Canım çok sıkkınn sinirden aglıyorum

Hem sapik hem psikopat. Bence uzaklasin.ilerde cok basiniz yanar.ne oyle daha nisanliyke tlfn parcalamalar fln.yaptigi sakadan daha itici

En nefret ettigim seydir gecmise ait sorular sorulmasi . Ben sahsen eskilerle ilgili hic birseyin cevabini kaldiramazdim o yuzdende hic sormam. Nisanlinizda cok pis konusmus o ne oyle ya tobe tobe

Adam ruh hastasi. Umarim bununla gelecek dusunmuyorsunuzdur. Hazir bitti dediyse bu da bahanesi olsun bitirin bence. Inanin bitmesi hakkinizda hayirlisi olur.
Soyledikleri ogrenc seyleri bir tarafa birakin telefonu kirip elinin kanamasi, sonra da ozur dilemek yerine bitiriyorum diye tehdit etmesi bu adamin evlendiginizde de sizi yari yolda birakacagini gosterir. Ozur dilemwyi bilmeyen biri. Ustelik her seferinde tehdit de edecek. Degwr mi ugrasmaya. Cok yorar boylesi insani. Ve inan duzelmez de. Cunku ruh hastasi...

Aynen öyleee bende herşeyin farkına vardım ama ne yazıkki biraz geç oldu herşeyi görmüş olduk

Soru cevap ne allah askina...

Hem siddet egilimli hem sapik hem kaba bir herif

Yol ver gitsin allah askina. Yoksa 1 sene sonra her gun konu acan uyelerden olursunuz. Allah korusun.

Pink_Flamingo
Baska bi konunda da konusmustuk seninle..
Bu adama mecbur degilsin..
InsaAllah sucu senin ustune atip bastirip ikna etmemistir?
Ben kolay kolay ayrilik onermem.. 2 senelik aliskanlik ugruna ömrünü yakma..
Tabikide dogru bende herseyin farkındayım acı ama gerçekler

Eşyaları vereceğim demişsin, kararından dönme. Bu adam seni kısıtlıyordu en son hatırladığım zaten. Bak işte insanın fikri neyse zikri odur. Kim bilir dışarıda kimlere bakıyor da senin dışarı çıkmana bu kadar karşı. Artık gözün açılmıştır inşallah. En çok kısıtlayan adamların içinden böyle sapıklıklar çıkıyor istisnasız. Bir de senin bakire olup olmadığını sormuştur kesin... İğrenç bir adammış gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…