- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Aklima sey takildi....
adam gelen mesajin okundugunu anlamiyor mu ?
Yani okuyup oylece birakilirsa belli olur okundugu
Bi müsait zaman yakalasak bakacağız ama yokBikeresinde Esim bna 2. El tel almsti o zmnlar sevgiliydik nyse tele grdim mesajlari okuyorum bir suru farkli farkli kadindan mesajlar . Yok sesini duymk istiyorum yok asigim demeleer ben kudurdum tabi . Megersem gerckten eski telefon sahibinin telefonunda kalan mesajlarms . Karsi taraftaki kadnlar ferhat diyordu cnku . Esimin adi da o olmadgi icn anlamstm . Belki yanls atmistr o kisi . Internette mesela Vodafone nin ve aveanin var sitelereine grince sfre alip numaranla gidip arama ve mesaj gecmslerini saat saat dakika dakika numaralarla gorebiliyorsun öyle yap
Erkek mantığıyla olaya bakmak lazım. Biz kadınlar, bize böyle bir mesaj gelse, eşimize gösterip sorarız bir de, sen bu numarayı tanıyomusun, kim len bu sapık diye. Ama erkekler hiç alakası olmasa bile sırf "bizimki didikleyip, başımı ağrıtır şimdi" diye sessizce silebilirler mesajı.
:))))ay gece gece boğuluyodum
Bu dokuman ne kadar sureninkini cikarirBikeresinde Esim bna 2. El tel almsti o zmnlar sevgiliydik nyse tele grdim mesajlari okuyorum bir suru farkli farkli kadindan mesajlar . Yok sesini duymk istiyorum yok asigim demeleer ben kudurdum tabi . Megersem gerckten eski telefon sahibinin telefonunda kalan mesajlarms . Karsi taraftaki kadnlar ferhat diyordu cnku . Esimin adi da o olmadgi icn anlamstm . Belki yanls atmistr o kisi . Internette mesela Vodafone nin ve aveanin var sitelereine grince sfre alip numaranla gidip arama ve mesaj gecmslerini saat saat dakika dakika numaralarla gorebiliyorsun öyle yap
:) :)Bu dokuman ne kadar sureninkini cikarir
Bundan suphelenmiycem de neyden suphelenicemMerhaba hanımlar.
Gece bu saatde Eşiniz uyurken saate bakmak için telefonu alıyorsunuz ve mesaj gelmiş . Kayıtlı olmayan bir numaradan gelen mesaj aynen şöyle "Benimde canım bisey istiyor ama gelip veren yok "
Bu numarayı aradığınızda da bir kadın acıyor telefonu.
Şüphelenir misiniz ? Yoksa biz mi abarttik.
Ne oldu
Siz de mi bakacaksınız? Bu tür konularda yaralarınız depreşiyor gibi geldi, ondan güldüm. Ama alay amaçlı değil, tamamen şefkatle...Ne oldu
Canım online servislere girdiğinde tlf yanında olsun ilk girişlerde msj geliyor çünkü online servise girildi tarzında. Sonra online servislerde bir yerde tlfa msj gönderimini kapat tarzı bişey var onu kapatman lazım yoksa msj her girişte gidiyor tele 1 sene önce eşiminkine girmiştim tam hatırlayamıyorum nerde hangi sekmede ama biraz karıştırınca online servisleri bulursun. İlk girişte tlf elinizde ve sessizde olsun mutlakaBu numarayı arıyoruz önce sonra telefonumuza şifre mi geliyor ? O şifreyle de online işlemler e fatura ya girip numarayı yazıp bakiyoruz ? Böyle demi ?
Hat dökümünü kendisi değiştiremez. Online servislere girdiğinizde arama detaylarını mail olarak gönder derseniz aylık olarak istediğiniz maile gelir detaylar. Online servislerde ise günlük olarak aramaları saatine dakikasına kadar söylüyor msjları da. Ama dediğim gibi tlf ilk girişte yanınızda olsun ve sessize alın tele msj gidiyor. Eşimin de avea idi. Online servislere önce kendi telinizden girin isterseniz ne zaman msj geliyor neler var alıştırmasını yapmış olursunuzKızlar bu hat dökümleri temizlenebilir mi ? Baktığımızı anlar mi ?
o neyMerhaba hanımlar.
Gece bu saatde Eşiniz uyurken saate bakmak için telefonu alıyorsunuz ve mesaj gelmiş . Kayıtlı olmayan bir numaradan gelen mesaj aynen şöyle "Benimde canım bisey istiyor ama gelip veren yok "
Bu numarayı aradığınızda da bir kadın acıyor telefonu.
Şüphelenir misiniz ? Yoksa biz mi abarttik.
Yok ben kendi tl mi Bakacam esimede olabilir ama sonra onunkiSiz de mi bakacaksınız? Bu tür konularda yaralarınız depreşiyor gibi geldi, ondan güldüm. Ama alay amaçlı değil, tamamen şefkatle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?