Canım çok sıkkın bir eL atın buraya.

Uzak mesafe ilişkisi ne yazık ki bakma şansım yok

Eşime çok kızınca bende numarasını siliyorum kızdırmasın oda beni

Birinden sakladığı için yüksek ihtimalle. Kimden ya da kimlerden sakladığını bilemem.

İlk yazdığınızla bu yazdığınız mevzu çok farklı. Evet tekrar kaydetmemesi sıkıntı olabilir, kendince bir nedeni olabilir. Çözmüş olduğunuzu düşünseniz bile kızgın olabilir hala, güvenememiş olabilir, cevap karşı tarafta.

Sizde onun numarasını silip sessiz kalın. Bazen ara vermek ilişkiye iyi gelir. Özlerse ekleyip tekrar yazar zaten

Aynen keşke tamamını yazsaydım. Ama benim kızdığım nokta şu düzeldik gayet iyiyiz kaydetmemiş hadi unuttu diyelim unutulmaz da ben sordum yüzüne vurdum dün akşam ama hâlâ kaydetmedi. Fazlaca inatta var tabi. Aslan burcu bide malûm Emire itaat yok. Kafam çok karıştı. Umursamazlığı beni deli eden bitsin diye uğraşırmış gibi. E bitsin dedim bu seferde sevdiğimi görmüyorsun bana inanmıyosun diye beni suçlu duruma düşürmeye üste çıkmaya çalışıyor

Olaya böyle bir soru sorarak başlayınca üzerine düşünecek seçenekler çok az oluyor tabi. Bence barışsanız da hemen güvenememiş olabilir, sizin bu konuyu önemsediğinizi anlayınca da inadından ya da sizi kızdırmaya devam etmek için kaydetmiyor olabilir.

Beni deli etmeye çalıştığı kesin

Kaç kere oldu o dediğin bir bilsen. Ama numaranı silmedi engellemedi hiç şuana kadar.
Demek ki bu sefer fazla kızdırmışsınız Eşimde bana kızdığı zaman telefonunda normalde "eşim" olarak kayıtlıyım. Onu ismimi yazarak düzeltir. Bir de beni hızlı aramalardan çıkarır. Şimdi düşününce eşime sinir oldum.

3 yıldır birlikteyiz yani ayrılmalar la beraber. Lafta seviyor işte. Diğer yazımıda okuyun ama
okudum şimdi. arkadaşınızı tanımıyorum da erkek milletine güvenmemek lazım. nişanlı olup evlenme arefesinde başkalarıyla görüşen eden yazan çok erkek var. evliyken de öyle tabii. erkekler bizim gibi sadık olamıyor genelde. biz ayrıyken yaparız ama onlar birlikteyken yapar ve kendilerine hak görürler. ayrı şehirlerdesiniz. bu ihtimali de değerlendirmeniz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…