sagolun yazilariniz o kadar iyi geliyorki bana diyorum bak senide dusunen birileri var. en azindan dinliyorlar. mutlu oluyorum burda beni dinleyip bana tavsiyede bulunanlari gorunce. hepinize cok tesekkur ederim.
bir yonumu daha kesfettim burada yazarken ben aslinda insanlari seviyorum onlarla arkadasda olmak istiyorum ama adim atmaya korkuyorum, aslinda insanlara mesafemi ben koyuyormusum aslinda insanlar benide sevebilir .ben kendimi kapatiyormusum.
sanırım sende yalan söyleme hastalığı var.bence bunun için psikoloğa gitmelisin.
sanırım sende yalan söyleme hastalığı var.bence bunun için psikoloğa gitmelisin.
neyin yalanini soyledigimi dusundunuz anlamadim. keske keske dedigin gibi hersey bir yalan olsaydi.lutfen ama lutfen cok rica ediyorum inanmiyorsaniz konuma yorum yapmayin.lutfen su kotu psikolojimle bukadar sabirli cevap yazdigima sasiriyorum.
lutfen yazmayin lutfen.
sagolsun destek olan arkadaslar cok cok sagolsunlar .
Galiba saglikli bir cözüme ulasabilmenin en iyi yolu kabullenmekle basliyior neverland.
Aslina bakarsan sen sorunlarinin nerde oldugnu gayet iyi biliyorsun, öz elestiri yapiyorsun ve gercektende yardim almak zorunda oldugnu cok iyi biliyorsun.
Alacaksinda insallah, daha güzel olacak hersey.a.s
Lakin birazcikda olsa insan bir nebze kendi doktorlugnu kendide yapacak.....evet ben bunlari bunlari yasadim, bu kötü olaylarin hepsi benim hayatimin bir parcasi, fakat bundan sonra artik o karanlik sayfalari kapatip kendime yeni beyaz sayfalar aciyorum, ne olursa olsun bu hayat benim hayatim diyecek....
Herkez sana inanmak zorunda degil, herkez seninle iyi olmak zorunda degil, herkezde seni sevmek zorunda degil.....öncelikle bunu kafana yerlestirmen gerek.
Ama ben kendimi seviyorum, eksilerimle ve artilarima ben benim...bu bana yeter deyip olumlu yorumlara acik oldugun kadar olumsuz yorumlarada acik olman lazim bana göre
Gerek isyerimizde gerek cevremizde gerek ailemizde, bizi mutlu eden insanlar oldugu gibi mutsuz eden insanlarda var, yüzümüzü güldürenler oldugu gibi aglantanlarda var.....her kötü söze, her olumsuz yorumda aninda depresyona girersek isimiz zor vallaha....
Yani diyecegim su ki, ilk olarak sen kendini sevmen lazim cünkü ancak kendini seven bir insan degerini baska insanlarin sözleri ile bicmeyecegini bilir
Hersey gönlünce olur insallah.
arkadaşımız doğru söylüyor bence de sen gitmelisin insanlara inanmama gibi bir problemin var paranoya olmuşsun gözlüğün ne gözlüğü bilmem ama bence değiştirsen iyi olur.............lmaz:burda da yorum yaparak yeterince üzülmüş bir insanı üzmen de sadist ruhlu olduğunu gösterir ....seni de şikayet edeceğim kazene yardım almak isteyen bir insanı çıkmaza sürüklemek onun bıçak sırtında olan yaşantısında böyle bir yorumla darbe yaparak hiç bir yere varamazsın içinde en ufak bir merhamet olsa zaten yardımı tercih eder bir çelme de sen takmazdın..........senin gibi insanlar olduğu sürece zaten hayata tutunan insanlarında yaşam alanı daralıyor farkında mısın?kimbilir şimdi oturmuş bu acı dolu satırları okurken de kahveni yudumlamış keyfine bakmışsındır....burda bir tek sen de değilsin böyle davranan herkesin hayatını kendinizinki gibi sanmayın...eğitimcilik anlayışına hayran kaldım...........bravo
Galiba saglikli bir cözüme ulasabilmenin en iyi yolu kabullenmekle basliyior neverland.
