candy_candy min diyet günlüğü xD

candynin mesaisi bitmiş herhalde arkadaşlar umut ve aslıdaki gelişmelere yarın devam edecez artık yoksa buralardaysa bir part daha isteyecektim
ama bak hafta sonu iyi hazırlan candycim hayranların aslıyı ve umutu bekliyor

evet mesaim bitti.. valla haftasonu bir haftalık hikaye depolicam.. :icecream: bu arada annemler mercimek köftesi ve lokma yapmış mafoldumben bulaşmadım tabi.. tartıldım 104,0 olmuşum.. hayırlısı yarın 103 inşallah :Saruboceq: akşam süt içicem sadece

herşey iyi güzel de dondurma da hiç eksilmiyor hep aklında aman diyim az kaldı pazara bak demekki son günde görecekmişsin yararını sabah moralin bozulmuştu o moralle yemeğe saldırsaydın çok kötü olurdu benim gibi. yemin işine yaradı ben de mi etsem diyorum ama çekiniyorum valla açıkçası ben senin kadar sabredemem herhalde

(Umut hafta sonu ızmir yolunda koşu yaparken Aslı’yı da yürüyüş yaparken görür. Bir süre halisülasyon gördüğünü düşünse de Aslı’nın ta kendisi olduğunu anlaması uzun sürmez. )
Umut: Aslı! (Aslı duymaz. Kulağında kulaklık vardır. Umut yanına doğru yaşlaşır ve kulağından kulaklığı çeker.) Aslı!
Aslı: (Aslı'nın keyfi yerindedir. Umut'u terslemez.) Sen nerden çıktın ya?
Umut: Koşu yapıyordum.
Aslı: Yetmedi mi peşimden koştuğun :)
Umut: Bakıyorum da havaya girmişsin..
Aslı: Girmemek mümkün mü? Buraların en havalı çocuğu peşimde!
Umut: Buraların en havalı çocuğu sevgilin olsa daha havalı olmaz mı?
Aslı: Cık! Olmaz.. Sen peşimdesin ben yüz vermiyorum, düşün!
Umut: Çok naz aşık usandırır ama!
Aslı: Tek gayem bu :)
Umut: Neden ama?
Aslı: Senden hoşlanmıyorum.. “Aşkın basit olduğu” kadar basit!
Umut: Buna inanmıyorum işte..
Aslı: Havan batsın, ne diyim!
Umut: :) Hayır havadan değil.. Benden hoşlandığına eminim ben..
Aslı: Benim haberim olmadan senin nasıl haberin oldu?
Umut: ızin versen seni de haberdar ederim ama..
Aslı: (Kızar.)Bak! Keyfim yerindeydi konuştum seninle.. Ama seninle de adamakıllı iki kelime edilmiyo..
Umut: Ben anlamıyorum seni.. Benim bildiğim bi erkek seni sevdiğini söylediğinde karşılık verirsin ya da vermezsin olur biter.. Sen benim sevdiğime inanmıyosun ya..
Aslı: Hoşlanmadığımı da söyledim.. Kabul etmiyosun ki..
Umut: Etmem.. Sen beni öptün.. Sen hatırlamıyor olabilirsin ama ben hatırlıyorum ve nasıl bir öpücük olduğunu biliyorum
Aslı: ınan bana içimde sana karşı hiçbişey yok!
Umut: (Aslı’nın dudaklarını göstererek) ızin verir misin?
Aslı: Ooo.. ızin ister mi oldun? Çok geç kaldın ama..
Umut: Ya özür dilerim.. Gerçekten! Seni üzdüğümü biliyorum..
Aslı: Gerek yok.. Hoşlanmıyorum senden.. Başka bişey bilmene gerek yok..
Umut: (Sıkılır.) ıyi peki tamam.. O zaman hiçbişey olmamış gibi.. Sen de benim derslerime gireceksin.. Ben de sana her öğrenci gibi davranıcam.. Sen de her öğrenci gibi olacaksın.. Elbet böyle olursa unuturum ben de..
Aslı: Nasıl istersen! Yeter ki düş yakamdan artık! (Umut durur. Aslı gider.)
(Aslı akşam sitede Önderle oturur. Zeynep’i beklemektedirler. Önder’e söylemeye karar verir. Ne de olsa olay bitmiştir artık.. Önder’in sinirleneceği bişey kalmamıştır yaşanan)
Aslı: Önder sana bişey söylicem.
Önder: De hadi..
Aslı: Ama hiç kimseye söylemek yok.. Zeynep’e bile..
Önder: Merak ettim doğrusu.. Bu Zeynep’in bile bilmediği şeyi..
Aslı: Söyleme. Tamam?
Önder: Tamam, hadi
Aslı: Önder..
Önder: Ne var Aslı? Hadi..
Aslı: Önder.. Umut Hoca bi süredir peşimde benim..
Önder: Nasıl? Nasıl yani peşinde?
Aslı: O kadar çok şey var ki anlatacak hangisinden başlayacağımı bilmiyorum..
Önder: Ne diyosun sen ya? Anlat hadi, bu zamana kadar ne bekledin?
Aslı: Üstesinden gelirim sandım.. Geldim de aslında.. Hem eğlenceliydi başlarda..
Önder: Aptal.. Anlat!
Aslı: Peki (Olan biten ne varsa hepsini anlatır.) Böyle işte..
Önder: (Önder donakalır.. Aslının anlattıklarını bi türlü oturtamaz kafasında.. Bi türlü canlandıramaz gözünde..) Peki.. Yarın Görüşürüz.. Hoşça kal..
Aslı: Bişey demicek misin?
Önder: Hayır..
Aslı: Önder, hayır, küstün mü bana..
Önder: Bunu bi daha asla yapmam.. Şaşırdım sadece.. Umuttan bekliyordum da senin anlatmamana şaşırdım.. Neyse ben gideyim.. Sonra konuşuruz, tamam?
Aslı: Sakın kızma bana..
Önder: Tamam.. (Öper.) Hadi iyi geceler..
Aslı: Gidiyo musun? Zeynep gelecek..
Önder: Kız kıza takılın siz.. Hadi görüşürüz..
Aslı: Tamam. Bye!

