cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Bu arada az önce tartıldım ayın 21 ınde 60.6 kilo idim bugun tartıldım 59.4 olmuşum. lahana çorbası içmeye yeltendim içemedim döktüm .ben uyanınca hemen bir kase sütlü yulaf ezmesi tüketiyorum 1- 2 saat sonra kahvaltı kahvaltı normal fakat az ekmek ya da galeta ve bol salata sonrasında meyve öğlene doğru 12-1 gibi öğle yemeği yine meyve 4-5 gibi akşam yemeği (ki dün fellah köftesi yedim ama 1 kase) akşam 6 da da mamadan yıyorum cok acıkırsam 1 meyve ve tamam sabaha kadar bir şey yemiyorum.gün içinde ayran tüketiyorum ayrıca .

tebrikler kilo vermişsin canım .ben adet oldum iştahım çok açık dün iki parça revani yedim küçük dilimdi ama yedim kendi yaptığım tatlıdan yemedim komşumda yedim tatlıları sonrası malum suçluluk.bugün sabah iki mandalina sabah bir yumurta üç diyet bisküvi üç zeytin biraz peynir roka ve domates yedim akşam bilmiyorum .benim en büyük eksiğim yeşillik yemiyorum.dün 70 tane ip atladım.göbüşüm duruyor özellikle göbeğimin gitmesi gerek

ideal24 bu kulandığın mama sende herhangi bir yan etki yaptımı? bir de pahalı bir ürün mü canım?Allhım sağlıklı bir şekilde ellili kiloları görmek istiyorummmm

kızlar bir rejim listesi yayınlayacağım bir bakın bakalım 2 haftada 9 kilo garantisi var.
2 haftada 9 kilo
PAZARTESİ
Kahvaltı: Sade kahve (istenilen miktarda)
Öğle : İki katı yumurta-az tuzlu ıspanak
Akşam: Büyük ızgara steak-yeşil salata-kereviz
SALI
Kahvaltı: Sade kahve-bir sandöviç ekmeği
Öğle: Büyük ızgara steak-yeşil salata-meyva
Akşam: İstenilen miktarda jambon
ÇARŞAMBA
Öğle: İki haşlanmış yumurta-yeşil salata ve domates
Akşam: İstenilen miktarda jambon ve yeşil salata
PERŞEMBE
Öğle: Bir haşlanmış yumurta-havuç(pişmiş veya çiğ) Kaşar peyniri
Akşam: Meyve ve yoğurt
CUMA
Kahvaltı: Sade kahve-limonlu havuç
Öğle: Buğulama balık-domates sınırsız
Akşam: Izgara steak-yeşil salata
CUMARTESİ
Öğle: İstenilen miktarda ızgara tavuk
Akşam: İki katı yumurta-havuç
PAZAR
Kahvaltı: Limonlu çay
Öğle: Izgara steak-meyva
Akşam: Canınız ne çekerse yiyebilirsiniz.

dışarı çıkmak için hazırlanıyordum yine ne giyeceğim kaygısı çünkü ısrarla büyük beden kıyafet almıyorum üç pantolon denedim sonuç hamilelikten kalma lastikli bir pantolona girebildim moral bozucubu arada havalar çok kötü çocuk olunca sık sık dışarı çıkamıyorum ve evde çok sıkıldım havalar kapalı ruh daraltıyor umarım buğün biraz noel havasına girerim:))s beden kııyafetlerime tekrar girebimek dileklerimle...bu arada araba kullanma işiine yeniden başlamam gerek böyle olmayacak bir ara kullanıyordum bir buçuk yılldır bıraktım tüm cesaretimi toplayıp tekrar trafiğe çıkmalyım evde daha çookkk sıkılacağım yoksa.umarım unutmadım sanki tüm bildiklerimi unutmuş gibiyim trafik hata kabul etmez.biraz derleşesim vardı kızlar umarım sıkladım sevgiler

ideal24 bu kulandığın mama sende herhangi bir yan etki yaptımı? bir de pahalı bir ürün mü canım?Allhım sağlıklı bir şekilde ellili kiloları görmek istiyorummmm

