Canım ciğerim.. Gitti...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bırak sosyalleşsin bakalım boyunun ölçüsünü aldıktan sonra aklı başına gelir ... dengesiz olduğunu anla baban rahatsız ve yaptıkları saygısızlığa bak allahım ne insanlar var gelsede artık sen kabul etme

Evet en çok buna kırıldım. Hiç beklemiyordum ne sözlümden ne de ailesinden. Beni çok sevdiklerini söylüyorlardı hep. Babamın durumu ağırlaştı bunlar böyle yaptı en çok bunun şokundayım. Ağzım 2 gün önce bir açık kaldı hala kapanmadı.

Dün işkurun sitelerini geziyordum hep yeni iş için. Çünkü buraya da çok geldi beni ziyarete. Herşey onu hatırlatıyor. Kafama göre bi iş bulamamıştım ilanlarda. Dün beni ısrarla bir iki numara arıyordu. Cep tel değil bulunduğum Kocaeli'nin koduydu. Duymadığım için açamadım. Kankama arattım kimmiş diye. Bir fabrikadan İK müdürü arıyomuş. Muhasebeci arıyorlarmış. Arkadaşım duymadığımı söylemiş. Olsun biz biliyoruz demişler görüşmeye çağırmışlar. İŞKUR'dan almışlar numaramı. Yarın iki dirhem bir çekirdek giyinip gideceğim. Eğer anlaşırsak işe girersem ortam dğişikliği belki iyi gelir bir nebze.

hiç üzülmene gerek yok canım emin ol ah almış insan o seni mumla arıycak senın dilin beddua etmesede yüreğin derinden ediyordur sen mutlu olcaksın gerçekten değerini bilen bir insan çıkcak karşına bunlara gülüp geçeceksin ama bu değerli şahsiyet birgün geri gelcek artık sende onun bohçalar gönderirsinbu zevki en kısa zamanda yaşamanı dilerim canım 3 günlük hayat hiç bişe için üzülmeye değmez...

Sözlüme aslında aşırı kırılmadım. Çünkü o son zamanlarda değişik ruh halindeydi. Hem o genç aptallık edebilir. Ama büyüklere ne demeli. Babasının durumu kötü evde değil evin reisi biz nereye gidiyoruz diyemediler. Yaşlarının insanı değilmişler.

Baştan sona anlattıklarını düşünürsek bence sözlünün ya da nişanlının aklı başka yerlerde. Kurstur, sosyalleşmektir derken aklı karışmış olabilir ve bu akıl kaymasıyla da babanın hastanede bile olmasını umursamadan her şeyi bitirmiş olabilir. Ailesini suçlama, sonuç olarak onların da çocuğu, ne isterse ona göre hareket etmişlerdir, çocuk onlara ne anlattı ne dedi kimbilir ikna etmek için. :26:

Bence için ne kadar acırsa acısın bırak gitsin, bir daha da dönüp bakma bile. Çünkü bu kadarcık şeyle aklı karışan bir insanla çok zor bana göre... 2 ay sonra aklı başına gelip de tıpış tıpış geri geldiğinde de bu sefer kapın duvar olur, o da kalır öyle, akıullanır belki...

İnşallah dediğiniz gibi olur. İnşallah

Gelirse tabi :) Neyse aramıycam bir daha. İyiyim bayağı bir kaç saattir.

kendini bırakma canım başlarda bende öyleydim ama bi kaç ay sonra idrak ettim herşeyi çok şükür erken toparlandım sende kafanı dağıtmaya çalış

İnşallah ben de çabucak toparlanabılırım. Çok acı veriyor. Rabbim kimseye yaşatmasın.

İnşallah ben de çabucak toparlanabılırım. Çok acı veriyor. Rabbim kimseye yaşatmasın.

Sürekli Bu Cümleleri Kurarsan.. "Çok Acı Veriyor" Gibi..
Kurtulamazsın Bu İlletten..
Biraz Unutmaya Çalış..
Kendine Uğraş Bul..
Ne Bilim Git Bir Sahil Kenarına Al Eline Bir Çekirdek Paketi Çıtlat

Okuyunca çok farklı hissettim bnm konuma yorum yapmıştın

Bende seninkini okudum ama okumamış olmayı yeğlerdim çok içim acıdı kendimi buldum senin anlattıklarında

Aynı kurs meselesinin benzeride bnm başıma gelmişti ama tabi ben biraz yapısal olarak farklı daha serbest bi karakterdeyim

Pek sıkmadım özgürdü ama güvenimi sarsacak bi şey yapmadı

Fakat Nitekim 5 aydır ayrıyız !!!

Ben de çok serbest bir insandım. Ben sadece beni sıktığı kadar benim onun sözünü dinlediğim kadar kaale alacak mı diye görmek istemiştim. Maalesef benden vazgeçecek kadar önemliymiş onun için. İlk zamanlar senin için okulumu işimi bırakırım derdi ben hep önce okulun sonra ben dedim. Kursuna ben birşey demedim. Sadece.. Neyse artık bir önemi yok

Sürekli Bu Cümleleri Kurarsan.. "Çok Acı Veriyor" Gibi..
Kurtulamazsın Bu İlletten..
Biraz Unutmaya Çalış..
Kendine Uğraş Bul..
Ne Bilim Git Bir Sahil Kenarına Al Eline Bir Çekirdek Paketi Çıtlat

Evet geçecek bu da inşallah. Yavaş yavaş kendime geliyorum.

üzme kendini o kadar, hayırlısı buymuş senin için, sen elinden geleni yaptın, biliyorum söylemesi kolay ama bence onu bir daha aramasan daha iyi
hepsi geçecek merak etme

üzme kendini o kadar, hayırlısı buymuş senin için, sen elinden geleni yaptın, biliyorum söylemesi kolay ama bence onu bir daha aramasan daha iyi
hepsi geçecek merak etme

Ufak ufak toparlanıyorum sankı. İlk şoku atlattım gibi. Ağlıyorum yine gizli gizli ama kendimi kaybetmiyorum. Dengesiz bir ruh halindeyim. Tek istediğim birgün pişman olması ve benim çektiklerimin aynısını çekmesi. Eden bulur inşallah. Aramayacağım. O insan olsaydı bir babamın durumunu sorardı değil mi?

baban bu durumdayken böyle davranan

seni kıskanıyorum adı altında seni kısıtlayan(madem kıskanıyor seni kalabalık olmayan bir çok yerde denize götürebilir)

senide sosyalleşmek için dahil olduğu gruba sokabilirdi..

ama bence o bitirmeyi çoktan kafaya koymuş...
bundan önce sarılıp barışmak istemeside bence kafasındaki bazı olaylarda (bir kız varsa ) emin olmak istemiştir

emin oluncada sana güle güle demiş

hiç üzülme sende yolun başında böyle birinden kurtulduğun için sevin bence

An itibariyle bomba gibiyim kızlar. Çok enterasan birden aniden iyi oldum :) Kokulu iki tane mum yaktım. Mis gibi çilek kokuyor. Işığı kapattım size yazıyorum. İçimde acayip bir huzur var.

Başka biri olduğuna inanmıyorum inanmak istemıyorum. O barıştığımız akşam gözyaşlarımı ıslak ıslak öpmüştü. Bence kafayı yemiş Aman benden uzak olsun kime yakın oluyorsa olsun artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…