- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Iyi masallahi varmis inşallah ipektende oyle bir performans beklemezlerEvet.cok uretkendir kendisi
ManyakkKayin pederi dert etme ipek onu gulmekten yollar ite tarafa hic aci cekmeden olur
Darisi basima olsun insallahmemur.
Valla bana birinciyi dogurmadan ikinciyi soruyordu ipeğe ne yapar bilmemIyi masallahi varmis inşallah ipektende oyle bir performans beklemezler
Benm.sanstan kp.olmezde o olse kaynan olmez kokunede kiran gelmezkiDantel kazak falan orcen mutfakta da değişik şeyler yapcan tmm kvde tav.otomobili yeni ama borcu var ev içinde kpderin ölmesini beklicen
Yani illa aci cekerek gitsin diyorsan bakariz varesine biz rahat gitsin diye dusunmustuk amaManyakk
Benm.sanstan kp.olmezde o olse kaynan olmez kokunede kiran gelmezkiDantel kazak falan orcen mutfakta da değişik şeyler yapcan tmm kvde tav.otomobili yeni ama borcu var ev içinde kpderin ölmesini beklicen
hazırlan hazrlan. sonra devam edersin kk ya.. ben yıllar önce üye olduğumda 2-3 sene hiç girmemişliğim bile olmuştu sanırsam. :)Darisi basima olsun insallah
Bende nasipse kpss ye hazirlanicamda su kadinlar kulubunden kendimi kurtarabilirsem
Ne ara dikis nakisi soktun kiz perdeleri 60 ta yikafigini ne cabuk unuttunBenm.sanstan kp.olmezde o olse kaynan olmez kokunede kiran gelmezki
Tmm dikis nakista bilirim
Kaynanaya corap.orerim basina
Kocamm kac yasonda
Valla bendehazırlan hazrlan. sonra devam edersin kk ya.. ben yıllar önce üye olduğumda 2-3 sene hiç girmemişliğim bile olmuştu sanırsam. :)
28Benm.sanstan kp.olmezde o olse kaynan olmez kokunede kiran gelmezki
Tmm dikis nakista bilirim
Kaynanaya corap.orerim basina
Kocamm kac yasondas
Ikiz dogurup memnun edeydin ya valide sultani ne hayirsiz gelinsin sen oyleValla bana birinciyi dogurmadan ikinciyi soruyordu ipeğe ne yapar bilmem
Kiz enisteyle akranmissin verdik gitti
Laa ne verion hemen az naza cekseneeewKiz enisteyle akranmissin verdik gitti
Ayyy iyuki yanlizim millet siyirdim zannedecek gulmektenLaa ne verion hemen az naza cekseneeew
Oglumuz ne ia yapar.
Kirli mazisini anlat kac kizin kanina girdi
Ruh guEligi onemli ama ruhlar aleminde yasamiyoruz yakisiklimiben catrin zeta consa benziyomda
Ne ia yapar kibarmi davarmi
Cagir gelsin eltimm
Laa ne verion hemen az naza cekseneeew
Oglumuz ne ia yapar.
Ruh guEligi onemli ama ruhlar aleminde yasamiyoruz yakisiklimiben catrin zeta consa benziyomda
Cagir gelsin eltimm
Lan yaş 28 olmuş ne Nazi seni alsın diye para verme yaşına az kalmış.k irli mazisini bilmiyorum.yajisiklidir kendisi.sessi kibardır.evvel attı tuttu kafasına vur ekmeğini al ama 3 bileziği nah alırsın .Laa ne verion hemen az naza cekseneeew
Oglumuz ne ia yapar.
Cagir gelsin eltimm
Ankaralı ankaradanim yasicekainiz tabiki.her hafta sonu kvdeye gidip evini temizleyip hizmetini yapacaksınız,Kiz eltim.bzu digurgan bir suraleyiz ikiz ucuz allah ne verdiyse dogurma genlerim vardir herlade
Anamm evleniom dugun bayramdan sonra olsunkiz nereli kaynin nerde yasicaz
Olum o bana baslik felan teklif etsin gorsen 18 dersin.katrin zeta consenin gu este kurutulmus haliyimLan yaş 28 olmuş ne Nazi seni alsın diye para verme yaşına az kalmış.k irli mazisini bilmiyorum.yajisiklidir kendisi.sessi kibardır.evvel attı tuttu kafasına vur ekmeğini al ama 3 bileziği nah alırsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?