candy_candy min diyet günlüğü xD

canım çok heyecanlı bölümler olacak bundan sonrası sanırım bu önderin kim olduğunu açıklayacakmısın sevgilisimi çocukluk aşkımı böyle ikinci erkek girdiği zamanda birincisine üzülüyorum ben ya yazık olacak şimdi umuta ne kadar havalı çapkın bir çocukta olsa aşık olmuş aslıya yazık günah girmesin aralarına önder neyse senaristin işine karışılmaz eminim heyecan dorukta bir şekilde devamını okuruz opuyorumnanaktan

aa yok sevgili değil.. arkdaş.. dost.. ama aynı hastanede doğmuşlar aynı günlerde.. aileleri hastanede tanışmış o zamandan beri de ahbaplık etmişler.. öyle işte.. Önder'i bilemem ama Aslı Umut'tan başkasına aşık olmuyor.. Umut'u da bilmiyorum mafoldumben

umut hevesi geçince aslıdan başkasına aşık olabilecek bir tip anlaşılan neyse artık okuyup görücez bakalım senaristimiz neler yazıcak bize :))

ilerleyen bölümlerde bizi çok karışık bir serüven bekliyorum anlaşılan.Heyecanla yeni bölümleri bekliyoruz.Bakalım Aslı , umut'u durgunlaştırabilecek mi ? malum okuduğumuz üzere çok yakışıklı ve karizmatik bir beyle karşı karşıyayız bakalım ilerleyen bölüm nelere getirecek bize kaydirigubbakcemile5

vallahi canım bende aynı şekilde sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum zemuszemus

birazcık ip atlıyım da şimdi oturup yazıcaz hepsini pc ye artık napalım :1rolleyes:

birazcık ip atladım ama gerçekten çok az oldu.. 10 dakikacık kaydirigubbakcemile3 ne işime yarayacaksa..

dün çok içten bi dilek diledim.. hıdırellez olduğunu bilmiyordum ama.. bilmem kabul olur mu? kilo meselesinde birine çok kızdım.. onunda etkisiyle bişeyler sayıkladım.. bilseydim hıdırellez olduğunu daha büyük bişey dilerdim aklinialirimsmile

neyse sabah evde et olmadığı için bir kaşık yoğurt ve bir çatal peynir yedim.. market açılsın jambon alıcam çok açım akannehir

dün bağırsak problemim de çözüldü tabi ben üzülünce.. dün akşam da bütün gün bahsettiğim patlıcan salatamı yedim.. biraz da taze fasulye.. bi tane light kola içtim.. yalnız patlıcanın yanında bir iki yudum ekmek yedim ama en fazla yarın dilim eder :kedi:

bugün de akşama tavuk göğsü alıcam.. tüm gün jambon yeme gibi bi planım var.. süt de içerim belki bi tane.. akşam tavuğun yanında yoğurt yerim.. tavuğu haşhaşlı yapıyorum problem olmaz sanırım.. du sorayım topiktekilere..

candycim hıdrellez olduğunu bilseydin de kendini çöp kadın şeklinde mi çizerdinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay kıyamam sana ben Şenizmutlaka kabul olur sen merak etme..

candycim hıdrellez olduğunu bilseydin de kendini çöp kadın şeklinde mi çizerdinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay kıyamam sana ben Şenizmutlaka kabul olur sen merak etme..

inşallah ablacım.. Şeniz sadece bu ay sonu göreceğim rakamı diledim.. bileydim yaz sonu diye dilerdim zemuszemus

Aslı: Efendim!
Umut: Yok bişey canım.. Hadi git elini yüzünü yıka da git, annen merak etmesin..
Aslı: Tamam
Umut: (Ardından) Ya nasıl hatırlamaz.. İşte başa döndük yine.. (Aslı’nın telefonu çalar.) Aslı telefonun çalıyo!
Aslı: ( Yüzünü yıkarken yine ağlamaya başlamıştır.) Kim?
Umut: Sakin ol canım ya.. Al, Önder!
Aslı: Aa, bize geleceklerdi ya :S .. (Açar. Ağladığını belli etmeyerek) Alo, Önder!

---

(Umut ve Buse Hoca konuşmaktadırlar.)

Buse: Umut al etüdün var yarın.
Umut: Hımm… Kim?
Buse: Hatırlamıyorum ya; yazmamışım. Yarın görürsün artık
Umut: Önemli değil ya, öylesine sormuştum bende zaten… Hadi çıkıyorum ben yarın görüşürüz.
Buse: Tamam.
Umut: Etüt hangi odada…
Buse:2.nolu’da
Umut: Tamam, sağ ol…

(Ertesi gün Umut Hoca elinde kahvesi etüt odasına girer. Karsısında Aslı’yı görünce şaşırmaz!)

