- 20 Haziran 2015
- 796
- 448
- 103
- 32
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Çaktı o birşeyler ölse vermez o telefonuTuhhh telinde bu oyunu begendim. Telime yollayacam desin o zmn vermesse gizli birsey mi var desin illaki verir..
Farketti mi neyden???Çaktı o birşeyler ölse vermez o telefonu
Söylediğin herşey çok mantıklı ne kadar delil o kadar iyi sonuna kadar katılıyorum yorumunaAramak yerine 118 80'den yada CIA programından hat sahibini bulurdum.Ayrıca numarayı alıp whatsapp'a ekleyip fotoğrafına bakardım.Kadının adını soyadını öğrendikten sonrada facebook twitter instagram gibi sitelerde hesaplarını kontrol ederek eşimle ortak bir noktası olup olmadığını incelerdim.Ortak arkadaş,ortak bir mekan,aynı ilde ilçede yaşayıp yaşamadığınız.Kadının yaşının eşimin yaşına yakınlık ölçüsü ve kadının evli olup olmadığı vs. Bu sayede eşiniz ''Yanlış mesaj'' dediğinde ''Tamam o zaman canım'' demek gibi saçma bir cevap vermek durumunda kalmazdınız.Yada kadına direkt arayıp sorabilirsiniz buda bi seçenek ama bir o kadarda risktir.Herkes doğruyu söylicek diye bişey yok.Ayrıca bana kalırsa bu tür mesajlar kesinlikle yanlışlıkla ATILMAZ. Bana göre kesinlikle aldatılıyorsunuz.Ama eşinize sorduysanız yada mesajı sildiyseniz o numara artık sizde yok demektir bu da öğrenme ihtimaliniz olmadığı anlamına gelir.Acemilik diyorum sizdekine artık başka bişey değil.Ha tabi boşanmayı düşünmüyorum gidicek yerim yok boşanıp yada çocuklarım çok küçük gibi sebepleriniz varsa hiç araştırmamanız daha iyi tabi.Boşanmicaksanız aldatıldığınızı öğrenip eşinizle bu yüzden tartışıp ama hala o evde yaşamaya devam etmenin bir mantığıda yok sonuçta.
Varsayım yani daha evvel bu kadar değilmiş anladığım kadarıyla baksana tuvalete telf. Gitmeler kucağından ayırmamalar anlamıştırFarketti mi neyden???
Söylediğin herşey çok mantıklı ne kadar delil o kadar iyi sonuna kadar katılıyorum yorumuna
Aramak yerine 118 80'den yada CIA programından hat sahibini bulurdum.Ayrıca numarayı alıp whatsapp'a ekleyip fotoğrafına bakardım.Kadının adını soyadını öğrendikten sonrada facebook twitter instagram gibi sitelerde hesaplarını kontrol ederek eşimle ortak bir noktası olup olmadığını incelerdim.Ortak arkadaş,ortak bir mekan,aynı ilde ilçede yaşayıp yaşamadığınız.Kadının yaşının eşimin yaşına yakınlık ölçüsü ve kadının evli olup olmadığı vs. Bu sayede eşiniz ''Yanlış mesaj'' dediğinde ''Tamam o zaman canım'' demek gibi saçma bir cevap vermek durumunda kalmazdınız.Yada kadına direkt arayıp sorabilirsiniz buda bi seçenek ama bir o kadarda risktir.Herkes doğruyu söylicek diye bişey yok.Ayrıca bana kalırsa bu tür mesajlar kesinlikle yanlışlıkla ATILMAZ. Bana göre kesinlikle aldatılıyorsunuz.Ama eşinize sorduysanız yada mesajı sildiyseniz o numara artık sizde yok demektir bu da öğrenme ihtimaliniz olmadığı anlamına gelir.Acemilik diyorum sizdekine artık başka bişey değil.Ha tabi boşanmayı düşünmüyorum gidicek yerim yok boşanıp yada çocuklarım çok küçük gibi sebepleriniz varsa hiç araştırmamanız daha iyi tabi.Boşanmicaksanız aldatıldığınızı öğrenip eşinizle bu yüzden tartışıp ama hala o evde yaşamaya devam etmenin bir mantığıda yok sonuçta.
Yada o numardan kadinin vatsapi var mi bakin ikisi ayni anda online oluyorlar mi bakin ..
Evett :) sonra rüyama giriyor gece uyanıp bakıyorum çok takip ettiğim konularda böylede bir manyak yapım var normalde meraklı insan değilimdir ama konu aldatılma olunca böyle oluyor
Çaktı o birşeyler ölse vermez o telefonu
Belki eşi daha önce dikkat etmediğinden fark edemememiştir sürekli yanında taşıdığını.Varsayım yani daha evvel bu kadar değilmiş anladığım kadarıyla baksana tuvalete telf. Gitmeler kucağından ayırmamalar anlamıştır
Numarayı aldık kaydettim telefonuma . Mesajın fotoğrafını da çektim. Adını öğrendim çok yaygın bir isim değil. Faceden baktim 2 kadın buldum o yaşlarda. Whatsappta yok. Daha ne yapabiliriz bilmiyorum. Adam kesinlikle şüphelendi ki telefonu cikarmiyor ortaya
Allahım ya kesin öyle uyuyacak manyak herifAynen aynen. Cebi fermuarli esofmani giydi adam. Telefon orada.
İkisi de whatsapp kullanmıyor. Ama var bir şey artık bu kesin. Tuvaletin anahtar deliğine peçete cikamis adam.
Anahtar deligini mi kapatmış kimse gozetlemesin diye anlaşılan. Adam anlamış birşeyleri artık telefonla uyur.İkisi de whatsapp kullanmıyor. Ama var bir şey artık bu kesin. Tuvaletin anahtar deliğine peçete cikamis adam.
Aynen öyle gozdecim kadın yeterki istesin inşallah ortaya çıktığında ilk işi boşanma davası açmak olurE yani.İnsanlar sevgililerine bile doğruyu söyleyemiyorum evli bir adam karısına evet aldattım der mi? Ama yanlış mesaj dediğinde adama cevap olarak tesadüfe bakki aynı şehirde yaşıyoruz o kadınla üstelik bizim yaş ortalamamızda filan gibi bir kaç bilgisini söylerseniz inkar edilecek pek bişey bırakmamış olunur.Tabi dediğim gibi,bazı insanlar eşlerine inanmayı tercih eder.O yüzden bunları düşünemediklerine inanıyorum ben.Çünkü bence her kadın istese herşeyi ortaya çıkarır.
Facebookta bulduğun o kişiye bak,sonra aynı ismi instagramda arat.Sonra twitterda.Hatta o adı soyadı google'da bile aratabilirsin.Yani yüzlerce seçenek var inan bana.Bu söylediklerim en kolayları.Bu arada whatsapp kullanmıyorsa Tango,Viber,Line,Bip,Snapchat vs. kullanıyor olabilir.Bu saydıklarımdan en yaygın olanı Tango , Viber ve Line sanırım.30 yaş üstümüsünüz bilmem ama 30yaş üstü insanların Snapchat kullandığını görmedim.20li yaşlardaki herkeste mutlaka var ama.Buralardanda bakabilirsin.Bu sayede fotoğrafını bulursan facebook'tan onun hesabını bulmanda kolaylaşır.Falan filan.Yüzlerce yöntem var.İstersen mutlaka yardım edicek birileri çıkar sana diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?