Son düzenleme:
bunu okuyun yorumlarınızdan sonra bi part daha yayınlicam :icecream:

önder'le aslının ilişkisini anlayamadım ben bunlar eskiden sevgilimiydi yoksa çok yakın kankalar mı ?

yok hiç sevgili olmadılar.. onlar aynı hastane de doğmuşlar.. yani doğumdan beri arkadaşlar kaydirigubbakcemile3 Önder'in Aslı'ya karşı duyguları var fakat bunu ASlı'ya sadece çok yoğun bi sahiplenme olarak gösterebiliyo

önder de aslıdan hoşlanıyor bence tek yorumu bu bunun yoksa bir yorum yapardı insan belki de umut hocadan hesap soracak ama bu önder de kesin var bişeyler yoksa böyle dinleyip gitmezdi hemen bundan sonraki son part mı olacak benim hediiyem yani demi

evet canım bundan sonraki son part senin hediyen.. a.s. sezon finali.. sallayacak ortalığı kaydirigubbakcemile3

heyecanlandırdın kız bizi valla hediyem olduğu için de heyecan var tabi bilmeyenlere de hemen anlatayım
dün berbat bir anneler günü geçirdim eşimle tartıştık ve bana hiçbir güzellik yapmadı oğlum da henüz çok küçük ondan da bişey göremedim sevgili arkadaşım candy takımda bu durumu anlatınca sezon finalini bana hediye etti ve çok mutlu etti beni sağolsun çok ince düşündü ve benim aldığım en güzel hediyelerden biri olacak bu hediye yazdırcam o sayfayı ve saklıycam

