çok dikkat ederek nihayet zayıflamaya başladım. bir ayı geçkindir başlamıştım egzersizlere ama bi türlü gitmiyodu kilolar. sonunda direnç kırıldı ve vermeye başladım çooook iyi hissediyorum.
baya uzun sürüyormuş.. daha ısınma hareketlerinde yoruldum:)Evet ama hareketlere alışınca daha çabuk bitiyor. Ben yarım saatte bitiriyorum.
baya uzun sürüyormuş.. daha ısınma hareketlerinde yoruldum:)
sağolun cevap için
Uzun değil aslında :) Alışınca hiç zor gelmiyor.
Aramıza yeni katıldınız galiba. Paylaşımlarınızı bekleriz
Callenetics 10 Saatte 10 Yaş Gençleşin Kitabı -----> CALLANETİCS - 10 SAATTE ON YAŞ GENÇLEŞİN.rar
Callanetics 10 Hour Challenge (TR Dublaj+Altyazı) -----> Callanetics 10 Hour Challenge (TR Altyazılı-Dublajlı).rar
Quick Callentics Hips and Behind'i de yarın yükleyeceğim inşallah.. ^^
43. saat süper tamam
Nee ! 43. süper miii? Sen işi baya ilerletmişsin...
Bu arada ben dün yapamadım. Acayip huzursuzum. :/
canım çok sevindim bunları duymak ne güzel.sarkma falan kalmadı di mi? ben daha senin yarın kadar yapmadığım için o yüzden böyle soruyorum canım.ek bir şeyler yapmış mıydın? eğer karına yoğunlaştıysan sana 8 min abs yi öneririm o da ekstra yapman için hem kısa hem etkili.8 dakikada bitiyor ama seni de bitiriyorsanırım 6.sayfada linkler var. bu arada sen sadece normal callan mı yaptın yoksa süpere de geçtin mi?kusura bakma çok sordum ama etkileri duydukça insana daha da bi heves geliyor )
CANIM YENİ GÖRDÜM MESAJI.... ben ilk olan 10 yaş gençleş onu yaptım..ekstra bişe yapmadım...sarkmalar tamamen yok oldu:))) eşim bile farketti:)dediğini deniycem:)))super callana geçecektim ama indiremedim link açılmadıo yüzden başlayamadım...sakın bırakma muhteşem sonuç alacaksın sabret....
Teşekkürler arkadaşım izninle bu linkleri ilk sayfada alternatif link olarak ekliycem :)Callenetics 10 Saatte 10 Yaş Gençleşin Kitabı -----> CALLANETİCS - 10 SAATTE ON YAŞ GENÇLEŞİN.rar
Callanetics 10 Hour Challenge (TR Dublaj+Altyazı) -----> Callanetics 10 Hour Challenge (TR Altyazılı-Dublajlı).rar
Quick Callentics Hips and Behind'i de yarın yükleyeceğim inşallah.. ^^
Çok mutlu oldum senin adına.2 çocuğa rağmen çok fazla çaba sarfettin vakit ayırdın.tebrik ve takdir ediyorum seni.kiloların gitmesinin devamını dilerim canımayyy sonunda emeklerimin meyvesini almaya başladım. call, cardio, ve yediklerime çok dikkat ederek nihayet zayıflamaya başladım. bir ayı geçkindir başlamıştım egzersizlere ama bi türlü gitmiyodu kilolar. sonunda direnç kırıldı ve vermeye başladım çooook iyi hissediyorum.
aramıza hoşgeldin busmaibaya uzun sürüyormuş.. daha ısınma hareketlerinde yoruldum:)
sağolun cevap için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?