Çalma hastalığı olan akrabam

Zaten boyle insanlarla gorusmemek daha iyi ,birak küs kalsinlar .hirliyla hirsizla ahbaplik edip ne yapacaklar ?

Valla babam bile olsa bir hırsızla görüşmem. Net bir şekilde de söylerim, sen bir hırsızsın, hayatımda yerin yok derim. Ha evladınızsa o ayri bir konudur bir şey diyemem. Evlat başka, sizin sorumluluğunuzdadir. Onun dışında kardeş, ana, baba bile olsa hırsızdan uzak dururum.

Haklısınız,düşünemedim. Çocuğum daha önemli tabiki. Kızım pijamanin gittiğini farketmedi ama bilsin ve hırsızlığı öğrensin istemiyorum yani böyle bir kötü huyun varlığını bilsin istemiyorum aslında

Zaten boyle insanlarla gorusmemek daha iyi ,birak küs kalsinlar .hirliyla hirsizla ahbaplik edip ne yapacaklar ?

İyi de akrabaları bu insanlar. Komşuları değil. Deprem sonrasında evlerine yatıya geldiklerine göre yakınlar. Er ya da geç görüşmeleri gerecek, ya da akrabalar görüşün diye baskı yapacaklar, "görüşün, evine gelsin nolcak bez parçası için akranla aranı bozmaya değer mi" diyecekler.

Aileler böyle hırsızlık gibi konular tartışılırsa sürekli yıllarca konuşulur durur. Öyle bir yanlış yaptık özür dileriz ile kapanmaz bu konular. Sakız gibi uzar gider.

Bu yüzden konu sahibi için bence en doğrusu görüşmeyi kesip, araya mesafe koyması

Kim bu akraba, korkulur bunlar eve sokulmaz . Gidin evlerine konuşun, ne nankörlük bu

Sonuçta siz zarar gören tarafsınız naif ve anlayışlı olmamaya çalışın çünkü haketmiyorlar. Ben bu tarz insanlara cevap verirken çekinmiyorum. Hayatınızda olmamaları sizin için artı çünkü

Daha önce bilmiyor muydunuz böyle kötü huylarının olduğunu?
Onlar sizdeyken farketmişsinizdir evden biseyler kaybolduğunu.
"Eşyalarım çalınmış yerine gelmezse polisi arayacağım" deseydiniz o eşyalar en azindan bir kısmı yerine gelirdi bence.
Onlar biseyleri alıp gittikten sonra geç kalmışsınız.
Bu kadar sakin kalmanız, kalabilmeniz tuhaf.
Size zarar veren ve verme ihtimali olan insanları evinize,hayatınıza almaya devam edecek tepkisiz kalacak kadar melek olmaya gerek yok.

Geri yolla deseniz almadık derler muhtemelen.
Çalınan ne varsa başımın gözümün sadakasıdır deyip, bir daha sokağınızdan bile geçmelerine izin vermeyin bence.
Sık görüşmek istiyoruz diyorlar, ben sizinle hiç görüşmek istemiyorum demek, yerinde bir yaklaşım olur.

kleptomani olanlar para ve degerli seyler calmazlar diye biliyorum.bunlarinki bildigimiz hirsizlik.gorusmeyin.

İnanin çok yakın akraba depremde ortada kaldılar diye evimizde kaldılar. Ailem üzülüp söyledi gelin diye. Polise vereceğim desem annem çok üzülür çok yakını olduğu için. Ama konuşacağım mecburen bu konuyu, görüşmek istemiyoruz ama onlar koşa koşa gelirler çok değişik bir aile

Depremde ortada kalmışlar evini kapısını açan bir aileye böyle terbiyesizlik,ahlaksızlık yapıyorlar ise herseyi hakediyorlar kusura bakmayın.
Anneniz kendisi çözsün ozaman mevzuyu ve de onlardan çok size üzülsün,yazık değil mi size?
Emek vermeden ne geçiyorsa ellerine alıp götürecekler ben iyi niyetli davranacağım çok isteyen kendisi misafir etsin ozaman,kusura bakmayın da.

Hepiniz haklısınız güzel bir konuşmayı ve görüşmemeyi hakediyorlar. Ben öyle yapacağım ama ailem umarım mesafe koyar aralarına.

Muhakkak duyurun utanir sık gelmezler en azindan

Olan olmuş, geçmiş olsun. Somut bir ispatiniz olmadığı için yapacak bir şey yok. Konu hassas. Baska bir sey olsa yuzlesin derdim.
Bundan sonra evinize sokmayin kesinlikle. Hatta mumkunse gorusmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…