bak sezon finali dedik ama devam edecek bir müddet sonra hikayeleri dimi büyük final değil yani bu son part

canım ya ne arası anlamadım ayy önceki yazıları okuyayım neler kaçırmışım kendi moral bozukluğuma dalıpta neyse okuyup öyle yorum yapayım canım

aslı ve umutun aralarının en sonunda yumuşamasına sevindim aslının bu kadar hırçın davranması iyice uzaklaştırıyordu hiç olmazsa şimdi normal bir dengede olacak samimiyetleri artar ve ilişki yaşanırsa ne güzel ama şu önder kesin hoşlanıyor aslıdan aslının algıladığı gibi sadece arkadaşlık değil önderinkisi kesin ya umutun yakasına yapışacak yada olanları hazmetmeye çalışacak neyse bir sonraki part ta göreceğiz yine sabırsızca bekliyorum ayy bu senaryonun sonuna kadar herhalde bu sabırsızca beklemeler sürecek :)) candycim bu arada ne güzel bir hediye düşünmüşsün tombili için ince fikirli arkadaşım benim ayrıca tebrik eder ve öperim yanaklarından :)) bu arada tombilicim sonradan okudum kötü geçen anneler gününü tekrar hatırlatmak istemem ama bende geçte olsa kutlayayım canım anneler günün kutlu olsun bebişin zaten senin en güzel ve en büyük anneler günü hediyen başka hediyeye gerek yok :)) candycim nereye gidiyorsun birsüre yokmıuşsun sanırım iş yoğunluğu herhalde ama özletme kendini arada muhakkak gel bişeyler yaz senaryoyuda yaz ama kendinle ilgilide şeyler yaz mutlaka özleriz biz seni alıştık bu şeker kıza neyse çok yazdım öpüyorum seni canım bir sonraki partı bekliyorum ...

