canıma kıymak istiyorum , hiçbir istedgm olmuyor:(

Hayır yapmıcaktım , lafı geçirtiriyordum sadece.
Piknikte yapılcak kadar değersiz bişimi ki bu.
Zaten daha BİRLİKTE OLMAYI felan aklımdan geçirmiyorum.

Allah sanada annenede akıl versin bence açıp biraz kitap okuyun öğrenin cidden yazık ya yeni yeni gördüm annenin dediklerini kızlığından gitse sen ona güvenirmisin demiş oğlana ay bi anne kızı için böyle konuşabilir mi ya sinirlerim bozuldu size kolay geleee

yok tabiki ben öyle demek istemedim bu arkadasımızı göze alırsak tabiki yası küçük daha .. hatta önüne ne asklar cıkıcaktır... sadece bu olayın sevgiyle birebir alakası var mı acaba düşündüm .yani insan hem sevip hemde böyle bişey düşünür mü ? bu kafama takıldı sadece.

vUUU !..Anladığım şeymiş ,demek ki...75 gün ,mazallah sen görünme o delikanlıya eylemsağlam,sağlam kalmazsın valla...

Hayır yapmıcaktım , lafı geçirtiriyordum sadece.
Piknikte yapılcak kadar değersiz bişimi ki bu.
Zaten daha BİRLİKTE OLMAYI felan aklımdan geçirmiyorum.

geçirmiyosunda,(ki geçirebilirsin bize ne)
nerde yapalım nasıl yapalım diye konuşarakda kaliteni düşürme.
BENCE.

ayrıca sana güvenmediği için istememiştir onu
sadece senin sevginden emin olduğu senin bunu kabul ediceni bildiği ve şapı az geldiği için istemiştir muhtemelen.
hani diyosun ya 75 gün olayı.hazır da sen gelicekken..

bu arada dayınla annenin yüzüne nasıl bakıyorsun ?
yargılamak amaçlı değil çok utanmışsındır sanırım..

tabiki düşünür. cinsellik de sevgiye dair bir duygu. AMA YAŞINDA VE ZAMANINDA. karşındakine güvendikten sonra. yoksa tam güvenmediğin az tanıdıgın bir insanın kollarına kendini bırakırsan nasılsa beni sever diye , o zaman hata yapmıs olursun

Bişiler yapamamış herhalde

vUUU !..Anladığım şeymiş ,demek ki...75 gün ,mazallah sen görünme o delikanlıya eylemsağlam,sağlam kalmazsın valla...

Yalnış anlattım , yapmaktan kastım beni görmemesi el ele tutuşaması
öpüşememz felan .Çok özlediği için beni 75 gndrde görüşemiyrz..

bir genc kızın en güzel çeyizi öpülmemiş dudakalrıymıs cnm:82:

17 yaşındaki bir kızın derslerini ve okulunu düşünmek yerine erkeklerle gezmesine anlam veremiyorum,şu erkeklere yordugunuz kafayı derslerinize yorsanız bitiremeyeceginiz okul olmaz.rabbim kızlarımızı korusun.küçük yaşta aşık olmak,öpüşmek,sarılmakta neymiş,ben bunlara karşıyım,önce mesleginizi kazanmaya bakın.aileleriniz arkanızdayken, yazık bu genclere herşeyi hayatı aşktan ibaret zannediyorlar

Ne şapı ya askerde şap felan yokki artık.
Dayımın yzne bakamıyorum annemn bakıyorum utanmyrm.
Basta utandm ama suan aramz iiyi.

askerde oldugu için ordan bana müdahele edemiyor güvenmediği için istedi brlkte olmak ( kendiside söledi)
... Ve 75 gün boyunca bisey yapamamş ondan snrm.

sana guvenmıyo dıye senınle bırlıkte olmak ıstıyo ha anladım e sen bırlıkte olunca guzenını kazanıcaktın yanı?75gundurde bısey yapamıyomus yazık kızım ac gozunu ac albenı bahanesı bunlar yok benımle bırlıkte olursan sana guvenırım yok benım olursa benı sevdıgıne ınanırım erkek mılletının sacma sapan hıkayelerı ıste sorun nerde bılıyomusun sana guvenmeyen bırının senınle beraber olmak ıstemesınde hayır bıde sen normal bıseymıs gıbı kabul etmıssın bunu boylemı guven kazanılır bence dahada kaybedersın bukadar cabuk kendını teslım eden bı kıza hıc guvenılmez bence.yasın cok kucun bu konulara bıle gırmenız cok sacma bence sen henuz cocuksun kadın olmanı nasıl ıster pekı senı kadını yaptıgında kendısı adamın olabılecek mi?kadınlık adamlık ole cınsellıkle olmuyo canım buyumenız olgunlasıp kısılıgınızın oturması lazım boyle kararlar alırken

daha önce açtığın konulara şöyle bir de ben göz attım.. bence şu senin asker çok ta sağlam ayakkabı gelmedi bana... koluna bira şişesiyle önceki sevgilisinin adını yazmış.. yok önceki kız bakire değilmiş ama bu kabul ediyomuş.. yok bıçaklanmış defalarca.. yok yok sen bence artıları eksileri bi tarafa yaz gerçekten bu adam sana uygun mu bi bak...

Yani Birlikte Olamadınız Diye Ölmek mi İstiyorsun ??
Sakın Sakın..
Aklını Başına Topla Ablacım..
Seni Gerçekten Sevseydi Böyle Bir Teklifte Bulunmazdı..

Senin Geleceğin Var..
Okulunu Oku..
17 Yaşında Evlenip, 18 Yaşında Kucağında Çocukla Kalacaksın..
Arkadaşların Okuluna Giderken, Hiç İçin Sızlamayacak mı ??

Lütfen Silkelen..

Veee Sana Tüm Samimiyetimle Söylüyorum,
Aradan 2-3 Sene Geçsin, Sana Bu Teklifi Sunduğu İçin Ondan Miden Bulanacak..

Ayrıca Annenin İzin Vermesine Çok Şaşırdım..
İlerde Sen Kızının Telefonunda Böyle Bir Mesaj Yakalasan,
Kızını Kendi Ellerinle Geleceğini Mahvetmeye Yollar mısın??

Son düzenleyen: Moderatör:

evet sagolun cevapladıgınız için ..Allah bütün genclere yardım etsin .akıl fikir versin inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…