- Konu Sahibi Eylemsaglam
-
sana guvenmıyo dıye senınle bırlıkte olmak ıstıyo ha anladım e sen bırlıkte olunca guzenını kazanıcaktın yanı?75gundurde bısey yapamıyomus yazık kızım ac gozunu ac albenı bahanesı bunlar yok benımle bırlıkte olursan sana guvenırım yok benım olursa benı sevdıgıne ınanırım erkek mılletının sacma sapan hıkayelerı ıste sorun nerde bılıyomusun sana guvenmeyen bırının senınle beraber olmak ıstemesınde hayır bıde sen normal bıseymıs gıbı kabul etmıssın bunu boylemı guven kazanılır bence dahada kaybedersın bukadar cabuk kendını teslım eden bı kıza hıc guvenılmez bence.yasın cok kucun bu konulara bıle gırmenız cok sacma bence sen henuz cocuksun kadın olmanı nasıl ıster pekı senı kadını yaptıgında kendısı adamın olabılecek mi?kadınlık adamlık ole cınsellıkle olmuyo canım buyumenız olgunlasıp kısılıgınızın oturması lazım boyle kararlar alırken
vUUU !..Anladığım şeymiş ,demek ki...75 gün ,mazallah sen görünme o delikanlıya eylemsağlam,sağlam kalmazsın valla...
Ne şapı ya askerde şap felan yokki artık.
Dayımın yzne bakamıyorum annemn bakıyorum utanmyrm.
Basta utandm ama suan aramz iiyi.
daha önce açtığın konulara şöyle bir de ben göz attım.. bence şu senin asker çok ta sağlam ayakkabı gelmedi bana... koluna bira şişesiyle önceki sevgilisinin adını yazmış.. yok önceki kız bakire değilmiş ama bu kabul ediyomuş.. yok bıçaklanmış defalarca.. yok yok sen bence artıları eksileri bi tarafa yaz gerçekten bu adam sana uygun mu bi bak...
he pardon tatlım ben bilmiyorum yeni sezonu malum pek haşır neşir dğilim şaptır maptır.
iyi hadi iznide koparırsın sen artık.
seni gidi seni.senin için dua edicem benim için piknikte papatya topla
Bana uygun oldugundan şüphem yok eski sevgili konusunu çoktan aştık canım ,
Benim içinle neler yaptı bıçaklanmadı belki ama
Sevgisinden eminim :)
Bana uygun oldugundan şüphem yok eski sevgili konusunu çoktan aştık canım ,
Benim içinle neler yaptı bıçaklanmadı belki ama
Sevgisinden eminim :)
Bende gülim bari
oww o zaman banada bulurmusun senin askerinden :)
şaka gibi yaa ormanda kadınım ol diyen biri senin için ne kadar doğru olabilir. Teomanın daha 17 17 17 şarkısı benden sana gelsin..
Haklısın cnm ne desen. Piknikte benim ol dien birisi ne kadar dogru olablr ?
Ama iste askere gttkten sonra sapıttı. ondan önce böle bri değildi .. oyüzden alttan alıyordum ama artık alttan almak yok..
Sevdiğim ve aşık oldugum için dogru kişi dedim :)
Sarkı için mersi .)
Gül tabi ama yaşadıklarına gül olurmu
ablan abin varmı senin canım onlar ne diyor
Ne diyosun ya şakamısın.
Yazdıklarımı okumadın sanırım ?
Haşır neşir değilnde o yüzdenmi şap diyorsun ?
Hadi işine bak. beni burda anlayan ablalarım var , onlar sayesnde suan dogru yolda oldugumu düşünüyorum.
boşuna akıl verip düşünüp kendinizi yormayın hanımlar çünkü gördüğünüz gibi ciddiye alınmıyor hiç bi söylenen. yarın öbür gün annemi ikna ettim gittim hamileyim mutluyum askerden sonra ewleniyoruz konusu gelir sonrada tekrar intihar konusu açılırr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?