hey nerdesiniz.. sezon finaline yakışır uzuuuun bi part geliyo

(İki gün sonra. Dershanededirler. Önder zorunlu olmadıkça Aslı ile konuşmamıştır. Umut’un dersi)
Aslı: Önder!
Önder:Aslı konuşma şimdi.. Dersteyiz.
Aslı: Ama benimle hiç konuşmuyorsun farkında mısın?
Önder: Konuşuyorum.. Ayrıca sırası değil..
Aslı: Anlattığıma pişman edeceksin beni..
Önder: Bence anlatmadığına pişman olman gerekir şu an.. Tepkim bundan..
Umut: Sessiz olun..
Önder: Al, çektin yine dikkatini.. Amacın bu zaten..
Aslı: Ne saçmalıyorsun Önder.. Neden amacım bu olsun?
Önder: Başka türlü iki gündür bi ton vakit varken konuşmak için Umut’un dersini seçmene bi anlam veremiyorum..
Aslı: Ama ben bana tavırlı olduğundan emin olmak istedim..
Umut: Aslı!!
Önder: Emin oldun.. şimdi 18 dk daha bekle olur mu? Ve lütfen dikkat çekmemeye çalış.. Özellikle bu derste!
Aslı: Peki tamam.. Ama tavırlı olma bana karşı..
Umut: Aslı dedim..
(Önder Aslı’ya bakıp ne yapacağını bekler. Aslı Umut’a döner.)
Aslı: Özür dilerim hocam kusura bakmayın..
(Umut dahil herkes şoktadır. Önder güzelce gülümser Aslı’ya.. Umut sınırları zorlamayı dener.)
Umut: Kalk başka yere otur.. Arkadaşlarını rahatsız ediyorsun.
Aslı: (yarım ağızla) Eminim senden başkasını rahatsız etmiyorumdur..(Önder Aslı’ya kızar.)
Umut: (Amacına ulaştığını sanar.) Efendim Aslı?
Aslı: Tamam hocam, kusura bakmayın lütfen..
Umut: (Şaşırır.) Tamam hadi acele et.(Aslı yerini değiştirir. Ders biter.)Diğer ders hepinizi tam vaktinde bu sınıfta bulurum umarım.. Aslı’dan pek ummasam da.. (Aslı şaşırtıcı bi biçimde cevap vermez. Gülümser.)
Önder: Böyle davranmaya devam et.. Ne zaman ki bu derste senin adın geçmez ben de o zaman sana karşı olan bu tavrıma bir son veririm.
Aslı: Tamam.
Önder: Bi sonraki derse biz vaktinde gitmesek de sen gideceksin.
Aslı: Tamam. Ama kızlar benimle dalga geçecek.
Önder: Seçim senin..
Aslı: Seni seçtim :)
(Bi sonraki ders. Sınıfta sadece Aslı vardır. Birilerinin gelmesi için dua eder. Önder ise Aslı’ya ders vermek için tayfayı toplar ve gider. Ama tüm diğer öğrencilerden önce Umut gelir sınıfa.. Aferin Önder’e..)
Umut: Kimse yok mu?
Aslı: Gelirler şimdi hocam? İnşallah..
Umut: Hımm.. Bekleyelim o zaman biraz bi beş dakika.. Gelmezlerse başlarız.
Aslı: Hı hı.. (Tam beş dakika hiçbir şey konuşmazlar. Başarılıdırlar inat konusunda :) )
Umut: Gelmicekler galiba..
Aslı: Galiba..
Umut: “Ders düştü.” demeni bekliyorum.
Aslı: Öğrenci var hocam yine de siz bilirsiniz.
Umut: Aslı sen beni delirtmeye mi çalışıyorsun? (Aslı susar.. Cevap vermez.)Neyse.. Tamam.. Anladım.. Ama ben de az inat değilim haberin olsun.. Hiçbir şey olmamış gibi demek.. Demek sevdin bu fikri.. İstediğin gibi olsun.. Tamam..
Aslı: (Pis pis sırıtarak aklından şunlar geçer.) Çok sinirlendi.. Bütün erkekler mi aptal yoksa sadece bu mu böyle? Şimdi kalkıp öpsem bu sinirinden eser mi kalır? O da inatmış, peh! Ucunda Önder olmayacaktı ki ne oynardım senle..

Umut: Ne sırıtıyorsun?
Aslı: Derse başlamanızı bekliyorum hocam..
Umut: (Sinirden beyni kaynıyormuş gibi hisseder ama karar vermiştir artık.. Aslı yokmuş gibi davranacaktır.) Bugün ders yok gidebilirsin sende..
Aslı: Peki, iyi günler hocam.
Umut: Hı hı..

...

