Canıma kastım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi neverland10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yorumlarını okurken artık yeter diim dedim tatlım herşeye lanet okumakla allaha inanmamakla ne sorunların çözüm bulur ne de sen kendini iyi hissedersin. ınançsız insan bana göre hayata karşı bir sıfır yenik düşümüş insandır. Kuran okuyordum sonra bıraktım demişsin okuduğun kuranı kıldığın namazı cennete gitmek için yada dileklerinin gerçekleşmesi için yapıyorsan bırakman iyi olmuş menfaat uğruna yapılan ibadet geçersiz dir allaha ibadet etmek istediin için etmeliydin bu bir. ıkinci bu hayatta tüm insanlar oyunların yarısını açık karttla yarısını kapalı kartla oynar sende öle yap herkes sorunlar yaşıor ama bir çoğu benim hayatıma imrensinler die sorunlarnı dışarıya yansıtmıolar. Bizim bi hasta vardı babası içip içip kadınlarla eve gelirmiş annesi evdeyken kız bunu yaşaya yaşaya dejenere olup evden kaçmalara başlamış depresyona girmiş sonra kaçtığı çocukla evlenip hamile kalmış daha 17 yaşında. Sen sanma ki bi tek senin başında problemler var.Eş konusunda da sen karamsar bi yapıya sahip oldun için eşin biraz nasıl denir sana sanki içten içten kızıo neden böle bi insansın neden geçimsizsin gibilerinden. Bence önce inancını sağlamlaştır sonra pozitif olmaya çalış kendini geliştirmeye ve bir işe başla. Sonra tekrar konu aç bakalım bu sorunlar devam ediyormu. kaydirigubbakcemile2

Mutlu olman dileğiyle

Son düzenleme:
senağlamaseni ne kadar cok sevmistim hainsenağlamasenin ugruna ailemi terk etmistim hain.
sana verebilecigim herseyimi verdim. tum sevgimi senle paylastim.
mukafatlari bu agir hakaretler siddetlermi olmaliydi.
bana diyorsun ki hakkim varsa helal etmiyorum ya benim hakkim hic dusundunmu.
senin ugruna beni doguran anneyi babayi biraktim.
senin ugruna herseyi yaktimsenağlama
insafsiz insafsiz seni asla affetmiyeceigim.asla.
evet serefliyim ve serefimle gidecem.
serefin varsa gidersin demistin yasenağlamagidecem....

ben anamdan boyle dogmadim. bana sorsalardi dogmak istemezdim.
keske dogmasaymisim. evet isyanim var. cunku icim yaniyor anliyormusun icimin yanginini hissedemessiniz.bitek bende mi var dedim.allah sevdigi kuluna verir diyorsunuz ben hic ama hic inanmiyorum varmi otesi.bir insan dogumdan bu yasa kadar hic mi gulmez. isyan ediyorum isyansenağlama

şimdi seni ikna etmeye çalışırdım ama kendini şartlandırmışsın ben seni tanımıyorum ama senin mutlu olmanı istedim, istedim ki sana zaman ayırdım be konunu okuyup yorum yazdım. Eğer tatmin olamıorsan sölenilenlerden sanırım uzman yardımı iyi olur senin için. ağır depresif nöbet geçirio olabilirsin bence kendini düşünüp bi psikiyatri ye git

Sevgiler

bence aranızın düzelmesi için bu konulara karişmamanız lazımm
kavga sebebı bu sadece anladgım kadarıyla

ve karişmazsanız bu kavgalar bittiğinde en azından mutlu olursunuz...

diğer herşeyı unutun yardım ederse de bırakın etsın

valla yazdiklarini okuyunca esin adina gercekten cok üzüldüm tamam sana siddet uygulamis bu asla affedilecek bir sey degil
amaaaaaaa sizde esinize resmen sözlü manevi seddet uyguluyorsunuz sizin gibi bir insanla nasil yasiyor size nasil tahammül ediyor sastim kaldim valla
size tavsiyem biraz sakin olun önce insanlari sevmeyi ögrenin yardimlasmayi ögrenin
komsunuza bugün arabanizi ödünc verirsiniz yarin öbür gün isiniz düser sizde ondan alirsiniz
ne demisler komsu komsunun külüne muhtac
bence asil siz degil komsulara karsi esiniz rezil olmus

dayagi kesinlikle tasvip etmiyorum ama buna resmen esinizi zorluyorsunuz sözleriniz ve hareketlerinizle
keske kendinizi esinize sevdirmeyi mutlu olmayi deneseniz hersey cözülecek aslinda

off çok zor şeyler bunlar..

sen aileni silip atmışsın,elin oğlunun kahrını çekmeye değermi?

bak çok doğru düşünüp çocuk yapmamışsın,demekki sen de biliyorsun bu işin sonunun olmadığını.

bu adam seni aldatıyordurda,sevmiyorum dediğine göre neden o bırakmıyor seni peki?

bu böyle devam eder,bir kere sana elini kaldırdıysa aşk saygı hiçbirşey kalmaz,intiharı düşünüyorsan zaten kaybedecek birşeyin yoktur çek git evden gerisi gelir zaten,ölmeyi kafana koymuşsun daha kötü ne gelebilirki başına.