Şimdilik bir yan etki yok ama bilemiyorum tabi henüz ıkıncı gunum kaldı 12 gün . Fiyatına gelince 12 günlük mama 80 tl civarı sütle karıştırıp tüketiyorum onlar yağsız süt kullanın dıyor ama ben yağlı süt kullanıyorum çunki yağsız sütleri sevmiyorum hem misal olarak bu mamayla 10 kg verip geri almaktansa 5 kg verip kalıcı kilo veririm diye düşünüyorum ve normal bir beslenme düzeni uyguluyorum

maleseff canim suanda kendileri migdemdee :)

canım ben yemeden yatabildim valla çok zor oldu ama uyuyunca geçti bugun yediklerimi yazıyorum. Sabah limonlu ılıksu ve 3-4 adet kuru kayısı yedim. yarım saat sonra 1 yağsız gözleme ve 2 bardak şekersiz saf çaydanlıkta demlenmiş yeşil çay içtim (şekersiz tadı çok acı oluyor sallama olanlardan değil aktarlarda kilo ile satılanlardan demliyorum, ve tatlıları çok sevmeme rağmen çay da ve kahvede şeker kullanmayı sevmiyorum kızlar tadı şerbet gibi geliyor, bundan 4 yıl önce annem çayına şeker koymayı bırakacağında ona destek olmak için hiç çay içmememe rağmen bende içtiğim bir bardakta bile şeker koymuyordum ve alıştım. Annem çok çay içen bir insandır sabah kahvaltıda en az 5-6 bardak, ikindi çay faslında yine en az 5-6 bardak çay içer ve her bardağa 2 kesme şeker atardı böylelikle günde 24 kesme şeker yemiş oluyordu farkında olmadan şekeri bırakınca ilk 1 hafta ağız tadı ile çay içemedi ama sonrasında alıştı ve hiç diyet yapmamasına rağmen sırf şekeri bıraktığı için 2 ayda 77 kilodan 70e düştü. bunu da yazmak istedim belki size faydası olur diye :) ) 1 saat önce de yine 1 gözleme ve 2 bardak yeşil çay içtim, evimd ekoşu bandı yok ama birazdan sıkı sıkı giyinip yürüyüşe çıkacağım kızlar 1 saat tempolu yürüyeceğim bu yaz yaptığım gibi. Bu arada nedne hep gözleme yiyorsun derseniz gözleme diyeti falan yapmıyorum sadece 6adetlik yufka almıştım ve öğrenci evinde olduğum için onu bitirmem gerekiyorr :))) son 2 tane gözlemem kaldı onu da önumuzdeki hafta içinde yerim :) Hepinizi öpüyorum inşallah yarın tartılar yüzümüzü güldürür :) :*

Canım inşallah faydasını görürsün ama yine de dikkat et kendine yan etkisi falan olursa direk doktora git, sağlığın kilondan çok daha önemli çünkü :)

boyunda baya var manken gibi mi olacaksın kızz :))) inşallah bizimle verirsin kiloları cnmm :)

Teşekkür ederim canım

Benim göğüslerimin ve basenlerimin maşallahı var

Göğüsten veremiyorum madem basenleri eriteyim diyorum,yoksa diğer yerlerim çöp gibi,o yüzden çok göze batıyor basen ve göğüsler

Kızlar "sirkeli su" diye bir şey okudum.

Ne işe yarıyor ?Kilo vermeyi mi hızlandırıyor ?

Bir de ne sirkesi ?

Dün yediklerim :

SABAH :

1 dilim glutensiz ekmek
5 adet ince doğranmış sucuk dilimi
Kibrit kutusu büyüklüğünde yarım yağlı peynir
Çeyrek domates
3 zeytin
1 bardak şekersiz çay

ÖĞLEN :

1 elma

AKŞAM :

1 tabak yoğurtlu,domates soslu etli mantı
1 kase mevsim salata
3 adet cin biberi

YATMADAN HEMEN ÖNCE (yemezsem uyuyamıyorum çünkü) :

1 adet portakal

Bol bol da su içtim

Kızlar bu gün tartılma günümüzdü tartıldım :) şimdi okula gitmeden 75.00 kilo çıktım :))) 3 günde 1 kilo vermişim :))

günaydınlaarr. ahanda benyaaaa. 84 ten 78 e düştüm. düştüm kaldım dahada veremiyorum. diyetiyene gidicem c.tesi. kızlar bana kalırsa sirkeli suya falan firmeyiz an yemek ve az hareketle verilir. ben neler denemedimki. bir sürü zayıflama ilacı içtim içmediğim kalmadı verdim hepsini geri aldım ama son verdiğim 5 kiloyu ne kadar yersem yiyeyim almıyorum. demekki neymişşş az yiyip kilo veriyormuşuz sirkeli suyla değilll.
3-5 kilo için midemizi sağlığımızı bozmayalım emiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…