- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi candy_candy
-
ay canım benim ya kıyamam sana Şeniz
neden bu kadar bıraktın kendini hala hiçbişey için geç değil ki ne zaman görüşeceksin sevgilinle ne kadar zamanımız var ahh keşke yanında olsaydım alırdım seni yürüyüşlere çıkardık bi güzel hazırlardık seni o zamana kadar çoktan verirdin kiloları
bak burda hep beraberiz hep aynı dertten muzdaripiz kendini yalnız hissetme herkes aynı duyguları yaşıyor ama beraberlikle moral ve motivasyon bulmaya çalışıyoruz ben şimdi kendimi 93 hayal bile edemiyorum halbuki yılbaşında o kilodaydım sen de böyle olacaksın olamdı biraz hareketlerini artır spor salonuna yazıl ne biliyim evde bişeyler yap bu hafta tekrar dene bakalım bu diyeti sonuç alamazsan yine başka uygun bişeyler bakarız tamam mı tatlım ama bırakma lütfen kendini bi ikii rakamları görsen zaten artık hiç bırakmayı düşünmezsin
tombilim ya bitanesin sağol.. keşke olsan burda gerçekten.. kardeşimle yürüyüş yapardık o da üniye gitti neyse ki geliyor 21 mayısta.. bu hafta tekrar başlıcam ama en azından 102 ile başlasaydım diyorum iki haneye düşmem garanti olurdu.. çok züldüm gerçekten gram bile farklı değil yani.. acaba diyorum tartım mı bozuldu kabızlıktan dolayı mı oldu ballı sinameki çaylarım mı diyetimi bozdu noldu anlamadım.. neyse haftaya tuzu da çıkarıcam.. tavuğu da haşlıcam.. göğüs alıcam sadece yicem saman gibi.. sebze gününde de salata yapıcam çiğ sebze yicem bakalım.. patlıcan yapınca da çok abartıyorum onu ben durmadan yiyorum yapmasam mı acaba.. of.. daha meyve günü bile geçmedi.. peynir aldım şimdi marketten light.. ölen yumurta yicem eve gidip.. omlet yapıcaktım yağsız ama ondan bile vazgeçtim ben en iyisi haftaya icat çıkarmayayım da herşeyi haşlama yiyeyim :sinifsinif:
Temmuz ya da Eylül ortası gelecekler.. Haziram sonunda bi 80leri görseydim
tombilim ya bitanesin sağol.. keşke olsan burda gerçekten.. kardeşimle yürüyüş yapardık o da üniye gitti neyse ki geliyor 21 mayısta.. bu hafta tekrar başlıcam ama en azından 102 ile başlasaydım diyorum iki haneye düşmem garanti olurdu.. çok züldüm gerçekten gram bile farklı değil yani.. acaba diyorum tartım mı bozuldu kabızlıktan dolayı mı oldu ballı sinameki çaylarım mı diyetimi bozdu noldu anlamadım.. neyse haftaya tuzu da çıkarıcam.. tavuğu da haşlıcam.. göğüs alıcam sadece yicem saman gibi.. sebze gününde de salata yapıcam çiğ sebze yicem bakalım.. patlıcan yapınca da çok abartıyorum onu ben durmadan yiyorum yapmasam mı acaba.. of.. daha meyve günü bile geçmedi.. peynir aldım şimdi marketten light.. ölen yumurta yicem eve gidip.. omlet yapıcaktım yağsız ama ondan bile vazgeçtim ben en iyisi haftaya icat çıkarmayayım da herşeyi haşlama yiyeyim :sinifsinif:
canım benim bak ne güzel planlamışsın haşlama ve tuzsuz yemen gerektiğini lütfen moral herşeyin üstünde geliyor başarılı olmak için inanmak gerekiyor canım bu kilolardan kurtulacağına inan ve inanki gelicektir gerisi haftaya vermiş olacaksın birde vücudun tuzdan dolayı su tutuyordur tuzu kesersen verdiğini göreceksin hem belki bu hafta vermedin diye haftaya 5 kilo birden gidecek bilemezsinki biraz spor ekle haftaya diyetine eminim çok daha faydası olacaktır ama sakın moralini bozma canım hepimiz yanında ve destekçiniz unutma opuyorumnanaktan
slm canim,mesajlarini okudum aklima sey geldi senin menülerine baktim sabah ögle aksam ffarkli yiyosun sen galiba ama incildeniz sabah ne yediysen aksama kadar onu yemen gerektigini söylüyor acaba bu sebepten vermemis olabilrmisin,bide eger tuvalete cikmadiysan kendini 400 gr eksik say ben kac defa test ettim tam 400 gr farkediyo tabi sende baskada olabilir ama kesinlikle fark ediyo
haziran sonunda zaten görürsen sen 80 leri merak etme dert ettiğin şeye bak kilon çok kolaycacık vereceksin inşallah bu takılma da uzun sürmez aynı gayret aynı azimle 80 olursun merak etme eylülde gelseler de tam çıtır olursun zaten hihoyyyt
40 dk yürüyüş ve 20 dakika ip atlamayı ekledim dün yaptım ilk kez.. sauna eşofmanım da vr.. hadi hayırlısı.. toparlandım artık kaydirigubbakcemile5
sanada bu yakışırdı canım tabi toparlanıcaksın hemen pes etmek yok şurda daha ne kadar oldu başlayalı daha yolumuz uzun birlikte aşıcaz inşallah canım opuyorumnanaktan
bugün var mı yeni bişeyler senarist hanım? yoksa meraklandıracakmısın bizi
var ama önemli şeyler değil.. el yazısı da pc ye aktarıyorum şimdi.. öğleden sonra yazarım topiğe.. bak Umutun castı bu çabuk bakın ama silicem :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?