- 25 Temmuz 2009
- 1.893
- 1
- 158
- Konu Sahibi Eylemsaglam
-
bunlar sahilde tanısıolar birbirlerini çok seviyolar 1 hafta geçmeden çıkma teklifi edio kız kız olmadıgını bu yüzden çıkamıcaklarını sölüo.......
....ailelerde artık izin verio devam ediolar ilşkiye kız bi gün dioki
" Ben kız değilim zaten Neden yatmıyoruz" Sevglmde " Ben sana dokunmaya kıyamıyorum ne yatması " dio
bir kızın en önemli şeyi kızlığımıymış
umarım gerçekten öle olmuştur tatlım.. ama bu sadece bugün için geçerli değil unutma kimse için ölmeye değmez...
İlk yorumumu yazdıktan sonra eskikonularına bir bakayım dedim. Bu konuda kopyaladığım kısımları okuyunca dehşete düştüm. Sadece yazık çok yazık diyorum. Ama yanlış anlama sana değil anacığına babacığına yazık
Annem telefondayken sözlüme aynen böyle söyledi
kızlığı gidince sen nasıl güvenceksin buna baskalaryla yatıp kalkmadıgından nasıl emn olcaksın ?
Sormucakmsn benle yattn baskasylada yatarsn die ? dedi
Sözlüm : cevap yok...
İlk yorumumu yazdıktan sonra eskikonularına bir bakayım dedim. Bu konuda kopyaladığım kısımları okuyunca dehşete düştüm. Sadece yazık çok yazık diyorum. Ama yanlış anlama sana değil anacığına babacığına yazık
Evet annem öyle söylüyor. :)
Bide sey " Bey beyliğinden verirmiş te , kız kızlığından vermezmiş "
Böyle sözler söyledi .... :44:
Evet haklısın
bunu diyen senin öz annen mi
anneninde senin de hayata karşı farklı bi bakış açınız var
ne enteresan bi yorum kendi kızına bunu konduracağına
rezil edemedi mi o oğlanı pes artık..
Ben nice bayan tanıyorum o kızlığa zarar vermeden bi şeyler yapan önemli olan kızlık değil düşüncelerdir bakire olmuşsun ne olmuş önemli olan ruhun bakire olsun.
Bu konudaki şahsi fikrim bu bi garipsiniz siz de yahu annen hem kız kızlığından vermez diyor hem de seni erkek arkadaşının yanına yolluyor bir de 17 yaşındasın
çok haklısın günümüzde bunları dogru gibi yansıtan cok olay oluyor ..genclerde dogal olarak cahillikten ve bilgisizlikten böyle hatalar yapıyolrar sanırım ..yani sevgiyle direk bir ilişkisi yok mu sizce?
O konuyu 1.5 yıl önce açmştm sanırım. ..
Evet ozamanlar öyle diyordu. Eski sevgilisine dokunmaya kıyamadıgını söylüyordu askere gtmeden öncede pek bse yasamadık zaten öpüsmeler koklasmalar işte Askerde oldugu için böyle sanırım
Ve çok yalnş düşünüyor , uçurumn kenarından döndük.a
17 yaşında kadınım ol demenin bile ne olduğunu henüz tam anlamıyla idrak edemeyip annesine kızan bir kızçocuğu... ondan cinsellik bekleyen yeni yetme asker bi çocuk...
ve oğlanla tekefonda konuşup kızıma nasıl güveneceksin diyen çaresiz bir anne..
nerelere gidiyoruz toplum olarak
Hadi eski sevgilisine kıyamamış dokunmak için,sana nasıl kıyıyor peki bir erkekle mesajlaştığın için olabilirmi yada intikam almak için olabilir...
Askerde oldugu için ordan bana müdahele edemiyor güvenmediği için istedi brlkte olmak ( kendiside söledi)
... ve 75 gün boyunca bisey yapamamş ondan snrm.
Askerde oldugu için ordan bana müdahele edemiyor güvenmediği için istedi brlkte olmak ( kendiside söledi)
... ve 75 gün boyunca bisey yapamamş ondan snrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?