- 20 Haziran 2015
- 796
- 448
- 103
- 32
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
İnşallah çocukda var ortada birde Allah yardımcıları olsunBen de bazı konuları kişiselleştiriyorum. Gece uyanıp kalkıp bakmam ama aklıma gelir. Bazen daha işe giderken açıp okuyorum.
Aldatılma kadınların en hassas olduğu konu zaten. Daha kolay empati kuruyoruz galiba.
İnşallah sadece merak ettiğimizle kalırız. Sonu iyi olur umarım.
Ay biz de bekliyoruz. Hayır olur inşallah.Viber de yok. Biz adamın uyumasını bekliyoruz hat dokumlerine bakmak için. Ama yoook. Ay cildiricam
Offf paçası tutuşmuş erkek işte bu!
Viber de yok. Biz adamın uyumasını bekliyoruz hat dokumlerine bakmak için. Ama yoook. Ay cildiricam
Viber de yok. Biz adamın uyumasını bekliyoruz hat dokumlerine bakmak için. Ama yoook. Ay cildiricam
Elbet uyicak :)
Telefonu cebi fermuarli esofmana koydu. Onunla uyursa napicaz
Sakin olun uyuyacak mutlaka. İkiniz de dikkat çekersiniz.
ay konuyu takip ediyorum epeydirBaşka oda da oturuyoruz biz. O başka bir film izliyor diye başka kanal açtık yanında durursak anlar diye.
O zaman birsey yapamazsınız. Sonuçta uykusu hafifse cebinden alamazsınız.Telefonu cebi fermuarli esofmana koydu. Onunla uyursa napicaz
Mesaji okundu olarak gormuslugum buyuk ihtimalle ..Varsayım yani daha evvel bu kadar değilmiş anladığım kadarıyla baksana tuvalete telf. Gitmeler kucağından ayırmamalar anlamıştır
Aynen öyle demi. Turk kahvesi yapın dedi. Adam psikopat gibi. Bir şeyler anladı kesin garip garip evi geziyor bakıyor gidiyor...
İnşallah çocukda var ortada birde Allah yardımcıları olsun
Off cingar cikartin telefonu alip kacsin sende adami tut..Aynen aynen. Cebi fermuarli esofmani giydi adam. Telefon orada.
Aa.Muhtemelen onunla uyicak.Neden kadını arayıp sormuyorsunuz direkt? En kötü ihtimalle bunu yapabilirsiniz.
Telefon numarasını facebookun arama kismina yazinca, eger hesabina numarasimi eklemişse profili çıkıyor. Birde oyle deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?