- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.367
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Esim gece isinde calisiyor suan gunduz uyuyor ise gitmeye bi iki saat kala uyandiriyorum o uyurken ben cok sıkılıyorum ev ustume ustume geliyo simdi o yine iste ve ben yine yanlizim kafayi yemek uzereyim napicami bilmiyorum
Bi uğraş lazım elişi seviyosaniz yapabilirsiniz hem tv hem elişi vakit hemen geçiyorAilem cok uzakta degil daha bugun geldik ordan ama sıkılıyorum iste
İyi hatirlattin ben de merak ediyordum dizi meger start vermis bile bari tekrarlarini izleyeyimFi yi izleyin cok surukleyici
Kitap okuyun
1.yi okuduysaniz 2.universiteye kayit yaptirin
Calisin aksam gelince sıkılmaya vakit bile kalmiyor atilip gidiyorsunuz.
Pasta borek yapin
Temizlik yapin sessizce
Orgu orun .
Yabanci dil ogrenin
Kahve esliginde muzik dinleyin camdan bakarak veya balkonda
Spor yapin yuruyun mesela
Insanlar nasil sıkılıyo ya bende bunu anlamiyorum
Cocuk aralikta gelicek ALLAH'in izniyle ozman hic sıkılmam die dusunuyorumal benden de o kadar koca işte ben kukumav gibi evde;böyle zamanlarda bi çocuğum olsaydı da onunla uğraşsaydım bari diye düşünüyor insan...bakım yapabilirsin kendine hazır koca yokken
Kociş beni yanliz birakmiyor biyere illa yanimda biri olucak yada kendisi gelicek ozmanda bugun daha dedim cikiyim die ise giderken birakmadi
Kitap okuyun yabancı dizilere başlayın müzik dinleyin temizlik yapın yemek pasta börek yapın bir arkadaşınızı arayın saatlerce sohbet edin kendinizi geliştirebileceğiniz kitaplara başlayınEsim gece isinde calisiyor suan gunduz uyuyor ise gitmeye bi iki saat kala uyandiriyorum o uyurken ben cok sıkılıyorum ev ustume ustume geliyo simdi o yine iste ve ben yine yanlizim kafayi yemek uzereyim napicami bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?