- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi candy_candy
-
Günaydın
Dün keşfettim bende nasıl gidiyor diyet diye bakıyım dedim sonra replikleri görünce okumaya başladım sonra bu böyle olmuyacak dedim kahve mi aldım kurulup bir güzel okudum. :)) Anlıyacağın dizi keyfi sürdüm okurken merakla bekliyorum devamını.
candycim aslının ve umutun fiziki özelliklerini de yazsana bize daha da ete kemiğe bürünürler tamam umut yakışıklı ama aslı güzel mi yoksa umut aslının sadece inatçılığına mı vuruldu boy pos kilo hatta aslıyı kilolu yapabilirsin burda kilolu olup da sevgilisi beğenmeyen çok arkadaş var böylece aslıyla beraber onların da intikamını alırız hep beraber hem de konunla da alakalı olur ama karışmayalım biz yine de senaristin işine
:)) çok güzel yine ama sanki herkez birleşmiş umut düşmanı olmuşuz ummadık taş baş yararmış belki o çapkın güvenilmez çocuk bir anda romantik bir o kadarda dürüst bir aşık olacak bilemeyiz ve acı çekeceğe benziyor ama yazık çok acı çekmesinler bben mutsuz biten aşk hikayelerinde hüzünleniyorum gerçi senaristimiz maşallah heyecan dolu bölümler yazıyor hep yine ee sonra nolacak dediğimiz yerdede kesiyor maşallah devamını dört gözle bekliyorum vallahı sırf bu yüzden girer girmez kk ne hemen senin topik ine geldim candycim öpüyorum ...
:)) çok güzel yine ama sanki herkez birleşmiş umut düşmanı olmuşuz ummadık taş baş yararmış belki o çapkın güvenilmez çocuk bir anda romantik bir o kadarda dürüst bir aşık olacak bilemeyiz ve acı çekeceğe benziyor ama yazık çok acı çekmesinler bben mutsuz biten aşk hikayelerinde hüzünleniyorum gerçi senaristimiz maşallah heyecan dolu bölümler yazıyor hep yine ee sonra nolacak dediğimiz yerdede kesiyor maşallah devamını dört gözle bekliyorum vallahı sırf bu yüzden girer girmez kk ne hemen senin topik ine geldim candycim öpüyorum ...
aşkı memnunun nihali olabilir
kavak yellerinin aslısı olabilir
umut behlül olabilir mesela emre altuğdan daha çapkın bakıyor
veya küçük kadınlardaki arminin en son nesi olduğunu hatırlamıyorum sevgilisiydi ya bir zamanlar amcasıyla beraber yaşayan
çok yaratıcı değilim ama aklıma gelenler bunlar
çeksin ferihancım çeksin onlar bize az çektirmiyorlar azcık da onlar çeksin hayalde bile olsa
mutsuz bitse mesela sonu ama yıllar sonra karşılaşsalar aslı da üniyi bitirmiş olsa falan filan bu topiğe bir senarist yeter ben abartmıyım en iyisi kaçıyım bari
gene döktürmüşsün ama ben umut'a gene güvenmiyorum neden onuda söyliyim şimdi aslı ona yüz vermiyor oda onun peşinden gidecek.Kaçan kovalanır misila..ama aslı içinde üzülüyorum sırf bu yakışıklıdan kaçıcam diye okula gelmiyor kendi kendini yiyordur allah bilir.
candy ne yapıcaz biz seninle böyle dizi filmin yeni bölümünü bekleyen ev hanımları gibi bizde bölüm bölüm bekliyoruz şimdi ne olacak diye,
ama artık şunları bir ete kemiğe böründür,ev iki diyaloglardan hariç biraz daha aslının içine gir,hayal dünyasını anlat,bizeki daha çok olayı canlandırabilirim kafamızda canım.
çeksin ferihancım çeksin onlar bize az çektirmiyorlar azcık da onlar çeksin hayalde bile olsa
mutsuz bitse mesela sonu ama yıllar sonra karşılaşsalar aslı da üniyi bitirmiş olsa falan filan bu topiğe bir senarist yeter ben abartmıyım en iyisi kaçıyım bari
öptüm canım bende.. biz biraz da Aslı aşkı için ne yapar onu sorgulicaz sanırım hikayede.. Umut iyi çocuk olacak merak etme.. ama bi çocukla çıkmak onu çok zorlayacak.. umut aşkı için ne kadar tahammül edecek bi çocukla çıkmaya bilmiyorum daha karar vermedim :)
bu arada canım aslı inadını kıracak sanırım umutla birlikte olacaklar herhalde ve sonrası asıl heyecanlı olaylar ondan sornada devam edecek büyük ihtimalle ... opuyorumnanaktan
bu arada canım aslı inadını kıracak sanırım umutla birlikte olacaklar herhalde ve sonrası asıl heyecanlı olaylar ondan sornada devam edecek büyük ihtimalle ... opuyorumnanaktan
senariste yardımcı olmak fikir vermek lazım ama ki o da kafasında daha orjinal şeyler yakalayıp bizlere aktarsın okuması çok zevkli kaydirigubbakcemile3
eeee devamı deriz ama biz de nerde devamı ne zaman gelecek günde 1 partla kıurtulamazsın bizden haberin olsun valla işlerimi yapıyorum bi yandan da ne gelişmeler var diye bakıyorum sık sık bu beş günde beş kilo diyetine neşe kattın valla aslıyla umutu merak edip yemekleri merak etmiyorum senin sayende aklımı aslıya ve umuta verdim çünkü bu haftam berbat geçiyor berbat çok zorlanıyorum valla :sinifsinif:
hazır olanları gönder o zaman sen de delikafadulden
kalanını da tamamla anacım biz yok hazır değildi anlamayız artık tadını aldık bi kere hikayenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?