candy_candy min diyet günlüğü xD

aslının son cümlesini çok sevdim cuk oturmuş yani okurken bi yandan da filmini çekiyorum ya zihnimden dersane bizim derssane üni bizim üni kız ben değilim ama kaydirigubbakcemile3 iyice girdim hikayenin içine aslının duygularını da almak istiyoruz bu aşamada bi de sorum olacak aslıyla umut hocanın durumu diğer öğrencilerin dikkatini çekmedi mi fısıldaşmalar başlamadı mı sonuçta umut diğer kızların da gözdesi bi başka kız çıkıp aralarına girecek mi aslı zeynepe anlattı mı durumları öpüşmeleri falan zeynep ne diyor böyle şeyleri saklamaz kızlar o zamanda kankalarından

Aslı hiçbirşeyi saklamıyor kankalarından.. Ama nedense Umut'u saklıyor.. Sanırım Önder'in bu duruma kızacağından çok emin.. O yüzden ikisine de anlatmıyor..

Dersanede bi tane hoca hariç kimse bişey farketmiyor aklinialirimsmile

Son düzenleme:
ben yazarken şeyde çok bozuldum ya.. hani Aslı "Yaklaşma!" diyo ya Umut'a.. o an bi Umut oldum.. ne kadar kötü bişey ya.. sevdiği kızın ona öyle bişey demesi dimi? yazık..

bittim hikaye'ye ama aslı güzel bitirmiş sonunu,ama söylediklerine bence kendi bile inanmıyor çoktan aşık olmuş bile bizim deli oğlan'a ama azıcıkta umut'un burnu sürtsün canım,ne o velet melet,aşık oldun mu yaş falan bakmaz,aslında umut aslıyı gördüğünde sıkıca sarılıp onu bir öpseydi bence o zaman aşk bir anda aslının gözlerinde alevleni verirdi.Sonrada umut'a bir tokat atar çeker giderdi.kaydirigubbakcemile3

yaa beni de burda topa tutardınız sonra :tomato:

kaydirigubbakcemile3

yeden kız bence gayet güzel olurdu ama sonunuda ona göre bağlaman gerekecekti canım.Düşüncesene umut'un böyle birşey yapıp aslı'nın gerçek duygularını keşfettiğini ondan sonra gör sen asıl kaçış nasıl oluyor kaydirigubbakcemile3

Veledin birine deyişi çok hoşuma gitti benim :kedi:

Bu arada diyet günlüğümün diyet kısmına bi not düşeyim..

öğlen tekirdağ köftesi yedim.. Bir iki çatal pilav aldım.. Az koyuyorlar zaten bilirsiniz süs için.. o ka!

akşama da misket köfte oluyo ta onlardan yapıcam.. tavuk da yapabilirim

Evet orası benim de hoşuma gitti senin bu günlüğü bizim yüzümüzden kapatmasalar barı canım ya sıkıştırıyoruz seni sürekli yaz yaz diye

candy günlüğün hayırlı olsun..:)) Devam ediyomusun 5 günlük diyete..:)

Nasıl gidiyor.? zorlanmıyorsun sanırım ne güzel..

Umarım hedefine ulaşırsın,ulaşırız...

Evet orası benim de hoşuma gitti senin bu günlüğü bizim yüzümüzden kapatmasalar barı canım ya sıkıştırıyoruz seni sürekli yaz yaz diye

Yok ya kapatmazlar..

Şey :kedi: tanıdık var bişey olmaz. kaydirigubbakcemile3 Kaptanım kıyak geçer :)

candy günlüğün hayırlı olsun..:)) Devam ediyomusun 5 günlük diyete..:)

Nasıl gidiyor.? zorlanmıyorsun sanırım ne güzel..

Umarım hedefine ulaşırsın,ulaşırız...

Umarım Yenacım.. devam ediyorum fakat iki hafta hep ortasında bozdum.. İlk kez bu hafta tam tekmil yapıyorum.. Bakalım.. İnşallah artık şu 104 ten düşsem yaa :Saruboceq:

tam gaz devam ediyor senaryo zevkle okudum ama aralara biraz entrka falan katsan mesela umutun aslıya olan ilgisini farkeden aslıya gıcık yada umuttan hoşlanan birileri çıksa biraaz aksiyon olsa gerçi maşallah aşkları çok hareketli aslı yaklaşma falan diyor sonraki bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum canım .

öyle biri bütün hayatını mahvedecek Aslının mafoldumben ama ben önce bi sorunsuz bağlansınlar istiyorum.. yani Aslı zaten güvenmiyor şu an.. bağlanmadan öyle bişey olursa kurtaramam Umut'u.

ooohhh.. bitti işlerim şükür.. şöyle bi arkama yaslanıp çayımı içeyim.. öldüm bel ağrısından mafoldumben

öyle biri bütün hayatını mahvedecek Aslının mafoldumben ama ben önce bi sorunsuz bağlansınlar istiyorum.. yani Aslı zaten güvenmiyor şu an.. bağlanmadan öyle bişey olursa kurtaramam Umut'u.

ooo vallahi canım eper bir heyecan arttı şimdi daha çok merakla bekliyroum devamını kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

çok canım sıkkın.. sabahtan beri beynim kaynıyor sanki.. deli olucam.. bugün tartıldım 104,4 çıktım 100 gr bari vereydim ya

dün de et yedim işte .. valla canım hiçbişey istemiyor.. sabah da bişey yemeden çıktım o sinirle.. şimdi su içiyorum.. form çayımı bile içmek istemiyorum.. ben ona bakıyorum o bana senağlama

sevgilim beni 89 kilo biliyo.. bir yıl oldu ben o lanet olası 10 kilo farkı kapatacağıma açtım.. deli olucam ya kötükedihüso düşündükçe delleniyorum.. ilk 117 kiloyken 107 dedim şimdi 104 üm 89 diyorum.. 10 ken 15 oldu.. Tam bir yıl ya.. tam bir yılda verdiğim kiloya bak 13!! kötükedihüso

Tuzu da herşeyi de bırakıp yapıcam bu sefer de veremezsem eğer yemin ediyorum ben bırakıyorum bu kilo verme işini.. ama yemin ettim 95 olana kadar bırakamam bilmiyorumkismile olsun kefaret orucunu tutarız.. söylicem sevgilime de ben 104 kiloyum diye.. kilo da vermicem dicem mafoldumben

ay canım benim ya kıyamam sana Şeniz
neden bu kadar bıraktın kendini hala hiçbişey için geç değil ki ne zaman görüşeceksin sevgilinle ne kadar zamanımız var ahh keşke yanında olsaydım alırdım seni yürüyüşlere çıkardık bi güzel hazırlardık seni o zamana kadar çoktan verirdin kiloları
bak burda hep beraberiz hep aynı dertten muzdaripiz kendini yalnız hissetme herkes aynı duyguları yaşıyor ama beraberlikle moral ve motivasyon bulmaya çalışıyoruz ben şimdi kendimi 93 hayal bile edemiyorum halbuki yılbaşında o kilodaydım sen de böyle olacaksın olamdı biraz hareketlerini artır spor salonuna yazıl ne biliyim evde bişeyler yap bu hafta tekrar dene bakalım bu diyeti sonuç alamazsan yine başka uygun bişeyler bakarız tamam mı tatlım ama bırakma lütfen kendini bi ikii rakamları görsen zaten artık hiç bırakmayı düşünmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…