- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
- Konu Sahibi neverland10
-
Yazdıklarının birçoğunu okudum. Kendine haksızlık ediyorsun canım.
Sen sevgi, güven istemişsin ama önce ailenden sonra da eşinden görememişsin.
Paylaşmayı gayet iyi biliyorsun. Burada çok güzel paylaşmışsın ve moral bulmuşsun.
Eşin sana daha anlayışlı davranması gerekirdi.
Umutsuzluk seni olumsuz düşüncelere yöneltmiş.
Psikologla görüşmek isteğin önemli bir adım ancak asıl eşinin gitmesi gerekir bence.
Ne olursa olsun şiddete başvurmamalıydı.
Sen gidip tedavi olacaksın ama aynı ortama dönüp aynı olayları yaşarsan sonuç alman zor.
Onun için beraber gidin mutlaka diyorum.
Allah kolaylık versin. Allaha inancını hiçbir zaman yitirme. Her zorluğun üstesinden inançla ve kendine güvenle geleceksin.
Başaranların senden bir üstünlüğü yok inan.kaydirigubbakcemile5
çok ama çok sevindim.......gerçekten ne güzel seni böyle daha kendinden emin ve neye yapıcagına karar vermiş olarak görmek......
herşey çok daha güzel olcak canım yeterki sen iste yeterki pes etme....
herşeyden ve herkesten önce kendine güven....
sen kendine saygı duymaz sevmessen kimsede seninle ilgilenmez....
tekrar tekrar kutlarım ........alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sagolun yazdiklariniz icin.
esime cok onceden gidelim dedigim zaman bana soyledigi tek sey deli olan o degilmis hasta olan sensin . senin gitmen gerekli diyordu.o gitmez yani.
zaten tedaviden sonra esimle birlikte o hayati tekrar devam ettirirmiyim bilmiyorum.
cunku cok hakaretler etti. dayaki unuttum. hakaretlerini unutamiyorum.senağlama
ama icimdede korku var onsuz disarda yasayamam gibi.belkide caresizlik ve korkularim bunu soyletiyor. hala seviyor olabilirmiyim ben bu insani . sevseydim hakaretlerini unuturdum demi. iste unutamiyorum.
Şiddet ve hakaretler unutulmaz ama bir tedavini gör bakalım. Duygularında düşüncelerinde neler değişecek. Ona göre sağlıklı bir karar alırsın.
Bence sen psikiyatristten randevu almalıydın. Neden psikoloğu tercih ettin anlayamadım.
Psikolog sadece terapi yapar, psikiyatr ilaç tedavisi de verebilirdi.
Çünkü intiharı düşündüğün için biraz ağır geçiriyorsun gibi geldi.
cok sagolun destekleriniz icin.gidecem ama korka korka nasil baslicam ne soylicem ne anlaticam bir korku var icimde. niye korkuyorum bilmiyorum.
canım,
bugun daha iyi olmana öyle çok sevindim ki..
inan bana konuşabilmek çok önemli.. yapım itibariyle ben konuşamıyorum. herşey normalmiş gibi davranmak da insanı acayip yoruyor.. sal gitsin güzelim..rahat ol.unutma ..dünya senin etrafında dönüyor.
herkesten çok hak ediyorsun mutlu olmayı ve bunu başaracaksın da.. bençok inanıyorum.
senin için dua ettim dün.. Allah bizi geri çevirmeycek, ona yakın ol, lütfen.
bir de psikologtan randevu almana çok sevindım. yanlız daha sağlam bir düzelme için senin ilaç desteğine de ihtiyacın olabilir. psikolog ise ilaç yazamaz,buna yetkisi yok. ilacı ancak psikiyatris yazabilir.
psikologa gittiğinde sana psikiyatrs önerip önermeyeceğini bizzat sor canım, önerebilirim derse,onun da referans verebileceği bir doktora gitmen daha iyi olur..mutlaka ondan doktor ismi almaya çalış..
pisklog beni aşağılar,acır gibi şeyleri at kafandan..
ne hayatlar görüyor onlar,biliyor musun sen?
senin hayatın toz pembe kalır..
bize nasıl anlattınsa anlatıcaksın.......ne sorarsa anlatmalısın...
ona göre tedavone devam etmelisin.....bu heyacanın bile güzel aslında korkuyorum diyosun ama o korku degil bence...
kendin için bir şey yapmanın bir adım atmanın heyecanı canım....
allah yardımcın olsun....:Saruboceq::Saruboceq:
evet haklisin burada nasil yaziyorsam psikologada anlatabilriim. hem belkide yuzyuze bunlari birine anlatinca daha cok duzelecegim bilmiyoruz. belkide kendimi daha iyi hissedicem. eger burda yazip bu kadar dunden cok daha iyi hissediyorsam yuzyzue psikologa anlatinca cok daha iyi olucam.
hic dusunmedim bunu. psikologda ilac yazabilir saniyordum. ne yapalim once psikologa gideyimde gerekirse psikiyatr geceriz.
sagolun
Psikolog doktor olmadığı için ilaç yazma yetkisi yok. Seni dinleyecektir, öneriler getirecektir. Dediğin gibi gerekirse psikiyatra gidersin.
Eşinin ben deli miyim sözü çok saçma. Her insanın stresli, bunalımlı zamanları vardır.
Normal insanlar bile uzman yardımına gerek duyar. Eşin şiddet uyguluyor ve seni hiç anlamıyor. Mutlaka ihtiyacı var.
Paylaşma konusunda ben de senin gibiyim. Hiçbir eşyamı kimseyle paylaşmam ama maddi manevi yardımı severim.
Hele arabamı kimseye veremem. Ancak acil bir durum olursa birinin hastası olur gitmesi gerekirse verebilirim. Onun dışında hele gezmek için teklif bile edemezler.lmaz:
sanırım sende yalan söyleme hastalığı var.bence bunun için psikoloğa gitmelisin.
Canım bence öncelikle psikolojik yardım almalısın.eşinin yaptıkları yanlış tabiki ama seninde bazı davranışların hiç doğru değil.ama belliki bozuk psikolojinden dolayı yapıyorsun bunları.
neyin yalanini soyledigimi dusundunuz anlamadim. keske keske dedigin gibi hersey bir yalan olsaydi.lutfen ama lutfen cok rica ediyorum inanmiyorsaniz konuma yorum yapmayin.lutfen su kotu psikolojimle bukadar sabirli cevap yazdigima sasiriyorum.
lutfen yazmayin lutfen.
sagolsun destek olan arkadaslar cok cok sagolsunlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?