- Konu Sahibi candy_candy
-
Ve Aslı Umut'a ayrıca bişey için daha kızgın.. Umut bilmiyor tabiki onu.. Umut sayesinde Aslı hayatındaki ilk öpücüğü kaybetti.. Nasıl olduğunu hatırlamıyor.. O anı, ilk öpücüğünü bilmiyor.. Ve bi daha da bunu yaşayamayacak.. Aslı'nın nefreti tahmin edilebilir gibi değil.. Umut bunu hiçbi zaman bilmeyecek tabi.. Biz bilicez ama..
canım çok heyecanlı bölümler olacak bundan sonrası sanırım bu önderin kim olduğunu açıklayacakmısın sevgilisimi çocukluk aşkımı böyle ikinci erkek girdiği zamanda birincisine üzülüyorum ben ya yazık olacak şimdi umuta ne kadar havalı çapkın bir çocukta olsa aşık olmuş aslıya yazık günah girmesin aralarına önder neyse senaristin işine karışılmaz eminim heyecan dorukta bir şekilde devamını okuruz opuyorumnanaktan
ilerleyen bölümlerde bizi çok karışık bir serüven bekliyorum anlaşılan.Heyecanla yeni bölümleri bekliyoruz.Bakalım Aslı , umut'u durgunlaştırabilecek mi ? malum okuduğumuz üzere çok yakışıklı ve karizmatik bir beyle karşı karşıyayız bakalım ilerleyen bölüm nelere getirecek bize kaydirigubbakcemile5
candycim hıdrellez olduğunu bilseydin de kendini çöp kadın şeklinde mi çizerdinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay kıyamam sana ben Şenizmutlaka kabul olur sen merak etme..
Yaa ama gene yapmışsın yapacağını en heyacanlı yerinde dınkk diye bırakmışsın.
ben bu sefer umut'a çok kızdım ne o öyle seni istiyorum ayıp canım ne kadar oldu siz tanışalı ona aşık olalı hiç sevmedim bu davranışını aslıda kızdı zaten iyide etti yaptıklarıyla,ama sanırım bu kız bu çocuğa körkötük aşık oldu ve kendini kaptıracak gibi inş.öyle bir delilik şu kıza zamanda yapmaz,üzülmesini istemem çünkü birazcık daha burnu sürtsün umut'un
amanın amanınnnn hemen gönder kızçede okuyalım hazır şu anda boştayken zevkle okurum.çayımı içerken :içelim:
yine karıştırmışsın ortalığı candycim ya
ben de istiyorum dediğine kızdım ama dediydin sen umut yakışıklı kızlar pervane etrafında ama sevdiğine inanmıyorum ben sevse daha nazik davranır incitmeye çalışmaz istiyorum mistiyorum demez çok mu eski kafalıyım acep?
ama ilerleyen partlarda umutun bu davranışları da daha düzelir diye umut ediyorum aslıyı gerçekten sevdiğinde
ben de çayımı aldım bekliyorum ona göre
çay da çay olsa bari form çayı kafamçokkarıştı
bayıldım ya
içerde ilik gibi kızı kurtla kapsın ben bi veledin peşinde koşuyum haa
çok güzeldi bu kısım
işte bu yüzden de ben hala umuta inanmıyorum ama daha perişan hallerini görecez herhalde o zaman inanacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?