candy_candy min diyet günlüğü xD

:)

teşekkür ederim canım.. Ben de yazarken çok merakla bekliyorum devamını.. yanlız hikayenin sonunu yazmış bulundum şimdi oraya nasıl gideceğimi şaşırmış vaziyetteyim kaydirigubbakcemile3

diyet de süper sengözlerimebaksanab bu yaza kesin zayıfım ya opuyorumnanaktan

candycim aslının ve umutun fiziki özelliklerini de yazsana bize daha da ete kemiğe bürünürler tamam umut yakışıklı ama aslı güzel mi yoksa umut aslının sadece inatçılığına mı vuruldu boy pos kilo hatta aslıyı kilolu yapabilirsin burda kilolu olup da sevgilisi beğenmeyen çok arkadaş var böylece aslıyla beraber onların da intikamını alırız hep beraber hem de konunla da alakalı olur ama karışmayalım biz yine de senaristin işine

tatlım kafamdaki castı yayınlayacağım yakında ölçer tartar beraber buluruz Umut'umuzu kaydirigubbakcemile3 aklımda emre altuğ gibi bi tip var ama o çok yaşlı tabi.. ona benzesin diye düşünüyorum boshayallersmile Aslı güzel.. Ama çocuk.. Yani çocuksu biri olması lazım..

neyse du karnımı doyurup gelim delikafadulden

:)) çok güzel yine ama sanki herkez birleşmiş umut düşmanı olmuşuz ummadık taş baş yararmış belki o çapkın güvenilmez çocuk bir anda romantik bir o kadarda dürüst bir aşık olacak bilemeyiz ve acı çekeceğe benziyor ama yazık çok acı çekmesinler bben mutsuz biten aşk hikayelerinde hüzünleniyorum gerçi senaristimiz maşallah heyecan dolu bölümler yazıyor hep yine ee sonra nolacak dediğimiz yerdede kesiyor maşallah devamını dört gözle bekliyorum vallahı sırf bu yüzden girer girmez kk ne hemen senin topik ine geldim candycim öpüyorum ...

aşkı memnunun nihali olabilir
kavak yellerinin aslısı olabilir
umut behlül olabilir mesela emre altuğdan daha çapkın bakıyor
veya küçük kadınlardaki arminin en son nesi olduğunu hatırlamıyorum sevgilisiydi ya bir zamanlar amcasıyla beraber yaşayan
çok yaratıcı değilim ama aklıma gelenler bunlar

çeksin ferihancım çeksin onlar bize az çektirmiyorlar azcık da onlar çeksin hayalde bile olsa
mutsuz bitse mesela sonu ama yıllar sonra karşılaşsalar aslı da üniyi bitirmiş olsa falan filan bu topiğe bir senarist yeter ben abartmıyım en iyisi kaçıyım bari

gene döktürmüşsün ama ben umut'a gene güvenmiyorum neden onuda söyliyim şimdi aslı ona yüz vermiyor oda onun peşinden gidecek.Kaçan kovalanır misila..ama aslı içinde üzülüyorum sırf bu yakışıklıdan kaçıcam diye okula gelmiyor kendi kendini yiyordur allah bilir.
candy ne yapıcaz biz seninle böyle dizi filmin yeni bölümünü bekleyen ev hanımları gibi bizde bölüm bölüm bekliyoruz şimdi ne olacak diye,
ama artık şunları bir ete kemiğe böründür,ev iki diyaloglardan hariç biraz daha aslının içine gir,hayal dünyasını anlat,bizeki daha çok olayı canlandırabilirim kafamızda canım.

öptüm canım bende.. biz biraz da Aslı aşkı için ne yapar onu sorgulicaz sanırım hikayede.. Umut iyi çocuk olacak merak etme.. ama bi çocukla çıkmak onu çok zorlayacak.. umut aşkı için ne kadar tahammül edecek bi çocukla çıkmaya bilmiyorum daha karar vermedim :)

aşkı memnu kadrosunu aynen alayım ben o zaman kaydirigubbakcemile3 kıvanç da yaşlı.. umut daha 21 ini yeni doldurdu.. o da küçük aslında.. gözden kaçırmayın bunu..

bu da ıssız adam olur CADIARZU

okula gidiyo da dersaneye uğramıyo pek.. yani Umut'un derslerine sadece

senariste yardımcı olmak fikir vermek lazım ama ki o da kafasında daha orjinal şeyler yakalayıp bizlere aktarsın okuması çok zevkli kaydirigubbakcemile3

bu arada canım aslı inadını kıracak sanırım umutla birlikte olacaklar herhalde ve sonrası asıl heyecanlı olaylar ondan sornada devam edecek büyük ihtimalle ... opuyorumnanaktan

bilemem :sm_confused:

kaydirigubbakcemile3

senariste yardımcı olmak fikir vermek lazım ama ki o da kafasında daha orjinal şeyler yakalayıp bizlere aktarsın okuması çok zevkli kaydirigubbakcemile3

evet fikirleriniz iyi geliyo mesela tombilinin "benim bu sümüklü ile ne işim var desin umut" fikri son partta yardımcı oldu çok kaydirigubbakcemile3

eeee devamı deriz ama biz de nerde devamı ne zaman gelecek günde 1 partla kıurtulamazsın bizden haberin olsun valla işlerimi yapıyorum bi yandan da ne gelişmeler var diye bakıyorum sık sık bu beş günde beş kilo diyetine neşe kattın valla aslıyla umutu merak edip yemekleri merak etmiyorum senin sayende aklımı aslıya ve umuta verdim çünkü bu haftam berbat geçiyor berbat çok zorlanıyorum valla :sinifsinif:

canım ayol :1hug: bugün iki part yazdım galiba.. bi kaç bişey daha yazdım onları da göndericem.. bugün iş yerinde beni biraz sıkı tutuyolar.. ama bi yerde tıkanacak orayı daha kafamda bile çözemedim ki diyaloglarını yazayım..

