cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

haklisinnnn canimmm
ben seyden korkuyorum hani simdi sadece pazartesi tartilcaz yaa hadii birde ben 3kilo filan almis olursam
ozaman icene kafayi yerimm
ama tamam canim sadece pazartesi tartilcammm sözzzzzzzz

ilahii :) senin yediğinle ne kilo alacaksın hergün ballı börekli yesen dahi alamazsın.durmak yok hele senin şu koşu bantında yürümene hastayım azmini hiç kaybetme bir de sen sporla veriyorsun ya kasların şişiyor önce ilk 2 hafta yerinde bile sayabilirsin ama daha sonraları patır patır dökülecek o kilolar sen bile inanamayacaksın.eskiden spor hocam demişti.hiç unutmam.

canimsinnnnn yaaaa :))
yaaa gülhann agzindan bal damliyorr
insallahhh canim yaa bak bugün yiceklerimi yazcam sence nasil

sabah
4dilim sucuk
3dilim salam
2tane yumurta
1dilimde peynir

öglen 2tane yumurta

aksamda
sebzeli ton baligi 1kutu
1dilimde ekmek

sirkeli suyumu iciyorum
2litire su
vee 1saat yürüyüs

nasilll canimmmm

Kızlar merhaba okuldan henüz gelebildim ve hemen kendimden bahsedip size yediklerimi yazacağım bu gün diyetimin ilk günü :)

21 yaşındayım
1.59 boy
76 kg
hedef kilom 60
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim.
Öyle özel oalrak bir diyet uygulamayacağım sadece yediklerime dikkat ederek vermeyi deneyeceğim:)

Kızlar ben öğrenci evinde kaldığım için evde öyle doğru düzgün dengeli beslenmeye yönelik yemekler olmuyor o sebeple hafta içi yemeğimi okulda yiyorum okulda çok güzel yemekler çıkıyor. geçen ocak ayında 83 kiloydum ve eylüle kadar yediklerime dikkat ederek ve günde bir saat yürüyüş yaparak 70 e inmiştim özel bir diyet yapmamıştım sadece akşamları hafif şeyler yiyordum, kaçırırsamda hemen yürüyüşe çıkıyordum. malesef ekim, kasım ve aralıkta dikkat etmeyerek 3 ayda 6 kiloyu geri aldım şşimdi, sizlerle tekrar başlıyorum:))) Öncelikle beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim:) okulda tüm arkdaslarım incecik bana destek olacak kimse yoktu . Neyse şimdi yediklerimi yazıyorum

Sabah kahvaltı etmedim
öğle 12.30 gibi 1 kase çorba, 3-4 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase pudink(malesef tatlıları çok seviyorum ve okuldaki menüde çıkınca yiyemeden yapamadım ), 3-4 yk bulgur pilavı.

akşam daha hafif şeyler yiyerek size yazıcam kızlarrrr. hepinize başarılar diliyorummm. birde okuldan dönerken yarım saat tempolu yürüdüm.

tamam canim yazmani bekliyorumm
fazlaa yemee tamami :)

günaydın canım kahvaltın güzel .kilo vermişmisin peki ?

canım pazar günü diyete başladığımda 91 kiloydum şimdi 88,8 çıkıyorum ama hiç spor yapmadım çünkü kılımı bile kıpırdatacak halim yoktu

bence diyette çok güzel gidiyosun hiç sinirlerini bozma kilo verme ilk haftadan sonra duruyor ve tekrar devam ediyor.bu azimle gidersen en kısa zamanda kilo verirsin

canım ben devlet hastanesindeki diyetisyenede gittim özeldeki diyetisyenlerede gittim.hepsi aynı menüyü veriryorlar.isterseniz sizinle burda da paylaşırım

seni o kadar iyi anlıyorum ki.ben üniversiteye başladığımda 58 kiloydum 3 sınıfta 75 oldum bitirdiğimde 85 kiloydum.okuldakilerin hepsi zayıftı,arkadaşlarla oturduğumda çantamı kucağıma koyardım ki göbeğim gözükmesin diye ama benden sana nacizane tavsiye sakın pes etme bu kiloları ver ve mezuniyet fotoğraflarında zayıf görün.ben o kadar pişmanım ki

benimde bugün öle oldu akşam tartıda 71.9 gösterirken sabah72.6 gösterdim halbuki sabah daha az çıkmam lazımdı acayip sinirim bozuldu bide ben çok çabuk olsun istiyorum kilo vermeyi hemn umudum kırılıyo sporumu hiç aksatmıyorum günde en az4 km mutlaka koşu bandında koşuyorum halada veremezsem bilmiyorum artık

ahhhh be canim aynen yaaaa kilo vercegim yere kiloo aliyorummm bende anlamadimm vallahhhh

olur canım diyetisyenin verdiği listeyi yayınlarsan sevinirim.ben henüz gidemedim diyetisyene havalar çok kötü malum ama gidecem.birde kaç kalorilik onuda yazarsan sevinirim.tansiyonum çok düşüyor 8_6 falan bunu on gün önce lahana suyu içmiştim sanırım dengemi bozdu sadece beş gün içtim kilo fark etmedi hatta midemi mahfeti.