Umut: Aslı dışarı çıkar mısın, benim etüdüm var?
Aslı: Tamam hocam, Etüt benim zaten
Umut:(İste simdi şaşırır… Kahvesini yere düşürmesiyle kendine gelir.)
Aslı: Aman hocam, dikkat… Ben Feride Abla’yı çağırayım da temizlesin şuraları… Size de yeni bi kahve getireyim.(Bi süre sonra Aslı kahveyle geri döner. Yerlerin temizlendiğini görür) Aa,Feride Abla gelmiş bile… Buyrun hocam.
Umut:Aslı?!
Aslı: Efendim?
Umut: Sen benden etüt mü aldın?
Aslı: Evet… Dedim ya, simdi benim etüdüm!
Umut: Ay sevindirik oldum… :)
Aslı: Buse Hoca söylemedi mi? Sizden böyle bi tepki beklemiyordum :)
Umut: Yok söylemedi cadı… Neyse… Soru mu soracaksın?
Aslı: Evet.
Umut: Tamam hangi konudan?
Aslı: Aslında nerden baksan hepsinden…
Umut: Tamam hallederiz… Benim etüdüm yok ne de olsa bugün:)
Aslı: :) Hadi başlayalım o zaman..
Umut: Şimdi daha iyi misin?
Aslı: Hımm.. İyiyim.. Biz onunla barıştık bile..
Umut: Ardından o kadar ağladığını biliyo mu?
Aslı: I ıh
Umut: Bu kadar kolay mı peki.. Affetmek!
Aslı: Bilmem.. Affetmek değil belki ama sineye çekmek..
Umut: Beni de böyle kolay affeder misin?
Aslı: Niye? Size kızmadım ki affedeyim..
Umut: Kızacağın bişey yaparsam!
Aslı: Ne mesela?
Umut: Senden hoşlandığımı söylersem mesela!
Aslı: (Şaşırır. Heyecanlanır.) Nerden çıktı şimdi bu?
Umut: Seni seviyorum ben çok hem de..
Aslı: Nerden çıkardın bunu dedim!
Umut: Seni öptüğüm zaman böyle gari..
Aslı: (Sözünü keser.) Dur, dur.. Dur orda.. Ne zaman, ne zaman!?
Umut: Hiç mi hatırlamıyorsun.. (Aslı kızgın ve anlamsızca bakar. Umut Hoca Aslı’yı tekrar öper. Aslı hatırlar ve kendini geri çeker ver Umut'u iter.)
Aslı: Sen napıyorsun? Biri görse naparız biliyo musun sen!!
Umut: Umrumda değil artık.. Seni istiyorum..
Aslı: Bayım orda yavaş ol.. Ben seni öptüğümü hatırlamıyorum.. Ki hatırlasam bile bişey değişmezdi..
Umut: Yapma bunu.. Sen de hoşlanıyorsun benden, biliyorum.
Aslı: İşte yanıldın bayım.. Ben senden hoşlanmıyorum. Artık şu egolarını yen.. Ben hoşlanmıyorum senden.. Anladın mı?. Belki yakışıklısın, çekicisin ve belki beni de çekiyorsun ama o kadar sadece o kadar!!
Umut: Biliyorum, çünkü beni öptün..
Aslı: Sarhoştum!
Umut: Hatırlıyorsun!
Aslı: Evet.. Hatırladım.. (Çok kızgın bi şekilde) Ama hatırlamak istemiyorum..
Umut: Seni seviyorum
Aslı: Hayır.. Sadece beni de istiyorsun!
Umut: Hayır, farklı!
Aslı: Yeter! Ben gidiyorum.. Lütfen bi daha dersine girmem için ısrar etme!
Umut: Bana bunu yapma!
Aslı: Delisin sen.. Gerçekten!.. Umutsuz vakasın!

Yaa ama gene yapmışsın yapacağını en heyacanlı yerinde dınkk diye bırakmışsın.
ben bu sefer umut'a çok kızdım ne o öyle seni istiyorum ayıp canım ne kadar oldu siz tanışalı ona aşık olalı hiç sevmedim bu davranışını aslıda kızdı zaten iyide etti yaptıklarıyla,ama sanırım bu kız bu çocuğa körkötük aşık oldu ve kendini kaptıracak gibi inş.öyle bir delilik şu kıza zamanda yapmaz,üzülmesini istemem çünkü birazcık daha burnu sürtsün umut'un

diğer bölümleri çok seveceksin aklinialirimsmile taze yazdım kaydirigubbakcemile3

amanın amanınnnn hemen gönder kızçede okuyalım hazır şu anda boştayken zevkle okurum.çayımı içerken :içelim:

amanın amanınnnn hemen gönder kızçede okuyalım hazır şu anda boştayken zevkle okurum.çayımı içerken :içelim:

iyi peki..

