Günaydın kızlar,
canım kolay degil allah yar ve yardımcın olsun inş.en kısa zamnda düzelir sorunların,
benimde korkularım var yada hamilelik stresi mi desem ?bilemedim şimdi bu sitede hep okuyorum bebekten sonra degişen eşler degişen hayatlar acaaba mı diyorum? Sonra hemen kendimi motive etmeye çalışıyorum ya add olmaz filan diye ama eşim bebek dogduktan sonra degişirse acaba benden sogursa diye de hep düşünüyorum inş.degişmez allah emenet yani :26:
Şöyle her akşam (bir hafta yeter) evine teklifsizce gidebilecek bir dostun arkadaşın varsa, o çıkmadan al çocuğunu git. Neymiş görsün her gün dışarıda olmak.
güzelce konuş bi de. anlamazsa tehdit et. onu da anlamazsa eve alma. kesinlikle alma. benim ablam eniştemi 3 gün almamıştı eve, çocukları küçüktü o zaman, eniştem arabada yatmış 3 gün sonra da pes etmiş.
bu kadar lafın, kavganın üstüne pişkin pişkin uyuması, dışardan yemek söyleyip yemesi falan da insanı bi ayrı deli eder ya...
Allah yardımcın olsun cnm
Offf sinir bozucu hakikaten. Sen de canim plan yap, mesela bir aksam yemegi icin rezervasyon yaptir bir yere. Esine de soyle seninle vakit gecirmek istiyorum, boyle bir sey yaptim, gelmezsen kendim gidicem cok bunaldim tek basima evde oturmaktan de. Ki gelmezse de al bebegini git restorana, guzel bir aksam yemegi yemis olursun. Anlamadikca tekrarla bunu, elbette sen ne yapiyorsun ya bensiz disarida diyecektir. O zaman derdini guzelce anlatir, tek basina evde sikildigini kendisinin de orali olmadigini soylersin.
hemen boşa
şaka şaka
bence hiç umrunda olmasın
yada öyle davran
sen gıtme dedıkçe ınadına gider erkek milleti işte
sende kendınce planlar yap komşuya gıt annene gıt
dank eder merak etme
gitsin alsın hevesını
çıkarsın gazını
koşa koşa gelir:)))
gitsin alsın hevesini mi?
ben cidden bazı yorumlara pek inanamıyorum. ne demek hevesini alsın ne demek dank eder. böyle şey var mı? istediği haltı yapacak kadın evde bekleyip bu sürecin geçmesini bekleyecek.
erkeklerin böyle konuların kafasına dank etmesi için sessiz kalmak falan değil çözüm. bir 'şok' etkisi yaratmalısın. ilişkinde bunu söyleyecek bir yere sahip değilim ancak sen fikir sorduğun için ben olsam ne yapardım onu söyliyeyim. topla pılını pırtını bir arkadaşına mı gidiyorsun, otele mi gidiyorsun öyle bir şey yap (ailenin evine falan gidip onları karıştırma).veya sen gitmek istemiyor musun? onun eşyalarını topla koy kapıya.
görsün bakalım şok darbesinden sonra nasıl oluyormuş bu durumlar.
bazı erkeklere yüz verdikçe astarını isterler. öyle suyuna git huyunu bil ile olmaz bu işler.
benim sürekli evde oturmaktan canım sıkılıyor diyorum annemlere in canın sıkılırsa diyor. ben her gün annesi ve kardeşlerini görmek zorunda mıyım?
Benim fikrim şu aynın onun gibi davranmandan yana. kızma ve sinirlenme çocugu annelere bırak ve gıt gezz arkadaslarınla takıl ama tıpkı onun gibi abart arka arkaya günlerde git gez dolaş sonrada zaten sana o kızmaya başlayacak. kendı gezmeyı bırakıp senın gezmelerının peşine düsecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?