Aslında Kafama Takılan Çok Şey Var..
İnanın Yazmaya Çekiniyorum..
Kimse Uğraşmak İstemiyorum..
Şimdi Buraya Yazacağım Bir Kaç Bir Şey Sizden Önce Cevap Veren Çok Olur
Kimseyle de Polemiğe Girecek Halim Yok..
Temizlik Yaptım Yorgunum
Aileler Arası Bir Uyuşmazlık, Ne Bileyim İşte Hepimiz Evlenirken, Nişanşanırken Bazı Problemler Yaşadık..
Nişanda Bohça Davası, Neden Şu Takılmadı vs.
Evlendiğin Günde Kapıyı Tutarlar Erkek Tarafı Gerilir v.s.
Yani Sizde Herşey Dört Dörtlükte de Bir Anda mı Böyle Gamsızlaştılar..
Bu Ne Şiddet Bu Celal.. İster İstemez İnsanı Düşündürüyor..
Lütfen Kusura Bakma..
Hadi Sizi Anladım Arada Olur Krgınlıklar da Ailelere Ne Oldu ?
bu aralar çok duygusal oldum çıktım bende burda ağlıyorum bir tane kızılcık sopası alcaksın eşşek sudan gelene kadar dövceksin
Bence dönmeyecek. Sosyalleşmeden evvel de saçma sapan şeyleri bahane eder olmuştu. Ailesinin bu tavrı felan... Garip...
Biz sözlüydük nişan 2 ay evvel yapılacaktı ama babam hastaneye yatırılınca erteledik. Sözden 1 hafta evvel bana yüzük beğendireceklerdi. Gittim sağolsunlar sözde de küçük bi bohça yapmak istiyoruz dediler. İstemedim ben. Nişanda karşılıklı yaparız dedim. Çok ısrar ettiler yine de istemedim. İç çamaşırı pijama cart curt almak istediler ben çok utanıyorum böyle şeyler istemiyorum dedim. Kuyumcuya girdik masraf olmasın diye incecik bir yüzük seçtim. Başka bişey alalım demediler ben de bişe istemedim. Söz akşamı nişanda elimizden geldiğince takı takacağız dediler. Babam da imkanınız neye yeterse dedi. Böyle şeylerin hiç lafı olmamıştı. Ben de ailemden ne yamuk gördüler ki böyle değiştiler diye kafa patlatıyorum :S
Yirmili yaşların başındamısınız canım. Evliliğe hazır olmadığını anlamış gibi geldi bana.
Acele alınmış bir evlilik kararı mıydı? Belki de flört dönemini biraz daha uzatarak
anlaşmazlıkları çözebilirdiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun İnşaallah. Babana acil şifalar dilerim.
Aynen Yazdıklarınız Gibiyse; Bunlar Ailece Ruh Hastası..
Bu Arada Babacığına da Allah Acil Şifalar Versin..
bana nedense döncek gibi geliyor. çünkü anlattığın ve anladığım kadarıyla oldukça dengesiz biriymiş. gitgeller yaşıyor belli. üzülüyorsun biliyorum ama eğer dönerse barışma derim.
güzelim sende ailende iyiliğinizden kaybetmişsiniz, Allah onun karşısına öylesini çıkarsın ki arkasına dönüp dönüp bakıp ben nasıl iyi insanları kaybettim desin. geri dönersede yüzüne bile bakma, baban bu haldeyken sana bunları yaşatan bi insan hiç bir şeyi haketmiyor
Sana birşey diyeyyim mi allah kurtarmış canım.
Böyle tiplerle beraberlik yaşanmazken evlilik yolundan dönmen ii olmuş derim.
Üzülürsün özlersin elbette ama zamanla aşılcak durumdur emin ol.
Bende bir beraberlik yaşadım.
Zamanla aşılır diyenlere inanmadım kızdım öfke duydum .
Ama kafamı toparlayım yine kaldığı yerden hayatıma devam etmeyi öğrendim.
Çünkü onu bekleyerek ömür geçiremez.
Onun gelmesi içinde birşey yapmak durumnda bırakıp kendime haksızlık edemezdim.
İşte sana fırsat hırslan ve hayatla mücadele etmeyi öğren.
Güçlü bir insana benziyorsun.
Atlatırsın ama kendine zaman ver.
Karşıdakine değil ama ..
Zaman ver derken onuda içine al demiorum .
Mümkünse o insanı kendine yanaştırma bile.
Öpüyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?