çek git derken sokakta kal demiyorum tabi,ben olsam eşimin benden kayırdığı parayı bir güzel tırtıklardım,sonra çeker giderdim evimi kiralar işe girerdim,boşanma davamıda açardım.gerisini o düşünsün!

bu komsular hergun birsey isterler hergun. istemiyorum boyle komsu.
ayrica esim icin kac defa cikari olmassa esin yardim etmez dediler yuzume.
bunu esime soyluyorum umrunda bile degil.
olan bana oluyor 10 kurus fazla harcasam suclu oluyorum.
ama komsulara karsi pek comertiz.
neyse ben daha fazla bu evliligi devam ettirmicem zaten.

evet canim hayatimin en buyuk hatasini yaptim.ailemi karsima alarak evlenmekle.
simdi benim suratima carpiyor.ben diyorumki birakip gidicem seni hadi sykiysa git gidecek yerin yok senin benden baska diyor.senin adresin benim diyor. bu evde yasadigin surede ben ne dersem o olur diyor.
cocuk yapmadim evet cunku daha ilk baslarda boyle kirar dokerdi. duzelir diye bekledim.
oturup konusmaz hemen tepki gosterir.
bitti bu evlilik benim icin.
sokakta kalirim ama bu hakaretlere daha fazla dayanamam.

sagol

bisey soylemeye calisirim hatasini gostermeye calisirim gelir hemen agzima burnuma girisir birkeresinde ust disime vurdu dudagim sisti parmagi damagimi zedelemis kanadi aglaya aglaya lavaboya gittim yikadim 1 hafta yemek yiyemedim corba icebildim sadecesenağlamaaklima geldikce gozyaslarimda akiyor

:teselli:bak sen de acımışsın haline.yazık değilmi sana.
peki bitiricem dersen olay çıkarır mı tehtid edip şiddet gösterirmi,
anladığım kadarıyla buyur git diyor ama sence iş icraata dökülüncede bu kadar rahat olurmu.

iste dun gece ben valizi aldim esyalarimi toplamaya basladim o sinirle gidiyorum dedim bana s....ol git ne halin varsa gor sen beni degil ben seni bosuyorum dedi.
bende gidemedim cunku gidecek yerim yoktu .
gece nereye gidecemsenağlama

kendinden asla odun vermez.kafasina birsey koymussa yapar.
bana zerre kadar deger vermiyormus. onun gozunde bir hicmisim. affedersiniz o ...bile benden degerliymis bunlari duyunca kendimi cok kotu hissediyorum aglamaya basladim sehpanin uzerinde kitap vardi aldi onu suratima dogru firlatti gozluk kullaniyorum gozlugumun camina vurdu ama allahtan kirilmadi yoksa korde olabilirdim.

karsisinda cocuk gibi aglamiyacakmisim. benim ziriltimi duymak istemiyormus.

ama ne yapim allah askina o kadar sozu duyunca sadece aglayabiliyorum baska ne yapabilriimki senağlama

off off.. bir arkadaşın falan varmı peki ona gitsen?işe girsen,altının birikimin falan hiçbirşeyin yokmu

ya canim yap biseyler ne bileyim polise gitsen :gitme:seni kadin siginma yerine yerlestirseler.
öyle evde oturup aglamakla olmazki, belediye muhtara filan gitsen arastirsan sorustursan sana yardimci olamazlarmibilmiyorumkismile

kocan olacak salak seni hak etmiyor canim:mymeka: manyakmi ne dir anlamadim:sinifsinif:
anlasamiyorsa bosanilir nedir bu zevkmi aliyor kavga gürültü siddetden

arastir bul kendine siginabilecegin bir yer sonrada seni siddetinle basbasa birakiyorum istedigin kadar kir dök kolay gelsin de kaaaacccccccccc:dilcikar:

üzülme kendini aciz his etme her derdin caresi vardir, önemli olan sagligin :teselli:

off off.. bir arkadaşın falan varmı peki ona gitsen?işe girsen,altının birikimin falan hiçbirşeyin yokmu

cok samimi arkadasim yok merhabalastiklarim var gitmem hepsi evli cok samimi oldugum arkadasim yok.
bilmiyorum kendimi once bu ruhsal cokuntuden kurtarmak istiyorum ama birturlu ayaga kalkamiyorum silkelenip kendime gelemiyorum. cesaretim cok kirik.basaramiyacaigimdan korkuyorum.sanki esime bagliyim gibi.ama kurtulmakda istiyorum.senağlamaartik dayak yemek istemiyorum.

cok sagol tesekkur ederim.
daha once hic kendi kendime kalmadim.
kendi ayaklarimin uzerinde durmadim.
cok korkuyorum ya disardaki kisiler beni kullanmaya calisirsa diye kafamda sorular olusuyor. ya peki yapabilecekmiyim.
nasil gecinirim bir mesleigim yokki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…