- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
Aynenn öyle haklısın gerçektenEşyaları vereceğim demişsin, kararından dönme. Bu adam seni kısıtlıyordu en son hatırladığım zaten. Bak işte insanın fikri neyse zikri odur. Kim bilir dışarıda kimlere bakıyor da senin dışarı çıkmana bu kadar karşı. Artık gözün açılmıştır inşallah. En çok kısıtlayan adamların içinden böyle sapıklıklar çıkıyor istisnasız. Bir de senin bakire olup olmadığını sormuştur kesin... İğrenç bir adammış gerçekten.
Ilerde daha fazla uzulmemek icin simdi biraz uzuleceksin.. Ömrünü vermeye deger mi bile bile?Üzülmemek elde degil onun için degil kendime üzülüyorum
Tabiki orası öyle ama ne bileyim elimde degil istemsizce oluyor zoruma gidiyor nası olur diye onca zamanıma yazık olduIlerde daha fazla uzulmemek icin simdi biraz uzuleceksin.. Ömrünü vermeye deger mi bile bile?
Zararin neresinden dönülse kar, inan buna.. Bile bile lades deme..Tabiki orası öyle ama ne bileyim elimde degil istemsizce oluyor zoruma gidiyor nası olur diye onca zamanıma yazık oldu
Biliyorlar onlarda kabullenmedi iğrenç bişey bunun şakası bile olamaz dedilerZararin neresinden dönülse kar, inan buna.. Bile bile lades deme..
Ailen biliyor mu durumu?
Ne mutlu ki evlenmeden önce farkına vardınızDemin demiştim ya aklıma neler geliyo anlatamam size diye... işte tamda buydu ne kadar acı yaaa neler düşünüyorum neler aklıma geliyo allahım kafayı yicem
Aynen öyle...Ne mutlu ki evlenmeden önce farkına vardınız
Zararın neresinden dönersen kârdir
Aynen acık acık söyledi pis sapıkS.... kısmını açık açık mi söyledi ?
Yuh iğrenç .......
Çok çirkin yaa ..Aynen acık acık söyledi pis sapık
Mesele yaş da degil ki canim, sakat zihniyetli herif..Genciz güzeliz napalımmm değilmi kızlar elbet bizde gelicez 50 60 yaşına :)))) gülüyorum yaa şaka gibi ama sinirden gülüyorummm
Tabiki degil gıcıklığına söylüyorum... aşırı sinir oldum içim içimi nasıl yiyor bilemezsiniz burda böyle güldüğüme bakmayın :))Mesele yaş da degil ki canim, sakat zihniyetli herif..
Bilmiyorum ki durumda kendini haklı göstermeye çalışmadıysa herzamanki gibi hani kendi sordu kendi kaşındı gibisindenAilesi ne yapar sence? Baristirma girisimleri olur mu?
Bence fazla muhatap almayin.. Kafan karisabilir..Bilmiyorum ki durumda kendini haklı göstermeye çalışmadıysa herzamanki gibi hani kendi sordu kendi kaşındı gibisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?