Aslı: (Önder’i arar.) Nerdesiniz ya..
Önder: Sizdeyiz.. Kafede.. Gel..
Aslı: (Kafeye gelir.) Ama bu kadar da olmaz ya.. Beni niye bıraktınız..
Zeynep: Anlamadık ki.. Önder de anlatmadı.. Sen anlatacakmışsın.
Aslı: Ne? Önder!
Önder: 1. Arkadaşlarından hiçbir şey gizleme!
Zeynep: (Yarım ağızla) Bunu sen mi söylüyorsun?
Aslı: İkincisi ne?
Önder: Yeri geldiği zaman söylerim.. Hadi başla sen bak merak ediyor kız?(Aslı başlar bir bir olanları Zeynep’e anlatmaya..)
Zeynep
: Yok artık! Kızım niye anlatmıyosun ki bize.. Vay anasını ya.. Umut’u bile tavladın..
Aslı: Kahretsin :)
Önder: Aslııı!
Aslı: Tamam tamam.. Sen de bütün eğlence mi mahvettin ama..
Önder: Sen onu bunu bırak da, derste noldu şaşırdı mı seni görünce..
Aslı: Sınıfta bi tek ben vardım..
Önder: (Donakalır. Bu kadarını düşünmemiştir.) E noldu peki? Bişey dedi mi, bişey yaptı mı? Gidip ağzını burnunu kırayım mı, çabuk söyle?
Aslı: Ya ne yapabilir Allah aşkına ya.. Dersane orası..
Önder: Anlat dedim.
Aslı: Ben hep senin istediğin gibi davrandım.. O da köpürdü tabi sinirden.. (Anlatmaya devam eder.)
Önder: Tamam eğlenceli kabul ediyorum.. Ama senin böyle eğlenmeni istemiyorum.
Aslı: Hı hı, tamam tamam..
Zeynep: Ben hala şoktayım :)
Aslı: Bi de beni sor.
Önder: Tamam Umut konusu hepimiz için bitti.. Şerefsiz ya.. Böyle hoca mı olur.. Bu ne be?
Aslı: Daha hoca değil o .. Öğrenci..
Önder: Hımm.. O zaman yapabilir canım tabi.. Çok doğal.. İyi ki seni evine alıp sızana kadar içirmiş.. Aslı!! Gebertirim seni..
Aslı: Onu demiyorum canım.. Hem o biraz da benim suçum.. Ama aşık olamaz mı?
Önder: Olabilir.. Herkes herkese aşık olabilir.. Ama öğrencisini baştan çıkaramaz..
Aslı: Çıkaramadı zaten merak etme..
Önder: Başaracağından en ufak bi şüphem olmadığı için endişeliyim bu kadar.
Aslı: Ne? Ne diyosun Önder sen ya?
Önder: Ne diyorsam diyorum.. Bu konu burada bitti.. Umutla ilgili ne oluyorsa anlatıyorsun bana.. Ve onunla aynı ortamda bensiz bulunmuyorsun..
Aslı: Ayh.. Tamam.. (O esnada Umut kafeye girer.) Yok artık ya..
Önder: Yok ben kırıcam kafasını bunun belli oldu!
Aslı: Sakin ol tamam. (Tezgahın arkasına geçer.) Buyurun hocam hoş geldiniz. Ne arzu etmiştiniz?
Umut: (İçinden) Seni.. (Aslı’ya) Burası sizin miydi Aslı? Hiç bilmiyordum.. Ben en iyisi başka bi yere gideyim.
Aslı: Olur mu hocam? Buyurun lütfen, siz oturun. Öndercim siparişi alır mısın lütfen!
Önder: Tamam (Siparişi alır. Aslı siparişi hazırlamaya başlar. İçeri bi kız girer Umut onu karşılar. Öpüştükten sonra Umut’un masasına oturur. Aslı daha kızı görmemiştir. Umut kozlarını oynamaya başlamıştır. Aslı döner kızı görür. Renkten renge girer. Ama ne yapmaya çalıştığını anlamıştır Umut’un. Eline koz vermeye de niyeti yoktur.)
Aslı: Buyurun hocam siparişleriniz. Eşiniz ne alırdı? (Bu kız bu oyunu iyi oynamaktadır.)