hazır olanları gönder o zaman sen de delikafadulden
kalanını da tamamla anacım biz yok hazır değildi anlamayız artık tadını aldık bi kere hikayenin

hazır olanları gönder o zaman sen de delikafadulden
kalanını da tamamla anacım biz yok hazır değildi anlamayız artık tadını aldık bi kere hikayenin

du bişey daha yazayım o zaman.. delikafadulden

bu son yazdığımla şimdi yazacağım arasına bişeyler daha yazılabilir ama daha yazamadım ben.. idare edin :)

(Umut bir iki hafta yaklaşmaz Aslı’ya.. Ama bu iki hafta Umut’un kafasını allak bullak etmiştir.. Hayatında hiçbirşeyi Aslı kadar çok istemiyordur.. Her şeyden bıkmıştır.. kimseyle doğru dürüst konuşmaz.. Takılmaz.. Evden çıkmaz pek.. Bu hali arkadaşlarının da gözünden kaçmaz tabi.. Üni.de sınıfta )
Canan: Yok artık..
Umut: Noldu be?
Canan: Sen aşık mı oldun yoksa?
Umut: Yok artık..
Canan: Ben de onu diyorum.. Ama belirtileri inceliyorum da.. Başka bişey gelmiyo aklıma..
Umut: Sadece canım sıkılıyo.. Bişeyim yok..
Canan: Bilemiyorum artık.. Onu sen biliyorsun :) (Gider. İyice kafası karışmıştır.. Bi ders boyunca gözünü bile kıpırdatmadan öylece durur. Ders biter. Arada)
Umut: Lan.. aşık mıyım yoksa? Yok canım.. Aşığım lan ben.. Yok ya.. Aşık mıyım lan? Aşığım lan ben! (koptum burda kaydirigubbakcemile3 ) (Hemen kalkar sıradan.. Aslıyla konuşup onu da inandıracaktır aşık olduğuna.. Ne de olsa kendisini inanmıştır artık.)
Canan: Noluyo oğlum.. Aydınlandın bi kendine geldin :)
Umut: Aşığım ben..
Canan: Yalan! Kime?
Umut: Veledin birine :&#8221
Canan: Ne?
Umut: Sabaha kadar nasıl beklicem ben ya, of!
Canan: Noldu be..
Umut: Süpersin sen Canan.. Süper..

---
(Umut tırım tırım dersaneyi arar sonunda bulur onu.. Çok şükür yalnızdır..)
Umut: Aslı!
Aslı: (geri çekilir.)Yaklaşma.. Ne var?
Umut: Konuşmamız lazım.
Aslı: Hiçbişey de lazım değil.. Rahat bırak beni artık..
Umut: Sen beni rahat bırakıyo musun ki ben bırakayım..
Aslı: Al, bıraktım.. Defol git!
Umut:Yok, rahatlamadım..Hala hissediyorum. (Kalbini gösterir.) Buralarda..
Aslı: (Bıkkın bi ifade ile) Allah’ım! Sen sadece saçmalıyorsun. Eskiden sadece gıcıktın.. Şimdi ahmaksın da..
Umut: Aşk ahmaklık mı?
Aslı: Hayır; ama seninki öyle..
Umut: Daha fazla kıracak mısın beni?
Aslı: Neden anlamıyorsun, anlamıyorum. Bi insan bu kadar mı ahmak olabilir.. Hayatını romantik komedi tadında yaşamaktan çok mu hoşlanıyorsun? Aaaaynı filmlerdeki gibi di mi? Havalı çocuk kendisine yüz vermeyen tek kıza bir anda aşık olur. Bu kadar basit çünkü di mi aşk? Kız da durur mu? Herkesin hayran olduğu o havalı kendisinin yaptıklarına rağmen onunla ilgilenir. Aşık olmak için bi sebep ya bu.. Çocuk kızı tavlamaya çalışır.. Kız inanamaz..Sonunda mutlu olurlar..
Umut: Haklısın galiba..
Aslı: Ahmak olduğun konusunda mı? Kesinlikle!
Umut: Evet.. Ben pek romantik film izlemem, ahmaklık olduğunu düşünürüm; ama ahmak olan benmişim.. Bu filmlerin gerçeği yansıttığını, gerçek aşkın bu filmlerde olduğunu bilmezdim..
Aslı: (Umutsuzca) Ne!?
Umut: Ve aşk, bu kadar da basittir. (Der ve gider.)
Aslı: Ya, vurdun beni tabi di mi şimdi? Birkaç gün de bulaşmazsın, ben de hemen tav olurum, peh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…