canım çok teşekkür ederim inşallah beraber başaracağız :)) bende senin gibi yapıyorum göbüşümü saklamaya çalışıyorum, hiç kıyafet almaya gtmek istemiyorum hiç fotograf çektirmek istemıyorum arkdaslarımla yani anlayacagınız psikolojimi çok bozdu bu kilolar bana destek olabilecek szileri bulduğuma çok mutluyummm. :)

kızlar akşam eşimin iş arkadaşlarıyla yemege gittik sadece et yedim bide diyet yapıyo olmamak için çok azcık tatlı yedim.eşim cips,puding falan aldı ama yemiyeceğim,dünde etli ekmek yemedim ama biliyormusunuz daha çok mutluyum

Kısa sürede çok fazla kilo vermekte tehlikeliymiş, vücut zarar görüyormuş hatta ölümler bile oluyormuş zaten ilaç kullananlar en kötüsü bence zamanla yavaş yavaş

ben 3 farklı diyetisyene gittim biri devlet ikisi özeldi.hepsi aynı 1500 kalorilik diyeti veriyorlar.

sabah 1 haşlanmış yumurta
1 kibrit kutusu peynir
3 zeytin(ben zeytini hiç sevmem o yüzden bana 2 ceviz yazmıştı)
2 dilim kepek yada çavdar ekmeği
domates salatalık

ara 1 ayran
1 porsiyon meyve

öğlen 1 kase çorba
3 köfte büklüğünde et(et yemezsen 6 kaşık baklagil yemeği)
3 kaşık yoğurt
2 dilim ekmek
salata

ara yoğurt
1 porsiyon meyve

akşam 6 kaşık sebze yemeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
salata

yatsı 1 çay bardağı leblebi
1 greyfurt

bu liste ile haftada 1 kilo veriliyor.günde 5 dilim ekmek yemek lazımmış,salatalar az yağlı olacak başka bişey hatırlamıyorum.bunu yapıyordum her hafta gidip ölçüme giriyordum.kilo vermem durursa değiştircez dedi ama hiç değişmedim.ilk seans 40 dak falan sürüyor sonrakiler 20 dak falan oluyor.devletede kolestrolum fazlaydı onlar yönlendirdi aynı listeyi verdi git 1 ay sonra gel dedi.diyetisyen sadece insanı disipline ediyor.eğer çok kilo fazlanız yoka öneririm bu listeyi gerçekten aç kalmıyorsunuz ve gerçekten kilo veriyorsunuz

bizde bugün disardaydik bende hic birsey yemedim canimmm
afferim kiz sanada yeme bosverr :)

Kısa sürede çok fazla kilo vermekte tehlikeliymiş, vücut zarar görüyormuş hatta ölümler bile oluyormuş zaten ilaç kullananlar en kötüsü bence zamanla yavaş yavaş

canım ben zayıflama hapıda içtim,kısa sürede çok kiloda verdim.sadece verdiklerini dikkat etmezsen geri alıyorsun ve vücudunda deformasyonlar oluyor

canım liste için çoookkk teşekkür ederim çok naziksin zahmet verdik ama üşenmemişsin güzel liste.tatlım şimdi kaç kg sın hedefin kaç kilo olmak?ben 65 kiloyum hedef 52 .malum doğum kiloları takıldım kaldım inşallah 50 li kiloları görürüm.yükümü hafifletmem gerek dizim ağrıyor ayrıca hiç bir kıyafetim olmuyor bazı kıyafetlerimi resmen forma yaptım.

(
canım ben zayıflama hapıda içtim,kısa sürede çok kiloda verdim.sadece verdiklerini dikkat etmezsen geri alıyorsun ve vücudunda deformasyonlar oluyor
)

Canım merhaba benim 5-6 kg fazlam var ve ben şu an bir markanın sütle hazırlanan toz karışımını kullanıyorum bunu sadece akşam yemeği yerine kullanıyorum umarım işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…