Canı bir şey istemek ?

Tamamdır nerede olduğunu buldum kızlar. Saat numara kaç dakika konuştuğu hepsi yazıyor. Ah telefonu bi bıraksa bakacagiz da. Akşama insallah
Telefona msj gönderimini kapat yerini de gördünüz mü? Sonradan da msj gidiyor çünkü onu kapatırsanız aldığınız şifre ile hergün adamın ruhu duymadan girip kontrol edebilirsiniz

Yok onu gormedim ama bana mesaj gelmedi kendi telefonumdan girdim diye mi acaba ?
Telefona msj gönderimini kapat yerini de gördünüz mü? Sonradan da msj gidiyor çünkü onu kapatırsanız aldığınız şifre ile hergün adamın ruhu duymadan girip kontrol edebilirsiniz

Şuphelenmem şuphelenecek bişey yok herşey ortada takibe alırım delil toplarım kıçına tekeyi basarım

Sonuç ne şimdi ya nasıl otomatik mesajmış bu anlayamadım ben büyük konuşmayım da orada kaldırır anında hesap sorardım falan nebiliym yaa

Kızlar, Avea online işlemler uygulama indirmeden telefondan giriliyor mu?
Deneyen var mı?

Mobil siteye devam et kısmı çalışmıyor benim telefondan da .. Herkeste mi böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…