Canı bir şey istemek ?

Ayol kesin var cingar cikarin alin zorla bakin valla nedir bu tekefonla dolasmak bisey yoksada supelendirdin beni tel dusmuyo elinden desin

Saati belli değil. 8 de uyur yarım saat uyanır 10 uyur 2 saat öyle. Bir kere yatıp uyumaz yanı. Gündüz uyurdu mutlaka ama evden çıkmamız gerekti o zaman uyumus. Geldik ki gözleri sismis. Anı kolladı galiba
Genelde ne zaman uyur? Burada ben bile gerildim kadının adına. Tanrı yardımcısı olsun

Demi. Telefonu başka odaya koysa yine 5 dk bakarizda yoook .
Adam koynundan çıkaramıyor
Allah o kadını yardımcısı olsun varsa böyle birşey ki var rezil rüsva etsin bir an evvel mevlam onu konuyu okuduğumdan beri bu duayı ediyorum allahın cezaları neden aldatıyorlar gul gibi eşlerini neden o kadın bunu hak edecek ne yaptı yazık değilmi kaç gündür düşünmekten ne hale gelmiştir psikolojisi

Öyleyse bayağı beklersiniz gibi duruyor
*Muz
*Bal
*Ilık süt
*Badem
*Papatya Çayı / Rezene Çayı
Uyku getiriyormus. Eğer bir şeyler yedirmeyi düşünüyorsanız.

Evde ilaç yok ki verelim
Melisa çayı falan mi versek
Yoğurt yedirin ben yoğurt yersem erkenden uyurum. Akşam saat 6 da .6.30 da bile uyumuslugum var yoğurt yüzünden. Kis ayiydi tabi evde sıcak olunca uyumusum.
Tabi adam demesin yoğurt nereden çıktı diye birde gündüz uyumuş uykusu o yüzden gelmiyordur.

Aramak yerine 118 80'den yada CIA programından hat sahibini bulurdum.Ayrıca numarayı alıp whatsapp'a ekleyip fotoğrafına bakardım.Kadının adını soyadını öğrendikten sonrada facebook twitter instagram gibi sitelerde hesaplarını kontrol ederek eşimle ortak bir noktası olup olmadığını incelerdim.Ortak arkadaş,ortak bir mekan,aynı ilde ilçede yaşayıp yaşamadığınız.Kadının yaşının eşimin yaşına yakınlık ölçüsü ve kadının evli olup olmadığı vs. Bu sayede eşiniz ''Yanlış mesaj'' dediğinde ''Tamam o zaman canım'' demek gibi saçma bir cevap vermek durumunda kalmazdınız.Yada kadına direkt arayıp sorabilirsiniz buda bi seçenek ama bir o kadarda risktir.Herkes doğruyu söylicek diye bişey yok.Ayrıca bana kalırsa bu tür mesajlar kesinlikle yanlışlıkla ATILMAZ. Bana göre kesinlikle aldatılıyorsunuz.Ama eşinize sorduysanız yada mesajı sildiyseniz o numara artık sizde yok demektir bu da öğrenme ihtimaliniz olmadığı anlamına gelir.Acemilik diyorum sizdekine artık başka bişey değil.Ha tabi boşanmayı düşünmüyorum gidicek yerim yok boşanıp yada çocuklarım çok küçük gibi sebepleriniz varsa hiç araştırmamanız daha iyi tabi.Boşanmicaksanız aldatıldığınızı öğrenip eşinizle bu yüzden tartışıp ama hala o evde yaşamaya devam etmenin bir mantığıda yok sonuçta.

Evett :) sonra rüyama giriyor gece uyanıp bakıyorum çok takip ettiğim konularda böylede bir manyak yapım var normalde meraklı insan değilimdir ama konu aldatılma olunca böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…