- 19 Kasım 2013
- 18.772
- 33.867
- 798
Bende dün akşam merak edip bakmıştım ,hatta çarpan serbest bırakılmış diye çok üzülmüştüm. Şimdi çaresizliğini okuyunca çok kötü oldum ya. Zaten çok etkilenmiştim,o resim gözümün önünden gitmiyor benimde baktığımdan beri.Az önce kazayı tekrar googleladım konu sahibesi ve oğlu Kaan'ın fotoğrafı vardı. Fotodan gerçekten çok kötü oldum, konu sahibesinin yüzü hem tanıdık geldi hem de yüzü sevimliydi gülerek bakmış. Allah o bebeğin babası olan itin belasını versin taz zamanda.
inş sosyal hizmetler çocuğu alırda evlat hasretiyle yanıp tutuşan merhametli bir aileye verir. en azından annesi orda rahat yatar
Vay be benım olsa hıc aklıma gelmezdısosyal medya da birkaç günden beri haber dolaşıyor. tatlı aşeren kadın tatlı almaya giderken kaza geçiriyor beyin kanaması geçiriyor. beyin cerrehaı ve kadın doğumcu eşliğinde çocuk sezaryenle alınıyor. kadıncağız organlarını da meğer bağışlamış daha önceden organlaraı birçok insana hayat oluyor. bunun üzerine haber oluyor birazda . ve 8 aylık doğan bebek kilo kaybedince annesütü ilanı veriliyor. baya da toplanmış. neyse rahmetli kadının adı ve soyadı sanırım tdilmec ki site üyeleri anlıyorlar haberlerdeki kadının konu sahibi olan kadın olduğunu
Şöyle bir haber var gazetede,babasına verilecekmiş hastane çıkışı.
Teyze + dayı olsam avukat tutardım, kanıt olarak bu konunun linkini verirdim. Önce benim değil de , kadını üz sonra da bebeğe bedavadan kon yok öyle.
Teyze + dayı olsam avukat tutardım, kanıt olarak bu konunun linkini verirdim. Önce benim değil de , kadını üz sonra da bebeğe bedavadan kon yok öyle.
Ailesi aracın trafık sıgortasından cocuga hayat ve egıtım sıgortası yapılmasını ıstemıs. Maddı zorlukları herkes asamaz demısler. Kıyamam ama ben o yavruya babasının bakmasını ıstemıyorum benım kuzenımın 10 kusur senedır cocugu olmuyor her hafta onun aglamalarına sahıt oluyorum . Mesela olmaz ımkansız ama o bebegı onlar alsalar hem cok severler hemde cok guzel cok temız cok mutlu bır geleceği olurduProfilindeki linkteki gazetede yazıyordu haber.
Belki ailesi istemiyor olabilir, bilmiyoruzki işte neler olacak.
Babasına geçen gün bir şaka yaptım ve babalık dedim bunu başka yere çekti ve dna yaptiracagini söyledi zate bunu yaptirmasindan tek bir korkum yok ailemi aradım destekler şu an bundan sonrası kısmet artık
Konu sahibi rahmetli oldu.Hatırladım seni. Tek sakayla olacak bir şüphe değil bu bu arada. Yüzüne gitsen bu çocuk senden değil desen adam emin ise yok benden der yani. Bu adamın olayı başka söyliyim ben sana.
Vefat etmis uye ..Hatırladım seni. Tek sakayla olacak bir şüphe değil bu bu arada. Yüzüne gitsen bu çocuk senden değil desen adam emin ise yok benden der yani. Bu adamın olayı başka söyliyim ben sana.
Sankı bısey yapmamız gerek gıbı hıssedıyorum ama benDaha önce yazdıklarına baktım hem annesi hem babası yokmuş vefat etmişler ...bir ablası al adamdan parayi aldır çocuğu falan demiş .....bir ara yazismistik evladına kavuşaçağım ani bekliyorum demiş ama garibim kavuşamadı ...umarım babasına verilmez ...o pislik dna testi istemişti ....umarım evlat kokusuyla yanıp tutuşan birine verilir..
Bebeğin babası hakkında hiç haber yoktu gazetede..
Aaa noldu ? Ay çok üzüldüm. Bebek doğmadan miKonu sahibi rahmetli oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?