- 1 Eylül 2014
- 26.206
- 30.535
- 798
- 36
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Bu adam hem sapik hemde sinir hastası sen bununla gerçekten evlenmeyi dusunuyomusun bu tepki kendi hatasını bastırmak için yapılan bi tepki ve asla sağlıklı bı insanin yaptığı birşey değil bu daha fragmandi bide filmin içine girersen en fazla bı sene oda senin dayanma kapasitene bağlı tabi bu daha kısa veya daha uzun sürebilir sonunda ya boşanma yada sinirlenip mazallah öldürmek dayağı hiç katmiyorum bile o her sinirlendiginde vuracak zaten bence çok çok iyi düşün olurmu evleniyosan sakin yapmaz deme yapacak bunlari kabullenerek gitSinirden aglıyorum yaaa biraz önce nişanlımla birbirimize soru cevap şeklinde soru soruyoduk daha önce 34 yasında biriyle beraber oldugnu ve iyi oldgnu söledi ben sormuştun tabi oda cevapladı herneyse hiç bozuntuya vermedim senden öncesi dediği için ve sen sordun dediği için.. deminde otururken konu yine açıldı oda şakasına keske bi 50lik karı olsada s.... dedi bende tabi snirlendim bu nası saka ya her sakada bi gerçek yatar bu nası laf dedm yanından kalktım otur suraya dedi yok dedim otur dedi yok dedim maden öyle bitti ozaman dedi kendi telefonunu kırdı elinde paramparca heryer kan içinde ben o ara şoka girdim tamam yapma falan diyorum o ara hiçbişey gözü görmüyo tabi birsürü laf saydı gitti böyle şakamı olur ya hala olayın sokundayım gece gece bide haklı gibi allahım yaa herşey çok kötü cnm çok sıkkın
Zaten bu yaptıgı yetti de arttı bile gözümde bitti iyikide söyledi igrençççç yaaaaaa iğrençççç ama hala aklım almıyo ben bunumu hakettim sinirden aglıyorum sadece yaa
Seviye iğrenç.Sinirden aglıyorum yaaa biraz önce nişanlımla birbirimize soru cevap şeklinde soru soruyoduk daha önce 34 yasında biriyle beraber oldugnu ve iyi oldgnu söledi ben sormuştun tabi oda cevapladı herneyse hiç bozuntuya vermedim senden öncesi dediği için ve sen sordun dediği için.. deminde otururken konu yine açıldı oda şakasına keske bi 50lik karı olsada s.... dedi bende tabi snirlendim bu nası saka ya her sakada bi gerçek yatar bu nası laf dedm yanından kalktım otur suraya dedi yok dedim otur dedi yok dedim maden öyle bitti ozaman dedi kendi telefonunu kırdı elinde paramparca heryer kan içinde ben o ara şoka girdim tamam yapma falan diyorum o ara hiçbişey gözü görmüyo tabi birsürü laf saydı gitti böyle şakamı olur ya hala olayın sokundayım gece gece bide haklı gibi allahım yaa herşey çok kötü cnm çok sıkkın
Oha o nedir ya? O nasil saka deyip carpamadiniz mi agzinakeske bi 50lik karı olsada s.... dedi
Ne yalan söyleyim yapamadımOha o nedir ya? O nasil saka deyip carpamadiniz mi agzina
Telefonlari parcalamalar,sapiklik... barismayi dusunmeyin bence. Ne mal oldugunu belli etmis hazirNe yalan söyleyim yapamadımpislikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?