cok yorgunum hepiniz cok sagolun biraz uyucam uyku hapi aldim.uykumu getirdi.cok yorgunumcok cok sagolun.
cok yorgunum hepiniz cok sagolun biraz uyucam uyku hapi aldim.uykumu getirdi.cok yorgunumcok cok sagolun.
Kesinlikle depresyon geçiriyorsun, mutlaka yardım almalısın en kısa zamanda. Öncelikle ilaçlar seni toparlar, daha mantıklı bakmaya başlarsın.
Zannediyor musun bu hayatta bunları sadece sen yaşıyorsun, zannediyor musun senin düştüğün bu boşluğa kimse düşmedi. Ben düştüm, benzer şeyler var hikayelerde, çoğu kişide yaşıyor. Eskiden intihar düşüncesi hiç aklımdan geçmedi desem yalan olur. Ama hiç bir zaman inancımı kaybetmedim.Ve hala o kadar inanıyorum ki insan dualarınında , yaptıklarınında istisnasız karşılığını alır.Ben neden almadım sorusunu soracaksın. Almışsındır mutlaka ama farkında değilsin yada alacaksın.
Yada çok erken bırakmışsın dualarını, sabretmemişsin, açılan elleri erken geri çekmişsin, yada bütün bunlar değilse bile son nefese kadar imtihan devam ediyor. Bu zamana kadar böyle yaşadım bundan sonra mutlu yaşamak zorundayım diye hesap soramayız ki. Son nefese kadar mutsuzluk bizim imtihanımız kimbilir.
Ben hayatımda bütün yaşadıklarıma rağmen o kadar ilginç şeyler yaşadım ki, öyle yerlerde Rabbim tutup çekti ki, öyle anlam veremediğim müdaheleler yaşadım ki, Rabbim öyle büyük kü, çok şükür.
Senin şurda şansızlığın var sadece. Yaralarını sarabilecek bir eş çıkmamış karşına,senin sıkıntılarını anlamaya çalışacak,saçını okşayabilecek. Sevgi eksikliği çok zordur. Sevmeyi bilmemek senin suçun değil. İnsan kendi ailesinde bütün gün dayak görürse , annesi bütün gün dayak yerse sevgiyi kimden öğrenecek. Ben sevmeyi eşimden öğrendim derim hep kendisine de. İnsan sadece saçının okşanmasına muhtaç olur mu , oluyor işte.
Bu hayat kimse için yaşanmıyor inan. Birileri gün gelip bırakıp gidiyor, hayat bitti sanıyorsun ama sonra anlıyorsun onsuzda hayat devam ediyormuş. Hatta çok daha iyi devam ediyormuş.Hayırlısı hakkında.
Psikolijını topladığında daha başka bakıcaksın eminim. Tekrardan Allah yardımcın olsun, önce yardım edeceğine inan tabi.
öncelikle ağır bir depresyon geçiriyorsun bence..
ve düzelmen için tıbbi yardım alman şart. mutlka psikiyatrise git. ilaç desteği al..
şu hislerinin hepsi bana öyle tanıdk ki.. tek farkla ben Allah'a daha çok yakınlaşmıştım. 2 ay önce major depresyon ve anksiyete bozukluğu teşhisi kondu.
doktorumun ama herşeyden önce Allah'ın yardımıyla iyileşme yolunda yürüyorum.
hep dua ettim ben..daha iyi olabilmek için,içimdeki kara delik daha fazla büyümesin diye..
ben bir kez intiharı düşündüm ve sonra daha da tiksindim kendimden.. 1000lerce kez tevbe ettim. umarım yaratan affetmiştir.
kendini şöyle kabul et; bu yaşadığın herşey bir tür ilizyon.. hiçbiri gerçek değil. iki hayatın var. tedaviden öncesi ve tedaviden sonrası..
çabuk ol, bir an önce tedaviye başla..
ilk 1-2 hafta daha kötü oluyorsun ama daha sonra gelecek korkusunun,hayattan zevk alamamanın, aslında kocanın ne kadar basit bişi oldugunu anlayacaksın..
hayatla mücadele etme yeteneğin oluşacak,kendine güvenecek ve tertemiz bir sayfa açacaksın önünde..
Allah da sana yardım edecek..
ben inanıyorum..
lütfençabala..
herşey çok güzel olacak canım..
Senin adına ne kadar sevindim anlatamam Neverland.
Ben de bir kaç defa majör depresyon tedavisi geçirmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum ve biliyorum ki çok iyi olacaksın.
Benim bir kaç defa tedaviye gitmem tedavinin başarısız olmasından değil, benim istemememden kaynaklandı. Ne zaman ki ben de iyi olmayı istedim, tıpkı şu anda senin istediğin gibi, işte o zaman iyileştim, kendime geldim.
Bana ölümü düşündürecek kadar korkunç gelen bir sürü şeyin aslında hiç de çözümsüz ve zor şeyler olmadığını gördüm, aklım başıma geldi. Sen de iyi olacaksın, bunu istediğin sürece elbette. Zaten istemek başarmanın yarısıdır derler.
Bak bir günden ikinciye sen bile nasıl farklı düşünüyorsun, gördün di mi?
Başaracaksın sen bu işi inanıyorum ben sana.
canım seni daha güçlü gördüm bugün ve çok sevindim. inşallah hersey daha güzel olacak. bir adım atmışsın dilerim devamıda gelir.kaydirigubbakcemile5
dogruyu soylemem gerekirse korkuyorum psikologun beni yargilayacigindan halime aciyacaigindan korkuyorum. daha gitmeden aslinda kafamda sorular sorular olusuyor.
ama mecbur gitmek zorundayim cunku hergun bu sekilde yasayamam. bu karamsarligi uzerimden atmam lazim. intihari kafamdan cikarmam lazim.
bugun daha iyiyim dune nazaran daha iyi dusunebiliyorum.
dunden onceki gun canim cok yandi cok agladim sizladim duvarlarla konustum duvarlar bile beni duymadi.cok doluydum cok. sizlerle konustuktan sonra buraya yazdiktan sonra daha rahatim simdi.umarim hersey guzel olucak.
Yok be canım ne yargılaması? Olur mu hiç öyle şey. Onların işi bu. İnan var ya sana en saçma gelen şeyleri bile öyle sabırla dinliyorlar ki. Sakın öyle düşünme. Rahat ol ve içindeki her şeyi konuş doktorla, sakın saklama hiç bir şeyi.
Psikoloğun seni yargılama gibi bir durumu asla olmaz, onlar neler duyuyor neler. Özellikle bunları paylaşman adına elinden geleni yapıyorlar. Ben ilk gittiğimde sadece ağlamıştım bu bile yetiyor.
herseyi anlaticam herseyi.burada anlatmadiklarimi bile anlaticam.benim bu kadar agir bir ruhsal bunalima girmemin sebeplerinden biride esim.bana hakaret siddet istemedigim butun bu eziyeti yapinca iyi sindim. kendime gelmekistiyorum.
herseyi anlaticam herseyi.burada anlatmadiklarimi bile anlaticam.benim bu kadar agir bir ruhsal bunalima girmemin sebeplerinden biride esim.bana hakaret siddet istemedigim butun bu eziyeti yapinca iyi sindim. kendime gelmekistiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?