- 25 Haziran 2010
- 790
- 1.164
- 333
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Yüzük hala parmagindaysa sana bir yardımım dokunmaz ..keske bi 50lik karı olsada s....
Sinirden aglıyorum yaaa biraz önce nişanlımla birbirimize soru cevap şeklinde soru soruyoduk daha önce 34 yasında biriyle beraber oldugnu ve iyi oldgnu söledi ben sormuştun tabi oda cevapladı herneyse hiç bozuntuya vermedim senden öncesi dediği için ve sen sordun dediği için.. deminde otururken konu yine açıldı oda şakasına keske bi 50lik karı olsada s.... dedi bende tabi snirlendim bu nası saka ya her sakada bi gerçek yatar bu nası laf dedm yanından kalktım otur suraya dedi yok dedim otur dedi yok dedim maden öyle bitti ozaman dedi kendi telefonunu kırdı elinde paramparca heryer kan içinde ben o ara şoka girdim tamam yapma falan diyorum o ara hiçbişey gözü görmüyo tabi birsürü laf saydı gitti böyle şakamı olur ya hala olayın sokundayım gece gece bide haklı gibi allahım yaa herşey çok kötü cnm çok sıkkın
Onu çok seviyorum affettim barıştık diye konu açmaman ümidi ile..Zaten kendime kızıyorum yeterince yani benim ne sucum vardı nerden bilebilirdim belkide bundada bi hayır var bilmiyorum iyikide oldu bu olay herşeyi görmüş oldum insanın aklına herşey geliyo şimdi neler neler düşünüyorum size anlatamam...
Abla tavsiyesi sakın ama sakın evlenme nolursun kendini yakma onun laflarina inanma çok pisman olursun.Zaten kendime kızıyorum yeterince yani benim ne sucum vardı nerden bilebilirdim belkide bundada bi hayır var bilmiyorum iyikide oldu bu olay herşeyi görmüş oldum insanın aklına herşey geliyo şimdi neler neler düşünüyorum size anlatamam...
Aklımdan gitmez diyorsunuz ama ayrıldım demiyorsunuz. Ne yaptınız?Bende kusacagım valla igrenç ötesii yaa pislik sapık aklımdan artık bir ömür gitmez bu benim çünkü hayatımın şokunu yaşadım halada atlatamadım
Demin demiştim ya aklıma neler geliyo anlatamam size diye... işte tamda buydu ne kadar acı yaaa neler düşünüyorum neler aklıma geliyo allahım kafayı yicemBir şey diyim mi annenize bile yan gözle bakar güven olmaz buna
Böyle söyleyebiliyosa evlenince de aldattıgında bugun şöyle bi karı... bilmem ne der utanmıyor çünküDemin demiştim ya aklıma neler geliyo anlatamam size diye... işte tamda buydu ne kadar acı yaaa neler düşünüyorum neler aklıma geliyo allahım kafayı yicem
Evet hemde hiççç ya pislik iğrenççççççBöyle söyleyebiliyosa evlenince de aldattıgında bugun şöyle bi karı... bilmem ne der utanmıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?