Canım KAYNANAM

Mobilyalari komple değiştir kesin gider

Sana sadece kaşinma otur diyebilirim
Hazir küsmüş kafani dinle
Kp cok ozlerse gelir
Kocanda arkanda kim tutar seni

Manyak ya, oğlu ödüyor ya parayı, boşa gitmesin yazık oğluna!

bazu kaynanalar arsız oluyor ne kadar konuşsanda
İyi niyetli olsanda bildiğini okuyor
baktın dediğim dedik bir kaynana cadolozu var
değişmedi diye üzülme sadece mesafe koy ve
yaşama devam et bazı insanlar değişmiyor malesef

Bende de benzer modeli var
Kadın şimdiden yer yapıyor ramazanda sen oruç tutamazsın (hamileyim) , ben tutacağım misafir çağıracağım gelip sende hazırlık yapacaksın dedi bana karşı apt oturuyor ...
Şaka gibiler

Demedim
Yok öyle bir dünya , halim olsa oruç tutarım ben zaten , bana güvenme hiç dedim , iyi kötü yardım derim o kadar dedim
Kendine güvenmeyen misafir almasın, veya güzelce , kızım eğer rahatsız olmazsan yardım edebilirmisin desin.
Ne bu be.
Konu sahibi sende mesafeni koru fırsat bulmuşken. Eşine maşaallah diyorum

Hazır az sıyrılmış
Ne diye dolayacaksın tekrar başına
Küserse kussun dert arıyorsunuz zorla sizde

Önceki olaylardan dolayı sizde nem kapıyorsunuz gibi.
Annesinin yanında "sürekli kombi ayarımla oynuyorsun,neden düsürdün" diye hesap sormak doğrumu sizce? Üstelik yukarı cikamsinada müsade etmissiniz.daha yapıcı olsaydiniz" anne bebek var evde diyebilirdiniz veya çaktırmadan açabilirdiniz..eşinizin hatrina idare etmek zor olmamaliydi

ayyy evett geçen yılda benimki ben hamileyken manyak karı sürekli benden is beklerdi 1 dakika oturtmazdı bende aptalligima doymayim o zaman ayip buyuk dedim

yok caktirmadan açmak söz konusu değil her an bakıyor sürekli aynısı yapti havanın en soğuk olduğu zamanlar nile kısmış gitmis en sonunda uyarmam lazımdı 1 yıldan fazladır takti hatta ben hamileyken geçen yıl çok soğuktu burası kadın arada bir yukarı çıkardı kombi yükselmiş mi diye 20 de felan dursun istiyor garezine yapıyor elsaayk mahdi yakıyor diyo bide

Ne cins bir şeymiş
Sanki o ödüyor faturayı + evde bebek var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…