beni kimsenin anlamasini beklemiyorum. haketmissin iyi olmus diyenlere tek cevabim var o cok guvendiginiz rabbiniz size yasatmasin.
ben herseyi biriktire biriktire bu kadar acildim buraya yazdim anlayan anlamayan herkes sagolsun.
kimse kimsenin ne yasadigini bilemez. o yuzden sizide anliyorum.
yargilamakda cok basit. heleki bilgisayarin arkasindan.
şiddet yaşarken işittiğin hakaretler ve eşinin eşyalarıkırıp dökmesi ailene dil uzatması seni çok kötü bir bunalıma travmaya sürüklemiştir. düşünürken benim bile tüylerim diken diken oldu.
çok iğrenç zor bir durum. bunu kabullenme. daha yaşın kaç?
çocuk falanda yoksa katlanacak birşey yok ki ortada. çekilir dert değil.
eşin kimseye yardımcı olmasa insanlarla çok fazla iletişim kurmasa daha mutlu mu olacaksın.
eşnin sana daha fazla ilgi göstermesini takdir etmesini güven vermesini olduğun gibi kabul etmesini istiyorsun ama iletişim şart birbirinize derdinizi güzelce anlatmalısınız.
biliyormusun esim hep boyle yapiyor en ufak soz soylememe musade etmiyor.
Onun evinde yasadigim surece onun kurallari gecerliymis.beni karisi olarak degil usagi olarak goruyor.ben onunla cok sirrimi paylastim her kavgada suratima carpiyor keske soylemeseydim canim cok yaniyorsenağlama
yasim 23. Beni cok sevsin istedim ama baska insanlara benden daha cok deger veriyor.
sen yargılayanları boşver inan ki takma sen sadece sana yardımcı olmak isteyen msjlara cvp ver.
şimdi biraz olsun iyi misin?olumunekankayizsmile
şiddet gördüm dedin kırık çıkık darbe var mı?
biliyormusun esim hep boyle yapiyor en ufak soz soylememe musade etmiyor.
onun evinde yasadigim surece onun kurallari gecerliymis.beni karisi olarak degil usagi olarak goruyor.ben onunla cok sirrimi paylastim her kavgada suratima carpiyor keske soylemeseydim canim cok yaniyorsenağlama
yasim 23. beni cok sevsin istedim ama baska insanlara benden daha cok deger veriyor.
seni sevdiğini söyler mi hiç?
bunu neden yapıyor yapınca senin canını yakınca kendisi de kahrolmaz mı?
ya ölürsen bayılırsan intiha edersen bişiy olacak korkusu yok mu?
bu tip durumlarda polise git yada hastaneye darp raporu al. eşe evden uzaklaştırma cezası veriliyor yada boşanırken kullanırsın tazminat talep edersin. bu durumda iken anneni arasan içi ynar belki gel kızım derler ?bilmiyorumkismile
seni sevdiğini söyler mi hiç?
Bunu neden yapıyor yapınca senin canını yakınca kendisi de kahrolmaz mı?
Ya ölürsen bayılırsan intiha edersen bişiy olacak korkusu yok mu?
Bu tip durumlarda polise git yada hastaneye darp raporu al. Eşe evden uzaklaştırma cezası veriliyor yada boşanırken kullanırsın tazminat talep edersin. Bu durumda iken anneni arasan içi ynar belki gel kızım derler ?bilmiyorumkismile
biliyormusun hic soylemez. Ben cok duymak isterim. Ona sordum kac defa neden doylemiyorsun beni sevdigini diyorum dediki dille ifade edemezmis insan hareketlerinden belli edermis sevip sevmedigini dille soylese ne olurmus ki .
Ben dedim kendimi oldurcem birgun intihar edicem oda ne dedi biliyormusun simdi aklima gelince yine aglamay basliyorum git kendini oldur bendekurtulurum sende dedisenağlama
annem babamdan korkusuna benimle gorusmuyor.
sagol gulsum sultan sagol.psikologa mutlaka gidicem.
diger konuda yapsam bile kalbim inanmiyor yalan soylemis olmazmiyim.
abdest alip allahin karsisina cikicam ne yuzle hangi inancla.
ben kalpden inanmayinca bosu bosuna yapmanin anlami varmi sence.
canım baban bilse senin bunları yaşadığını seni hiç orda bırakırmı öz kızını gönlü el vermez emin ol yardım istemeyi dene
babam bundan kocamdan beter . bunlari duysa derki kocanin sozunden cikma.
babam bundan kocamdan beter . bunlari duysa derki kocanin sozunden cikma.
canım demez belki de insan kendi çocuğunu evde kendi döver ama okulda öğretmeni vursa peşinden gidip neden vurdun der dimi? kimse toz kondurmaz yavrusuna. şansını dene bence.
eşinni ailesiyle konuşsan onlar ne yapıyor? bu durumu biliyolar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?