Bu olaya bu kadar tepki vermen sanırım babanın hastanede olmasından kaynaklanıyor zaten hassas bir dönemdesin ve uzun süreçli bir rahatsızlık olunca iyice yıpranmışsın. Yaptıkları çok ayıp olmuş ayrılmasına bir şey demem sevmediğin insanı oyalamayacaksın sevmiyorsa bitirsin ama şu var baba hastanede acılı bir aile belki arayı soğutarak yapsalardı daha iyi olurdu. Çok ayıp etmişler. Aldırmamaya çalış babana odaklan hayat tek o şahıs ve ailesinden ibaret degil. Kendini o insanlar karşısında bu kadar düşürme sonuçta adam e hadi kabul edeyim bari dese senin için razı olacak mı kabul edebilecekmisin bu kadar küçülmeyi? O zaman bitmiştir olay hayatına önüne bak.
elbette acini yasayacaksan yasa ama sürekli mesaj da cekme yani hatta hic cekme..
birde olaya su yönden baksan bence bu cocuk baskasina karsi birsey hissetmeye basliyor ve senden ayriliyor yani bir bakima bu adamin yaptigida kötü ama seninle evlenip daha cok aci cektirmemis...evliliklerde ayriliklar oluyor sadece aldatma filandan dolayi degil sirf sevgi azaldigi icin demek ki eskisi kadar sevmiyor sizi,yani aciniz taze yapilanlar kötü ama daha fazla onalri arayip kendini kücük düsürme..onlar o bohcayi getirdiginde bitmis demek ki yakinda numaralarini degistirirler daha ulasamazsin zaten..
bırak sosyalleşsin bakalım boyunun ölçüsünü aldıktan sonra aklı başına gelir ... dengesiz olduğunu anla baban rahatsız ve yaptıkları saygısızlığa bak allahım ne insanlar var gelsede artık sen kabul etme
Toparlanamıyorum
hiç üzülmene gerek yok canım emin ol ah almış insan o seni mumla arıycak senın dilin beddua etmesede yüreğin derinden ediyordur sen mutlu olcaksın gerçekten değerini bilen bir insan çıkcak karşına bunlara gülüp geçeceksin ama bu değerli şahsiyet birgün geri gelcek artık sende onun bohçalar gönderirsinbu zevki en kısa zamanda yaşamanı dilerim canım 3 günlük hayat hiç bişe için üzülmeye değmez...
Baştan sona anlattıklarını düşünürsek bence sözlünün ya da nişanlının aklı başka yerlerde. Kurstur, sosyalleşmektir derken aklı karışmış olabilir ve bu akıl kaymasıyla da babanın hastanede bile olmasını umursamadan her şeyi bitirmiş olabilir. Ailesini suçlama, sonuç olarak onların da çocuğu, ne isterse ona göre hareket etmişlerdir, çocuk onlara ne anlattı ne dedi kimbilir ikna etmek için. :26:
Bence için ne kadar acırsa acısın bırak gitsin, bir daha da dönüp bakma bile. Çünkü bu kadarcık şeyle aklı karışan bir insanla çok zor bana göre... 2 ay sonra aklı başına gelip de tıpış tıpış geri geldiğinde de bu sefer kapın duvar olur, o da kalır öyle, akıullanır belki...
kendini bırakma canım başlarda bende öyleydim ama bi kaç ay sonra idrak ettim herşeyi çok şükür erken toparlandım sende kafanı dağıtmaya çalış
İnşallah ben de çabucak toparlanabılırım. Çok acı veriyor. Rabbim kimseye yaşatmasın.
Okuyunca çok farklı hissettim bnm konuma yorum yapmıştın
Bende seninkini okudum ama okumamış olmayı yeğlerdim çok içim acıdı kendimi buldum senin anlattıklarında
Aynı kurs meselesinin benzeride bnm başıma gelmişti ama tabi ben biraz yapısal olarak farklı daha serbest bi karakterdeyim
Pek sıkmadım özgürdü ama güvenimi sarsacak bi şey yapmadı
Fakat Nitekim 5 aydır ayrıyız !!!
Sürekli Bu Cümleleri Kurarsan.. "Çok Acı Veriyor" Gibi..
Kurtulamazsın Bu İlletten..
Biraz Unutmaya Çalış..
Kendine Uğraş Bul..
Ne Bilim Git Bir Sahil Kenarına Al Eline Bir Çekirdek Paketi Çıtlat
üzme kendini o kadar, hayırlısı buymuş senin için, sen elinden geleni yaptın, biliyorum söylemesi kolay ama bence onu bir daha aramasan daha iyi
hepsi geçecek merak etme
baban bu durumdayken böyle davranan
seni kıskanıyorum adı altında seni kısıtlayan(madem kıskanıyor seni kalabalık olmayan bir çok yerde denize götürebilir)
senide sosyalleşmek için dahil olduğu gruba sokabilirdi..
ama bence o bitirmeyi çoktan kafaya koymuş...
bundan önce sarılıp barışmak istemeside bence kafasındaki bazı olaylarda (bir kız varsa ) emin olmak istemiştir
emin oluncada sana güle güle demiş
hiç üzülme sende yolun başında böyle birinden kurtulduğun için sevin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?