Canıma kastım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi neverland10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen yargılayanları boşver inan ki takma sen sadece sana yardımcı olmak isteyen msjlara cvp ver.
şimdi biraz olsun iyi misin?olumunekankayizsmile

şiddet gördüm dedin kırık çıkık darbe var mı?

Ya ama bunu sana neden yapıyo gerekÇesı ne pekı

biliyormusun esim hep boyle yapiyor en ufak soz soylememe musade etmiyor.
onun evinde yasadigim surece onun kurallari gecerliymis.beni karisi olarak degil usagi olarak goruyor.ben onunla cok sirrimi paylastim her kavgada suratima carpiyor keske soylemeseydim canim cok yaniyorsenağlama
yasim 23. beni cok sevsin istedim ama baska insanlara benden daha cok deger veriyor.

alla allaa ne istiyoki bu adam başka seni anlayabiliyorum sırrını paylaşıpta bunu başına kakmasını ya bana çok kişi kocaya bile güven olmaz herşeyinden bahsetme derdiler onlarada güvenmiceksek bu hayatta niye varızki....

sen yargılayanları boşver inan ki takma sen sadece sana yardımcı olmak isteyen msjlara cvp ver.
şimdi biraz olsun iyi misin?olumunekankayizsmile

şiddet gördüm dedin kırık çıkık darbe var mı?

yok biryerim kirilmadi henuz.
kollarim morardi sag ve sol beyaz tenliyim hemen belli oluyor mosmor kuvvetlice kollarimdan sykip salladi sonra cekyata dogru firlatti beni. daha sonra ben bagirinca hayvansin deyince gelip agzimi tuttu diger elide bogazimda konusma suss lan suus ben senin kocanim ben ne dersem o kadinligini bil diye beni yere savurdu. senağlamasenağlamasenağlama

kollarimin fotolarini cektim. ilerde lazim olur diye.sonra gordu makinayi sen ne yapiyorsun ne yapiyorsun sen diye bagirdi makinayida kirdi.

seni sevdiğini söyler mi hiç?

bunu neden yapıyor yapınca senin canını yakınca kendisi de kahrolmaz mı?

ya ölürsen bayılırsan intiha edersen bişiy olacak korkusu yok mu?

bu tip durumlarda polise git yada hastaneye darp raporu al. eşe evden uzaklaştırma cezası veriliyor yada boşanırken kullanırsın tazminat talep edersin. bu durumda iken anneni arasan içi ynar belki gel kızım derler ?bilmiyorumkismile

biliyormusun hic soylemez. ben cok duymak isterim. ona sordum kac defa neden doylemiyorsun beni sevdigini diyorum dediki dille ifade edemezmis insan hareketlerinden belli edermis sevip sevmedigini dille soylese ne olurmus ki .
ben dedim kendimi oldurcem birgun intihar edicem oda ne dedi biliyormusun simdi aklima gelince yine aglamay basliyorum git kendini oldur bendekurtulurum sende dedisenağlama
annem babamdan korkusuna benimle gorusmuyor.

canım o sinirle farketmeye biliyolar bazen benim eşimde kızınca gözü pek bişey görmüyo ama sonrasında pişman oluyo tabi hernekadar göstermek istemesede sonrası nasıl peki

canım baban bilse senin bunları yaşadığını seni hiç orda bırakırmı öz kızını gönlü el vermez emin ol yardım istemeyi dene

herkavgadan sonra ben gider ozur dilerim sucsuz olsamda suclu benmisim gibi giderim.o hic gelmez 1 ya konusamaz yinede gelip ozur dilemez. bende dedim birgun yine boyle kavgalarimizdan sonra hep ben geliyorum ozur diliyorum sende gel oda dediki ben hicbirzaman hatali degilimki gelip ozur dileyeyim.

Bir cami silmesen ne olur?

Pislenir degilmi? Önce buhulanir, sonra yavas yavas üstünde lekeler olusur, o lekeler büyürde büyür ve yine o cami silmesen bir bakarsinki disaryi göremeyecek kadar siyahlasmistir o cam, kapkara olmustur.

Kalbimizde aynen bu cam gibidir neverland.

Kalbimizide silmemiz temizlemiz gerek, bunuda ancak Inancimiz Dualarimiz ve Ibadetlerimizle yapabiliriz.

Ibadet etmek, Dua etmek sadece ellerini acip yalvarmak degildir, Rabbinle konusmaktir, Huzurdur.....Bence sen Allaha inaniyorsun, sadece küstün....yasadiklarin seni hayata küstürdügü gibi seni Yaradanada küstürmüs.....

canım baban bilse senin bunları yaşadığını seni hiç orda bırakırmı öz kızını gönlü el vermez emin ol yardım istemeyi dene

babam bundan kocamdan beter . bunlari duysa derki kocanin sozunden cikma.

yani eşinde hiç bir şekilde iyi günde kötü günde sevkat sevgi yok.
hareketlerinden de maşallah çok iyi belli etmiş. Allahından bulsun o dayak attığı koları elleri bir gün tutmaz olur da anlar.lmaz: en nefret ettiğim şey hakaret ve şiddet klava: öldüresim geliyor böyle insanları.
elini dilini koparıcam.

babanın kalbi yumuşamaz mı hiç bir şeklide böyle zamanda bir kez arasan babanı çok dayak yiyorum gelin beni alın yeter desen? ana baba yüreği dayanır mı hiç.

evden çıkmana karışmıyorsa darp raporu al sana haklarını anlatsınlar canım.

severek isteyerek mi evlendiniz?

canım demez belki de insan kendi çocuğunu evde kendi döver ama okulda öğretmeni vursa peşinden gidip neden vurdun der dimi? kimse toz kondurmaz yavrusuna. şansını dene bence.

eşinni ailesiyle konuşsan onlar ne yapıyor? bu durumu biliyolar mı?

ufffff yaaa napıcaksın boşansan kime gidiceksin varmı arkanda sağlam durucak biri hani dayanamadın en sonunda yinede ALLAH etmesin diyelim ama öle olsa napcan pekii yaa

bilmiyorum erca sevdim zamaninda yada sevgi acligindan seviyorum sanmisim. ama simdide birakamiyorum o olmadan sanki nefes alamicakmisim gibi. ne kadar garip demi.bu kadar seyi yasatiyor bana ben yinede ona karsi bagimlilikmi bilmiyorum sanki onu birakip gidersem yasayamam oda hayata kuser diye dusunuyorum. benim kafam cok karisik.ne diyorum ben bilmiyorum.

cok yorgunum hepiniz cok sagolun biraz uyucam uyku hapi aldim.uykumu getirdi.cok yorgunumcok cok sagolun.

ayy neverland cnm
nekadar zormus guzelım
dahada cok kucuksun yavrum
once psıkologa mutlaka gıt...
ıyılısme oldugundada kendıne ıyı bır ıs bul
o zaman benım evım demez ıkınızın evı olurrr

bende katılıyorum tek çare insanın kendi ailesi benimde anlatamadığım şeyler var ama babam da beni hiç affetmicekmiş gibi geliyodu bana şimdi babamla beraberiz eşim onlara emanet edip gitti askere yine babacığım aldı beni kollarına hiç kıyarmı yavrusuna insan
onlardn başka kimimiz var
ŞANSINI DENE OLMADI BAŞKA BİŞİ DÜŞÜNÜRSÜN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…