Canım çok sıkkınn sinirden aglıyorum

Bu adam hem sapik hemde sinir hastası sen bununla gerçekten evlenmeyi dusunuyomusun bu tepki kendi hatasını bastırmak için yapılan bi tepki ve asla sağlıklı bı insanin yaptığı birşey değil bu daha fragmandi bide filmin içine girersen en fazla bı sene oda senin dayanma kapasitene bağlı tabi bu daha kısa veya daha uzun sürebilir sonunda ya boşanma yada sinirlenip mazallah öldürmek dayağı hiç katmiyorum bile o her sinirlendiginde vuracak zaten bence çok çok iyi düşün olurmu evleniyosan sakin yapmaz deme yapacak bunlari kabullenerek git

Zaten bu yaptıgı yetti de arttı bile gözümde bitti iyikide söyledi igrençççç yaaaaaa iğrençççç ama hala aklım almıyo ben bunumu hakettim sinirden aglıyorum sadece yaa

Zaten bu yaptıgı yetti de arttı bile gözümde bitti iyikide söyledi igrençççç yaaaaaa iğrençççç ama hala aklım almıyo ben bunumu hakettim sinirden aglıyorum sadece yaa

Niye ağlıyorsunuz ?bence sevinç göz yaşların olsun.
Erken farkına vardınız ve ona göre bilinçlendiniz.

Seviye iğrenç.

anama mı yan gözle bakıyo diye düşünürdüm ben olsam sdşsdşlflkd gerçekten çok saçma. siz de pek sağlıklı birine benzemiyosunuz. kaç yaşındasınız?

Neden mi aglıyorum kendime üzülüyorum ve şaşkınlık içindeyim bunca geçen zamanıma üzülüyorum bu lafı haketmedim nası söyledi ona üzülüyorum nası bi insanla nişan yaptım ona üzülüyorum herşey zoruma gidiyo neden bukadar kızdınız ki aglamama sanki elimde mi istemsizce oluyo lütfen biride beni anlasın anlasın derken o konuyu degil bana hak versin normal bişey yaşamadım ki :’(

Adam öküz ve ahlaksız orasını net..

Benim dsğinmek istediğim konu siz aranızdaki saygıyı daha evlenmeden kaybetmişsiniz.. onun yanınızda bu tarz bel altı muhabbetler yapmasına izin vermişsiniz o da bundan yüz bularak çok terbiyesizce yüzünü gösteren bi yorum yapmış.. yetmemiş bide üste çıkmış beni sen sinirlendirdin diye.. hala daha nişanlım diye bahsediyorsunuz..

Siz aynı yorumu yapsaydınız şimdi 20lik bi delikanlı olsa- töbe töbee.. telefon değil sizin kafanızı kırardı..

Aynen neyse bu tür şeyleri görmem iyi oldu böylelikle ayrılmakla kalmaz tiksinmişte olurum iğrenç sapık yaaa hayatında görmediğim duymadığım şey yaaaa hala aklım almıyo allahımmm sinirden kendimi yiyip bitiriyorum o an aklıma geldikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…