- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
çok merak ediyorum haber ver mutlakaTamamdır nerede olduğunu buldum kızlar. Saat numara kaç dakika konuştuğu hepsi yazıyor. Ah telefonu bi bıraksa bakacagiz da. Akşama insallah
Telefona msj gönderimini kapat yerini de gördünüz mü? Sonradan da msj gidiyor çünkü onu kapatırsanız aldığınız şifre ile hergün adamın ruhu duymadan girip kontrol edebilirsinizTamamdır nerede olduğunu buldum kızlar. Saat numara kaç dakika konuştuğu hepsi yazıyor. Ah telefonu bi bıraksa bakacagiz da. Akşama insallah
Telefona msj gönderimini kapat yerini de gördünüz mü? Sonradan da msj gidiyor çünkü onu kapatırsanız aldığınız şifre ile hergün adamın ruhu duymadan girip kontrol edebilirsiniz
Adam gorunce bu kim mesaj atmis bana demedi? Korktugu bisey olmasa silmez. Bahsini bile acmamis. Basbaya kabahati var
Şuphelenmem şuphelenecek bişey yok herşey ortada takibe alırım delil toplarım kıçına tekeyi basarımMerhaba hanımlar.
Gece bu saatde Eşiniz uyurken saate bakmak için telefonu alıyorsunuz ve mesaj gelmiş . Kayıtlı olmayan bir numaradan gelen mesaj aynen şöyle "Benimde canım bisey istiyor ama gelip veren yok "
Bu numarayı aradığınızda da bir kadın acıyor telefonu.
Şüphelenir misiniz ? Yoksa biz mi abarttik.
Ooo tamam iste ispat bal gibi. Cekirge bacagini kiracak haberi yok
Şuphelenmem şuphelenecek bişey yok herşey ortada takibe alırım delil toplarım kıçına tekeyi basarım
Yok kim girerse girsin geliyordu geçen sene belki ayarı değişmiştir bilemedim. Zaten tlf elinizde olacak gelirse msj ayarlardan kapatırsınızYok onu gormedim ama bana mesaj gelmedi kendi telefonumdan girdim diye mi acaba ?
Kızlar, Avea online işlemler uygulama indirmeden telefondan giriliyor mu?
Deneyen var mı?
Mobil siteye devam et kısmı çalışmıyor benim telefondan da .. Herkeste mi böyle?
Ben mobil siteden devam et diyorum. Tekrar başa sarıyor 6-7 kez denedim.Ben mobil siteden girdim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?