Canı bir şey istemek ?

Söylediğin herşey çok mantıklı ne kadar delil o kadar iyi sonuna kadar katılıyorum yorumuna

Söylediğin herşey çok mantıklı ne kadar delil o kadar iyi sonuna kadar katılıyorum yorumuna

E yani.İnsanlar sevgililerine bile doğruyu söyleyemiyorum evli bir adam karısına evet aldattım der mi? Ama yanlış mesaj dediğinde adama cevap olarak tesadüfe bakki aynı şehirde yaşıyoruz o kadınla üstelik bizim yaş ortalamamızda filan gibi bir kaç bilgisini söylerseniz inkar edilecek pek bişey bırakmamış olunur.Tabi dediğim gibi,bazı insanlar eşlerine inanmayı tercih eder.O yüzden bunları düşünemediklerine inanıyorum ben.Çünkü bence her kadın istese herşeyi ortaya çıkarır.

*Adam telefonla yapışık geziyor.
*Telefonuna süphe çeken mesaj geliyor.
*Daha önce de daha kötü içerikli bir mesaj tespit edilmiş.
*Sabah mesaj adam tarafından siliniyor.
*Akşam şirketten mesaj geldi, denilerek yalan söyleniyor.
* Mesajın sahibi bir kadın.

Tümü tesadüften, abartmadan fazlası gibi görünüyor.

Numarayı aldık kaydettim telefonuma . Mesajın fotoğrafını da çektim. Adını öğrendim çok yaygın bir isim değil. Faceden baktim 2 kadın buldum o yaşlarda. Whatsappta yok. Daha ne yapabiliriz bilmiyorum. Adam kesinlikle şüphelendi ki telefonu cikarmiyor ortaya

Evett :) sonra rüyama giriyor gece uyanıp bakıyorum çok takip ettiğim konularda böylede bir manyak yapım var normalde meraklı insan değilimdir ama konu aldatılma olunca böyle oluyor

Ben de bazı konuları kişiselleştiriyorum. Gece uyanıp kalkıp bakmam ama aklıma gelir. Bazen daha işe giderken açıp okuyorum.
Aldatılma kadınların en hassas olduğu konu zaten. Daha kolay empati kuruyoruz galiba.
İnşallah sadece merak ettiğimizle kalırız. Sonu iyi olur umarım.

Facebookta bulduğun o kişiye bak,sonra aynı ismi instagramda arat.Sonra twitterda.Hatta o adı soyadı google'da bile aratabilirsin.Yani yüzlerce seçenek var inan bana.Bu söylediklerim en kolayları.Bu arada whatsapp kullanmıyorsa Tango,Viber,Line,Bip,Snapchat vs. kullanıyor olabilir.Bu saydıklarımdan en yaygın olanı Tango , Viber ve Line sanırım.30 yaş üstümüsünüz bilmem ama 30yaş üstü insanların Snapchat kullandığını görmedim.20li yaşlardaki herkeste mutlaka var ama.Buralardanda bakabilirsin.Bu sayede fotoğrafını bulursan facebook'tan onun hesabını bulmanda kolaylaşır.Falan filan.Yüzlerce yöntem var.İstersen mutlaka yardım edicek birileri çıkar sana diye düşünüyorum.

Adam inatla uyumuyor. Sabahtan beri cin gibi sigara içiyor kahve içiyor. Resmen uyumamak için zorluyor. Normalde bu saatlerde TV karşısında uyurmus hep

Aynen öyle gozdecim kadın yeterki istesin inşallah ortaya çıktığında ilk işi boşanma davası açmak olur

Viber de yok. Biz adamın uyumasını bekliyoruz hat dokumlerine bakmak için. Ama yoook. Ay cildiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…