Kız: Kısmetse.. (Kız da rolünü iyi çalışmıştır.)
Umut: (Kızın elini tutar.) Canım ne istersin? Buranın bişeyi meşhurdu ama neydi o Aslıcım?
Aslı: Keki!
Umut: Hımm.. Yoksa sen o keki kendin mi yapıyorsun?
Aslı: Evet hocam..
Umut: Peki o zaman.. kek al canım.. Aslı’nın elinden kekimizi yiyelim.
Aslı: (Kudurmamaya çalışarak) Derhal.. Üstelik içinden küçük notlar da çıkıyor.. Size sürpriz olur.
Umut: Ne güzel..
(Aslı Tezgâhın arkasına geçer. Önder de arkasından gelir.)
Önder: Ne notu Aslı Allah aşkına ya..
Aslı: Karışma Önder..
Önder: Söz verdin ama bulaşmicam dedin.
Aslı:Önder.. Umut’tan sonsuza dek kurtulucam bu not sayesinde.. Bana güven.. Lütfen..
Önder: Nasıl biliyosan öyle yap o zaman..
Aslı : (Kekleri götürür.) İçecek bişey?
Umut: Ne önerirsin?
Aslı: Zıkkım!
Umut: Efendim? :)
Aslı: Vişne iyi gider.
Umut: Peki alalım. (Kekini keser. Notu alır. Okur. “Beni haklı çıkardığın için teşekkürler. Oysa yanılmayı gerçekten istemiştim.” Şaşırır. İnanamaz. Çok sinirlenir, çok kızar kendine! Çok pişman olur.) Sen de ne çıktı canım..
Kız: Mutluluğunuz daim olsun.. Sendekinde ne yazıyor?
Umut: “Birbirinizi çok sevin” diyor. (Notu buruşturup cebine atar, ters teptiğini düşünür. Yanlış yaptığı için yolundan dönmeye çalışır ama nasıl yapacağını bilemez.. Bilmediği bir şey daha vardır. O da Aslı’ya bişeyler hissettirmeyi başarabildiği.. Aslı’nın ise yanılmayı gerçekten istediği falan yoktur; ama gel gör ki Umut’tan da vazgeçmeye niyeti.. Aslı kendisine neler olduğunu bir türlü anlamaz. Umut’u istemediğinden emindir. Ama niye tahammül edemez onsuzluğa? Keşke yapmasaydım der içinden. “Keşke.. Keşke aklına o fikri düşürmeseydim.. Bu oyunu uzatmasaydım.” Umut’u arar. Bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek ister ve Umut’tan tamamen vazgeçmek.. Telefonu bi kız açar.)
Kız: Alo..
Aslı:… (Kapatır… Ne yapacağını bilemez.. Evine gitmeye karar verir. Gider. Kapıyı da bi kızın açacağından emindir… Bunu görmeye ihtiyacı olduğu için gelmiştir zaten.. Kapıyı çalar ve gayet uygunsuz bi vaziyetle Umut açar kapıyı.)
Umut:(Şaşırır) Aslı!
(Aslı tam bişey söyleyecekken o kız gelir içeriden… Umut’tan aşağı kalır bi durumu yoktur tabi&#8230
Kız: Aa.. Kafedeki kız.. Canım biraz önce de sen mi aradın? Aslı mıydı adın? (Aslı başını sallar evet mahiyetinde)
Umut: Ne? Sen telefonumu mu açtın?
Kız: Evet; ama Aslı konuşmadan kapattı o yüzden söylemedim sana… (Umut kızar.)
Aslı: Neyse ben gideyim… İyi akşamlar…
Kız: Bişey mi dicektin canım?
Aslı:(Sürekli Umut’un gözlerine bakar. Doludur gözleri) Hı hı.. Evet.. Bi arkadaşım vardı da.. Özel Ders.. Şey.. Neyse.. Sonra uğrarım yine..
Umut: Aslı bekle..
Aslı: Önemli değil hocam.. Konuşuruz yine.. Sınav var da okulda.. Aceleydi biraz.. Ondan ben.. Neyse… İyi akşamlar..
Kız: İyi akşamlar canım..

