Canım çok sıkkınn sinirden aglıyorum

tesadüfen gördüm konuyu
karaktersiz nişanlın için hala üzülüyorsan hala dersini almamışsın , burayada bu konuyu açmaya gerek duyduysan üzüntü verici bir konu.Hayatın 3. sayfa haberlerine döner bir an önce arkanı dön ve kaç..Telefon kırıyor utanmaza bak hele 50 lik lafını duyunca ben onu kırardım kafasını. Hayatın bu kadar ucuz olmamalı bu malı nasıl hayatıma sokup nişan taktım diye kendine kızmalısın.

Şaka gibi konu..
Ne biçim insanlarsınız? Sen de pek normal sayılmazsın ama bu psikopatla evlenirsen hayatın kayar..

Zaten kendime kızıyorum yeterince yani benim ne sucum vardı nerden bilebilirdim belkide bundada bi hayır var bilmiyorum iyikide oldu bu olay herşeyi görmüş oldum insanın aklına herşey geliyo şimdi neler neler düşünüyorum size anlatamam...

Onu çok seviyorum affettim barıştık diye konu açmaman ümidi ile..

Abla tavsiyesi sakın ama sakın evlenme nolursun kendini yakma onun laflarina inanma çok pisman olursun.
Hem sapık hem karaktersiz ağzım açık kaldı öfkesini kontrol edemiyor ilerde şiddet de uygular sakın.

Bende kusacagım valla igrenç ötesii yaa pislik sapık aklımdan artık bir ömür gitmez bu benim çünkü hayatımın şokunu yaşadım halada atlatamadım

Yüzde yüz nişan atma sebebim olurdu.

50 lik bir kadına o kelimeyi,o eylemi yakıştırmak,bunu dile getirmek,hem de nişanlıya!!

Ve sıfır öfke kontrolu,telefon parçalamalar filan...

Ciddiyim,kurtarın kendinizi.
Bu tür yaratıklara güzel şeyler yaşatılmamalı,ihya edilmemeliler.Evlenmeyin,kendinizi bir ahlaksıza 'eş' yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…