Aslina bakarsan sen sorunlarinin nerde oldugnu gayet iyi biliyorsun, öz elestiri yapiyorsun ve gercektende yardim almak zorunda oldugnu cok iyi biliyorsun.
Alacaksinda insallah, daha güzel olacak hersey.a.s
Lakin birazcikda olsa insan bir nebze kendi doktorlugnu kendide yapacak.....evet ben bunlari bunlari yasadim, bu kötü olaylarin hepsi benim hayatimin bir parcasi, fakat bundan sonra artik o karanlik sayfalari kapatip kendime yeni beyaz sayfalar aciyorum, ne olursa olsun bu hayat benim hayatim diyecek....
Herkez sana inanmak zorunda degil, herkez seninle iyi olmak zorunda degil, herkezde seni sevmek zorunda degil.....öncelikle bunu kafana yerlestirmen gerek.
Ama ben kendimi seviyorum, eksilerimle ve artilarima ben benim...bu bana yeter deyip olumlu yorumlara acik oldugun kadar olumsuz yorumlarada acik olman lazim bana göre
Gerek isyerimizde gerek cevremizde gerek ailemizde, bizi mutlu eden insanlar oldugu gibi mutsuz eden insanlarda var, yüzümüzü güldürenler oldugu gibi aglantanlarda var.....her kötü söze, her olumsuz yorumda aninda depresyona girersek isimiz zor vallaha....
Yani diyecegim su ki, ilk olarak sen kendini sevmen lazim cünkü ancak kendini seven bir insan degerini baska insanlarin sözleri ile bicmeyecegini bilir
Hersey gönlünce olur insallah.
herkes bana inanmasin annem babam inanmamis burda 2 -3 kisi inanmamis ne farkeder.
ben zaten diyorum ya tedavi olsam bile ne degisecek. disarda insanlar hep boyle.
yillarca boyle olmamin sebebide bu insanlar yuzunden iste.
sahtekar duzenbaz yalanci cikarlari icin beni kullananlar oldugu surece ben tedavi olmusum ne.ya isyan etmek istemiyorum ama ediyorum iste ediyorum ediyorum.
kahretsin isyan ediyorum.sitemim var sitemim var herkese hayata sitemim var yasadigim hergune sitemim var.
bugun disari ciktim yoldan gecen arabalara baktim dusundum dusundum.....kendimi arabalarin onune atmak istedim.yasamayi sevmiyorum ben sevmiyorum.
hayatta hep yanlizdim hep yanliz olucam....
alemsin arkadaşım ya...arkadaşımız doğru söylüyor bence de sen gitmelisin insanlara inanmama gibi bir problemin var paranoya olmuşsun gözlüğün ne gözlüğü bilmem ama bence değiştirsen iyi olur.............lmaz:burda da yorum yaparak yeterince üzülmüş bir insanı üzmen de sadist ruhlu olduğunu gösterir ....seni de şikayet edeceğim kazene yardım almak isteyen bir insanı çıkmaza sürüklemek onun bıçak sırtında olan yaşantısında böyle bir yorumla darbe yaparak hiç bir yere varamazsın içinde en ufak bir merhamet olsa zaten yardımı tercih eder bir çelme de sen takmazdın..........senin gibi insanlar olduğu sürece zaten hayata tutunan insanlarında yaşam alanı daralıyor farkında mısın?kimbilir şimdi oturmuş bu acı dolu satırları okurken de kahveni yudumlamış keyfine bakmışsındır....burda bir tek sen de değilsin böyle davranan herkesin hayatını kendinizinki gibi sanmayın...eğitimcilik anlayışına hayran kaldım...........bravo
herkes bana inanmasin annem babam inanmamis burda 2 -3 kisi inanmamis ne farkeder.
ben zaten diyorum ya tedavi olsam bile ne degisecek. disarda insanlar hep boyle.
sahtekar duzenbaz yalanci cikarlari icin beni kullananlar oldugu surece ben tedavi olmusum ne.ya isyan etmek istemiyorum ama ediyorum iste ediyorum ediyorum.
kahretsin isyan ediyorum.sitemim var sitemim var herkese hayata sitemim var yasadigim hergune sitemim var.
bugun disari ciktim yoldan gecen arabalara baktim dusundum dusundum.....kendimi arabalarin onune atmak istedim.yasamayi sevmiyorum ben sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?