- 7 Ağustos 2017
- 9.997
- 37.368
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Hocam her öneriye yok demişsin ne diyelim sıkılmaya devam o zaman. Hayatınız bu kadar başkasına endeksli olmamalı bence.[/QUOT yo pasta kek yok dememki onlara
CalisiyordumSıkıldım
Sıkılıyorum
Sıkılacağım
Sevmiyorum
Bilmiyorum
İzlemiyorum
''Koçiş'' bırakmıyor tek...
Kocanız olmadan önce ne yapıyordunuz yaşamak adına?
Yo pasta kek onlara yok dememkiHocam her öneriye yok demişsin ne diyelim sıkılmaya devam o zaman. Hayatınız bu kadar başkasına endeksli olmamalı bence.
Ee? Çalışmaktan bahsetmiyorum. Kendinizi mutlu etmek adına ne yapıyordunuz?Calisiyordum
Tamam. Pasta kek yapın.Yo pasta kek onlara yok dememki
Yo pasta kek onlara yok dememki
Cocuk karnimda o bi gelse hic sıkılmicam hic simdi kendimi tekmeleriyle avutuyorum :)Hıı tamam kocana pasta kek börek yap her gün o zaman gündüz yesin. Çocuk yaparsan da onunla uğraşırsın zaten. Hayatı başkalarına endeksli yaşamaya devam.
Cok dogru soyluyosun suan canim sıkılmıyo meselaCan sıkıntısı içten gelir. Bu yüzden bazen ne yapsan boştur.
O yaşta menopoza girilmiyor yalnızEvet 36 40 yasinda menepoza girmis koca dusmani kadinlarla nasil dille konusulmasi gerekeceni ogrendim :)
Sanirim hicbisi yapmiyodum ve ben bunu yeni fark ediyorumEe? Çalışmaktan bahsetmiyorum. Kendinizi mutlu etmek adına ne yapıyordunuz?
He canim he tamam :) girilmiyorO yaşta menopoza girilmiyor yalnız
Düzgün konuşur musun ? Ben senin canin değilim. Saygısızlık yapıyorsunHe canim he tamam :) girilmiyor
Pardon sabah sabah tersindenmi uyandin canim saygisizlik olarak anliyosan biz seninle muhabbete giremeyiz paylasimima yorum yapmayin gidin belanizi baska yerde bulunDüzgün konuşur musun ? Ben senin canin değilim. Saygısızlık yapıyorsun
Umarım çocuğuna karşı tavrın bu şekilde olmaz onun adına şu anda üzüldümPardon sabah sabah tersindenmi uyandin canim saygisizlik olarak anliyosan biz seninle muhabbete giremeyiz paylasimima yorum yapmayin gidin belanizi baska yerde bulun
.Umarım çocuğuna karşı tavrın bu şekilde olmaz onun adına şu anda üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?