Çalma hastalığı olan akrabam

Baski yapan akrabalar kendileri gorusebilir, kucucuk cocugun pijamasina goz koyanlari rezil rusva edicen .boyle aile olmaz , bidahakine. O baski yapanlar alir evlerine ,konu sahibi sakin durusunu bozma pimajaninda fisi duriyor hemen geri honderin yoksa polise vericem sizi nankorler de

Geldiklerinde odanızı kilitleyin. Her zaman agirlamayin. Eğer çaldıklarından eminsen kıyafet falan değil ama para olarak büyük bir paraysa laf arasında sor gordunuz mu diye zaten utanır bir daha gelmezler.

Bizimde bir yakınımız öyle eşimin tarafından. Kadın her geldiğinde birşeyler eksilirdi, eşime söyledim önce asla kabul etmedi daha sonra kendiside farketti. Konuştu yok, kavga etti yok mecbur geldiği zaman kapıları kilitliyorum. Şimdi ise bir bahane bulup eve kabul etmiyorum

Yani gözünüzle şahit olup çok emin iseniz bu durumu onlarla açık açık konuşup gelme gitme işine son vermelisiniz yoksa işiniz yaş

hırsız utanmıyor siz yüzlerine vurmaya utanıyorsunuz bu da sizin ne kadar merhametli biri olduğunuzu gösterir ama kullanılırsınız. eli belinde hükümet kadını olmanızın zamanı geldi. arayın ve evden çaldıklarını bugün iade etmesini yoksa polise gideceğinizi söyleyin.zaten ben çalmadın etmedim diyecek o zaman da bağırın ve kapatın her yerden engelleyin. işte kurtuluş. zor zamanda evimi açacağım bir de elleri uzun olacak. defolup gitsinler insan artıkları.

Eve resmen hırsız almışsınız şaka gibi ben polise şikayet ederdim

Eğer gercekten hastaysa fark edilmediğini sanıyor olabilir.
Hastaysa tedavi olsunlar ailece.Eve sığınıp ne var ne yok alıp gidip daha sık görüşelim demeyi biliyorlar.Akrabadır,hastalıktır diyip insanları alttan almayı başarabilen varsa buyursun alsın.
Çalmalarını, maddi zararını geçtim karşındakini aptal yerine koymaktır yaptıkları.

Evet en sinir eden de bizi aptal sanmalari . Tek uyanık onlar. Rahat insanlar inanin sinir oluyorum

Akraba olunca ne oluyor? Biz de dayımla görüşmüyoruz senelerdir, bir yerimiz eksilmiyor. Hırsıza, uğursuza, ahlaksıza akrabadır napalım deyip göz mü yumacaklar? Ne saçma bir bakış açısı.

Akraba olunca ne oluyor? Biz de dayımla görüşmüyoruz senelerdir, bir yerimiz eksilmiyor. Hırsıza, uğursuza, ahlaksıza akrabadır napalım deyip göz mü yumacaklar? Ne saçma bir bakış açısı.

Bana ne ablacım konu sahibinin ya da senin ne yapacağından? Konu açılmış,fikir yazdık konu sahibinin durumuna göre. Senin başına gelir farklı davranırsın. Benim başıma gelir ben buraya yazdığımdan farklı davranırım.

Ben hırsız akrabalarını ev almaya devam et, onlarla görüş, bu yapılana ses çıkarma,görmezden gel yazmadım.

Ailecek kendinize sahip cikin organize olarak boyle giderse yakinda sizide goturecekler hayret bir sey ya.

Eve kamera koyun ve koydugunuzu bildirin bakin bakalim gelmek isteyecekler mi?

benim de halamın ailesi böyle maalesef
bir kere torunu bizde kalmıştı
ben lisedeydim
ki ben lisede yatılı okudum yurta kalıyorum
eve geldiydim

kız tabi ne var ne yok toplamış
e be salak daha bizim evdesin valizin bizde bari son gün çal

neyse ben onun tüm valizi boşalttım
cüzdanınıa kadar
içine de bir not yazdım
ben dayına (babama) benzemem seni yolarım kendini kapının önünde bulursun haddini bil hırsız köpek diye
bi daha gelmedi.

tüm sülale hırsız olduklarını bilir ama hep akraba aman neyse diye susulduğu için işte böyle toruna torbasına kadar yüzsüz oluyorlar maalesef...

hatta bu kızın bir teyzesi var, misafirliğe gittiği yere kirli çamaşırına varana kadar götürürmüş (evde masraf olur yıkamak çünkü) kendisi + çoluğu çocuğu cümle banyo yaptırır sonra da bornoza kadar evdeki eşyayı toplar gelirmiş....

E alsanıza gelip çaldığım şeyi çaldınız mi diyecek valla çok garipsiniz bir kaç kez geri alın ve anında kullanın madem polis vs olmuyor
Ben gördüğüm şeyleri aldım. Kız kardeşim görmüş çekindim dedi kızdım ona. Aldığımız şeyi geri aldıkları da oldu. Yavuz hırsız bildiğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…