Canı bir şey istemek ?

Sonuc var mi? 2o sayfayi okudum bekliyorum merakla..
Numara sizde varsa arayip direkt mesaj atmissin kocama hayirdir ben vereyim ne lazimsa diye bi sorun derim ben..

Maalesef canım daha bakamadik hat dokumlerine telefonu ayirmiyor yanından . Uyursa o zaman bakacağız . Belki baska bir durumdur diye aramiyoruz . Telefon surekli yanında . Banyoya falan girmesi gerek ya da uyuması bakmak icin
Sonuc var mi? 2o sayfayi okudum bekliyorum merakla..
Numara sizde varsa arayip direkt mesaj atmissin kocama hayirdir ben vereyim ne lazimsa diye bi sorun derim ben..

Demi. Yanı aslında belli. Benim de canım bisey istiyorda gelip veren yok.. Ne bileyim. Pasta çikolata olacak değil ama kanıt arıyoruz artık. Adını öğrendik kadın olduğu kesin. Mesajı silmiş sabah. Hayirlisi
Çok yanlış yere çekilebilir bi mesaj.

Subhelenmek ne kelime evi terk ederim!

Maalesef canım daha bakamadik hat dokumlerine telefonu ayirmiyor yanından . Uyursa o zaman bakacağız . Belki baska bir durumdur diye aramiyoruz . Telefon surekli yanında . Banyoya falan girmesi gerek ya da uyuması bakmak icin
Baska bi durum ne ola ki. Adam mesaji silmis. Teli yanindan ayirmiyor. Kaldi ki gelen mesaj oyle ic camasirim bi tarafima girmis gel cikar tarzinda yanlislikla ya da yoklama icin atilan mesaj da degil. Bi mesajlasmadan sonra gelen cevap gibi bariz. Bilemedim valla.

delil toplamaya calış mesela o mesajın fotosunu cekseydin kendi telinden daha sonra numarayı sorgulatsaydın orda gizli cıkarsa gizli numaradan arayıp mesela selma yengenin evimi deseydin atıyorum yani hani kadın sesimi erkek sesimi diye ne biliyim o telle ugrasırken birden yanına pat diye oturup sarılma numarasıyla teline baksaydın caktırmadan bişeyler yap yani adam seni aldatıyo gibime geliyo

mesajı sildi diye bir iş çeviriyor anlamına gelmez, bana da saçma bi mesaj gelse silerim. neyse uyusun da bakalım neymiş, bu süreçte yüreğinizi ferah tutun

Yanlis atsaydi bir daha mesaj atardi.Bende birine yanlislikla mesaj attim hic caktirmadi en son aradi o an fark ettim yanlis oldugunu.Ama bu kim baban mi telefondan anlar mi yani mesajlasmaktan falan?

Yorumlari okudum kuzum gidip kac kere mesajlasilmis falan hepsi bulunuyor hatta turkcellde internetten bile bakiliyor.Ama telefona mesaj gidiyor su saatte surayi incelediniz diye

eşine sor ve eşinin yüz ifadesine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…