- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi candy_candy
-
Tombiliye sonsuz derecede katılıyor ve yeni partın devamını bekliyoruz canım :icecream:
aslının son cümlesini çok sevdim cuk oturmuş yani okurken bi yandan da filmini çekiyorum ya zihnimden dersane bizim derssane üni bizim üni kız ben değilim ama kaydirigubbakcemile3 iyice girdim hikayenin içine aslının duygularını da almak istiyoruz bu aşamada bi de sorum olacak aslıyla umut hocanın durumu diğer öğrencilerin dikkatini çekmedi mi fısıldaşmalar başlamadı mı sonuçta umut diğer kızların da gözdesi bi başka kız çıkıp aralarına girecek mi aslı zeynepe anlattı mı durumları öpüşmeleri falan zeynep ne diyor böyle şeyleri saklamaz kızlar o zamanda kankalarından
bittim hikaye'ye ama aslı güzel bitirmiş sonunu,ama söylediklerine bence kendi bile inanmıyor çoktan aşık olmuş bile bizim deli oğlan'a ama azıcıkta umut'un burnu sürtsün canım,ne o velet melet,aşık oldun mu yaş falan bakmaz,aslında umut aslıyı gördüğünde sıkıca sarılıp onu bir öpseydi bence o zaman aşk bir anda aslının gözlerinde alevleni verirdi.Sonrada umut'a bir tokat atar çeker giderdi.kaydirigubbakcemile3
Evet orası benim de hoşuma gitti senin bu günlüğü bizim yüzümüzden kapatmasalar barı canım ya sıkıştırıyoruz seni sürekli yaz yaz diye
candy günlüğün hayırlı olsun..:)) Devam ediyomusun 5 günlük diyete..:)
Nasıl gidiyor.? zorlanmıyorsun sanırım ne güzel..
Umarım hedefine ulaşırsın,ulaşırız...
tam gaz devam ediyor senaryo zevkle okudum ama aralara biraz entrka falan katsan mesela umutun aslıya olan ilgisini farkeden aslıya gıcık yada umuttan hoşlanan birileri çıksa biraaz aksiyon olsa gerçi maşallah aşkları çok hareketli aslı yaklaşma falan diyor sonraki bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum canım .
öyle biri bütün hayatını mahvedecek Aslının mafoldumben ama ben önce bi sorunsuz bağlansınlar istiyorum.. yani Aslı zaten güvenmiyor şu an.. bağlanmadan öyle bişey olursa kurtaramam Umut'u.
sevgilim beni 89 kilo biliyo.. bir yıl oldu ben o lanet olası 10 kilo farkı kapatacağıma açtım.. deli olucam ya kötükedihüso düşündükçe delleniyorum.. ilk 117 kiloyken 107 dedim şimdi 104 üm 89 diyorum.. 10 ken 15 oldu.. Tam bir yıl ya.. tam bir yılda verdiğim kiloya bak 13!! kötükedihüso
Tuzu da herşeyi de bırakıp yapıcam bu sefer de veremezsem eğer yemin ediyorum ben bırakıyorum bu kilo verme işini.. ama yemin ettim 95 olana kadar bırakamam bilmiyorumkismile olsun kefaret orucunu tutarız.. söylicem sevgilime de ben 104 kiloyum diye.. kilo da vermicem dicem mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?