- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Bal gibi de aldatiliyor,öyle mesaj mi olur.Nereden bakilirsa bakilsin aksini dusunecek yani yok bence
Bi durun yahu saat daha kaç?
Benim dediğim gibi erkenden sızdıracak bir yardım alsalardı bu kadar beklemeyecekti kimse ama neyse..
Ayol kesin var cingar cikarin alin zorla bakin valla nedir bu tekefonla dolasmak bisey yoksada supelendirdin beni tel dusmuyo elinden desin
Ayyy napıyım hamilelik beni erken uyutuyor :) herkesi kendim gibi sanıyorum :)Bi durun yahu saat daha kaç?
Benim dediğim gibi erkenden sızdıracak bir yardım alsalardı bu kadar beklemeyecekti kimse ama neyse..
Genelde ne zaman uyur? Burada ben bile gerildim kadının adına. Tanrı yardımcısı olsun
Allah o kadını yardımcısı olsun varsa böyle birşey ki var rezil rüsva etsin bir an evvel mevlam onu konuyu okuduğumdan beri bu duayı ediyorum allahın cezaları neden aldatıyorlar gul gibi eşlerini neden o kadın bunu hak edecek ne yaptı yazık değilmi kaç gündür düşünmekten ne hale gelmiştir psikolojisiDemi. Telefonu başka odaya koysa yine 5 dk bakarizda yoook .
Adam koynundan çıkaramıyor
Zıkkım içsin ayran işe yarar aslında yada ışıkları kapayın odada tv ışığı mayıştırır onuEvde ilaç yok ki verelim
Melisa çayı falan mi versek
Evde ilaç yok ki verelim
Ayyy napıyım hamilelik beni erken uyutuyor :) herkesi kendim gibi sanıyorum :)
Yoğurt yedirin ben yoğurt yersem erkenden uyurum.Evde ilaç yok ki verelim
Ev telefonları varmıs.Ben bazen esimin telini alip bende kontor Yok annemi ariyacam diyorum bu isinize yarar mi
Tuhhh telinde bu oyunu begendim. Telime yollayacam desin o zmn vermesse gizli birsey mi var desin illaki verir..Ev telefonları varmıs.
Evett :) sonra rüyama giriyor gece uyanıp bakıyorum çok takip ettiğim konularda böylede bir manyak yapım var normalde meraklı insan değilimdir ama konu aldatılma olunca böyle oluyorOldu buldun melisa çayını içecek adamı? Sen yap o çayı götür adam telefonu imha eder valla.
Şüphelendirmeden melisa çayı nasıl içirilir ben bilmem.
Ben anladım seni. Uyur kalırım diye korkuyorsun dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?