…

(Aslı apartmandan çıkar.. Kendisinin de bir türlü anlamadığı bir şekilde ağlayıp durmaktadır.)
Aslı: Canım diyo bi de bana.. Canın çıksın.. Ya neden ağlıyorum ben.. (Daha çok ağlamaya başlar.)
Umut:(Aslı’nın arkasından giyinip çıkmıştır. Arkasından koşar. Görünce seslenir.) ASLIIII!
Aslı: Allah kahretsin.. Geliyo.. Allah kahretsin.. (Daha hızlı yürür.. Daha çok ağlar.Umut Aslı’yı kolundan tutar, durdurur. Aslı yüzünü çevirir, göstermemeye çalışır.)
Umut: Aslı bana bak! ASLII!
Aslı: Hocam önemli değil dedim. Sonra ben yine gelirim. Arkadaşımı da..
Umut: (Aslı’yı kendine doğru çevirir.) Bırak şu arkadaşı şimdi (Ağladığını görür.) Aslı!?
Aslı: Ya bırak!
Umut: Aslı, lütfen..
Aslı: Ne lütfen ya, ne lütfen.. Lütfen ne?
Umut: Aslı ben açıklayabilirim.
Aslı: Ay ne gereği var ya.. Ne diye açıklayacakmışsın.. Ama ben bişey açıklayayım mı? Ahmak olan sen değilmişsin.. Kafeye geldiğinde bile bana oyun oynadığını düşünmüştüm.. Sana yazdığım notta oyunun parçasıydı. Hani yanılmayı istemiştim, falan.. Yanılmayı falan istediğim yok benim.. Ben oyun oynadığını düşünüp yazdım.. Ama gördüm ki oyun değilmiş.. Ahmaklık ettim.. Buraya da o notun durumunu açıklamak için gelmiştim.. Yani senin bişey açıklamana gerek yok..
Umut: Neden ağlıyorsun o zaman deli etme adamı!
Aslı:Bilmiyorum Allahın belası.. Neden ağladığımı bilmiyorum (Yine hıçkırıklara boğulur.)
Umut: Neden itiraf etmiyorsun.. Bu kadar mı zor sevmek?
Aslı: Yok canım.. Sana kolay..
Umut: Aslı ben seni seviyorum..
Aslı: Ya Umut gözünü seveyim bi git ya.. Nereye gidersen git ama git lütfen.. İstersen seni evde bekleyen yarı çıplak kızın yanına git.. bi daha de “Aslı seni seviyorum” diye.. Belki sana neden inanmadığımı anlarsın.
Umut: Aslı!
Aslı: Yeter! Yeter! Artık benimle uğraşma.. Allahım ne salağım.. Seninle oynadığımı sanıyorken meğer senmişsin benimle oynayan.. Ama olmadı işte.. (Hala ağlamaktadır.) Tavlayamadın beni.. Canıma değsin.. Defol! Daha ne bekliyorsun git artık! Git!
(Umut Aslı’ya sarılır. Aslı da Umut’a..)
Aslı: Bırak beni..
Umut: Bırakmam bi daha..
Aslı: Bırak dedim.. Nefret ediyorum senden.. Eskiden sadece gıcık olurdum. Şimdi NEFRET EDİYORUM.. (Aslı gitmeye yeltenir. Umut bırakmaz.)
Umut: Bırakmam.. Bi daha bırakmam seni..
Aslı:(Gücü kalmamıştır artık.) Lütfen bırak.. (Oracıkta bi yerlere oturuverirler. Umut Aslı’nın yüzünü ellerinin arasına alır.)
Umut: Ne kadar aptalsın.. Seni nasıl sevdiğimi nasıl anlamazsın?
Aslı: Çok zor olmadı.. Evine geldim yarı çıplak bi kız gördüm.. oradan anladım..
Umut: Yarı çıplak değil, bornozlu.. Kendisi de ablam olur..
Aslı: Çok komiksin.. Kafede kısmetse, dedi ben eşiniz deyince.. Üstüne atlayacak yer arıyordu.. Ablasıymış!
Umut: Ben rica ettim çünkü..
Aslı: Niye ablanı yordun ki buralara kadar..
Umut: Aslında onun fikriydi.. Ona seni anlattım.. O da işte bu fikri buldu.. Ben de sen yap, dedim.. Dershaneye gelecekti de ben kafeyi keşfettim sonra..
Aslı: Neden sana inanasım gelmiyor?
Umut: Aptalsın da ondan!
Aslı: :) (Öpüşürler. )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…