- 2 Eylül 2021
- 17
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi Egoistbirbayan
-
Oda bisemi beni istedigi zaman engelleyip istedigi zaman engeli kaldirdigini farkettimSelam kızlar. Konuya neresinden başlamalıyım bilmiyorum ama ilk olarak sizlere soru sorarak başlasam daha iyi olacak sanırım. Erkek arkadaşınızın sevgilinizin telefonunda numaranızın kayıtlı olmadığını fark ettiniz ne yapardınız. ?
Eşinin sizin numaranızı görmemesi için kaydetmemiştirSelam kızlar. Konuya neresinden başlamalıyım bilmiyorum ama ilk olarak sizlere soru sorarak başlasam daha iyi olacak sanırım. Erkek arkadaşınızın sevgilinizin telefonunda numaranızın kayıtlı olmadığını fark ettiniz ne yapardınız. ?
SildimArtık erkek arkadaşım değildir. Ben olsam bende silerim.
Aynısını yaptım ZatenOna kendisinin artık erkek arkadaşım olmadığını söylerdim.
Evli değil tabikiEşinin sizin numaranızı görmemesi için kaydetmemiştir
Genelde insan sevdiklerini rehberde en başta tutturur. Mesela eşimle ben isimlerimizin onune kalp emojisi koydukki en başta dursun. Yazmadiysa buyuk olay çikar bundan. Demekki telefonunu kontrol eden biri var. Mesajlariniz duruyor mu bari? Yoksa geçmiş mesajlarinizi da mi siliyor?Selam kızlar. Konuya neresinden başlamalıyım bilmiyorum ama ilk olarak sizlere soru sorarak başlasam daha iyi olacak sanırım. Erkek arkadaşınızın sevgilinizin telefonunda numaranızın kayıtlı olmadığını fark ettiniz ne yapardınız. ?
Emir değil rica canımBaşlığa cevap; emrin olur.
Konuya cevap; totişkoya tekme.
Normal degil.Selam kızlar. Konuya neresinden başlamalıyım bilmiyorum ama ilk olarak sizlere soru sorarak başlasam daha iyi olacak sanırım. Erkek arkadaşınızın sevgilinizin telefonunda numaranızın kayıtlı olmadığını fark ettiniz ne yapardınız. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?