Canı bir şey istemek ?

Yok bu öyle değil. Yıllardır bu numarayı ve telefonu kullanıyor
Bi müsait zaman yakalasak bakacağız ama yok

Yanı evet orasi öyle tabi. Ne yapsak ki bilemedim. Sanırım hat dökümleri ortaya çıkaracak

Bu dokuman ne kadar sureninkini cikarir

Ne şiddet yanlısı m... insanlar var yaaa. Bir kere de bana gece yarısı bir msj geldi. Allahtan eşim burdaki bazı kadınların kafadan değil. Yoksa yanmıştım!!!
Sakince takibe alın, emin olmadan yüzleşmeyin.

Bundan suphelenmiycem de neyden suphelenicem

Bu numarayı arıyoruz önce sonra telefonumuza şifre mi geliyor ? O şifreyle de online işlemler e fatura ya girip numarayı yazıp bakiyoruz ? Böyle demi ?
Canım online servislere girdiğinde tlf yanında olsun ilk girişlerde msj geliyor çünkü online servise girildi tarzında. Sonra online servislerde bir yerde tlfa msj gönderimini kapat tarzı bişey var onu kapatman lazım yoksa msj her girişte gidiyor tele 1 sene önce eşiminkine girmiştim tam hatırlayamıyorum nerde hangi sekmede ama biraz karıştırınca online servisleri bulursun. İlk girişte tlf elinizde ve sessizde olsun mutlaka

Kızlar bu hat dökümleri temizlenebilir mi ? Baktığımızı anlar mi ?
Hat dökümünü kendisi değiştiremez. Online servislere girdiğinizde arama detaylarını mail olarak gönder derseniz aylık olarak istediğiniz maile gelir detaylar. Online servislerde ise günlük olarak aramaları saatine dakikasına kadar söylüyor msjları da. Ama dediğim gibi tlf ilk girişte yanınızda olsun ve sessize alın tele msj gidiyor. Eşimin de avea idi. Online servislere önce kendi telinizden girin isterseniz ne zaman msj geliyor neler var alıştırmasını yapmış olursunuz

Benim eşime gelse uyandırıp o numarayı aratırırım.
Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsanız ben mi çok cazgırım

o ney
ortalığı yıkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…