hemen ard arda gönderiyorum sonra ne çabuk oldu demeyin ama.. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yine karıştırmışsın ortalığı candycim ya
ben de istiyorum dediğine kızdım ama dediydin sen umut yakışıklı kızlar pervane etrafında ama sevdiğine inanmıyorum ben sevse daha nazik davranır incitmeye çalışmaz istiyorum mistiyorum demez çok mu eski kafalıyım acep?
ama ilerleyen partlarda umutun bu davranışları da daha düzelir diye umut ediyorum aslıyı gerçekten sevdiğinde
ben de çayımı aldım bekliyorum ona göre
çay da çay olsa bari form çayı kafamçokkarıştı

(Akşam Umut üni.de bahçede tek başına oturmaktadır. Arkadaşları yanına gelir.)
Cenk: Oğlum gelsene içeri donacaksın burada?
Umut: Yok abi iyiyim ben..
Cenk: Siz içeri gidin bakalım ben getiririm Umut’u (Diğerleri gider.)Umut: Burada kalıcam dedim ya abi..
Cenk: Oğlum noldu sana? Bunalım takılmazdın pek sen?
Umut: Bişey olduğu yok..
Cenk: Hadi lan gel işte.. Hem bak.. İçerde kim var tahmin edemezsin..
Umut: (Umursamaz bi şekilde) Kim?
Cenk: Şöyle söyliyim.. Hani vaktiyle çaba gösterdiğimiz, ölüm ölüm uğraştığımız ama sonra ne olduysa senin kafandan uçup giden proje vardı ya..
Umut: Ne diyosun oğlum sen ya?
Cenk: Cenk abin senin için durmadı çalıştı ve bi ortak arkadaş bulmayı başardı diyorum..
Umut: Hee.. Anladım.. Ama gelmiyorum..
Cenk: Deli misin sen ya.. Kız içerde diyorum bizim masada.. Kankasıyla beraber :)
Umut: Cenk!
Cenk: Nen var kuzum?
Umut: Bişeyim yok.. Daha büyük projelerim var diyelim, tamam mı? Şimdi al ikisi de senin olsun.. Hadi git..
Cenk: Peki.. Sen bilirsin.. (Gider.)
Umut: Resmen hatırlamadı ya.. Salak gibi atladım kızın üstüne diyordum ama şimdi de hatırlamıyor diye üzülüyorum.. Hatırlasa nolurdu ki.. Ama öptü o da beni.. Öf! İçerde ilik gibi kızı kurtlar kapsın ben burada bi veledin derdine düşeyim..

(Umut bir süredir Aslı’nın dershaneye gelmemesinden şüphelidir. O gün Zeynep’le etütü vardır. Zeynep’e sormaya karar verir. Zeynep içeri girer.)

Umut: Hoş geldin Zeynep gel!
Zeynep: Geç kaldım biraz hocam, kusura bakmayın..
Umut: Önemli değil.. Aslı tuttu tabi seni yine.. Aşağıda mı o..
Zeynep: Yok o gelmedi bugün..
Umut: Kimya var bugün.. Pek kaçırmazdı ama.. Hayırdır..
Zeynep: Rahatsız biraz hocam okula bile zor gidiyo..
Umut: Geçmiş olsun neyi var..
Zeynep: Önemli bişey değil hocam.. Geçer bir iki güne..

---

(Aslı hafta sonu derse gelir. Biyoloji dersinden sonra matematik olduğu için)
Aslı: Zeynep ben kaçtım.. Çıkışta kafeye gelirsiniz.
Zeynep: Aslı o kadar da değil.. Tüm matematikleri ekmeyeceksin herhalde..
Aslı: Yok alakası yok ya.. Canım sıkıldı.. Takmıyorum artık kafama.. Salla.. Gıcıksa gıcık napalım :)
Zeynep: İyi peki.. Git bakalım..
Aslı: Dershaneden çıkarken bahçede Umut da dershaneye gelir.)
Umut: Aslı.. Aslı!
Aslı: (Çok kızgın bi şekilde) Uzak dur benden..
Umut: Aslı!
Aslı: Ne adımı ağzına al bi daha ne de bana yarım metreden fazla yaklaş.. Yemin ediyorum.. Bana bir kez daha dokunursan bırakırım dershaneyi.. (Gider.)

ben de form çayı mı aldım yorumlarını bekliyorum o zaman

bayıldım ya
içerde ilik gibi kızı kurtla kapsın ben bi veledin peşinde koşuyum haa
çok güzeldi bu kısım
işte bu yüzden de ben hala umuta inanmıyorum ama daha perişan hallerini görecez herhalde o zaman inanacaz

kısmetse görücez :icecream:

Günaydın
Dün keşfettim bende nasıl gidiyor diyet diye bakıyım dedim sonra replikleri görünce okumaya başladım sonra bu böyle olmuyacak dedim kahve mi aldım kurulup bir güzel okudum. :)) Anlıyacağın dizi keyfi sürdüm okurken merakla bekliyorum devamını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…