haklisinnnn canimmm
ben seyden korkuyorum hani simdi sadece pazartesi tartilcaz yaa hadii birde ben 3kilo filan almis olursam
ozaman icene kafayi yerimm
ama tamam canim sadece pazartesi tartilcammm sözzzzzzzz
ilahii :) senin yediğinle ne kilo alacaksın hergün ballı börekli yesen dahi alamazsın.durmak yok hele senin şu koşu bantında yürümene hastayım azmini hiç kaybetme bir de sen sporla veriyorsun ya kasların şişiyor önce ilk 2 hafta yerinde bile sayabilirsin ama daha sonraları patır patır dökülecek o kilolar sen bile inanamayacaksın.eskiden spor hocam demişti.hiç unutmam.
Kızlar merhaba okuldan henüz gelebildim ve hemen kendimden bahsedip size yediklerimi yazacağım bu gün diyetimin ilk günü :)
21 yaşındayım
1.59 boy
76 kg
hedef kilom 60
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim.
Öyle özel oalrak bir diyet uygulamayacağım sadece yediklerime dikkat ederek vermeyi deneyeceğim:)
Kızlar ben öğrenci evinde kaldığım için evde öyle doğru düzgün dengeli beslenmeye yönelik yemekler olmuyor o sebeple hafta içi yemeğimi okulda yiyorum okulda çok güzel yemekler çıkıyor. geçen ocak ayında 83 kiloydum ve eylüle kadar yediklerime dikkat ederek ve günde bir saat yürüyüş yaparak 70 e inmiştim özel bir diyet yapmamıştım sadece akşamları hafif şeyler yiyordum, kaçırırsamda hemen yürüyüşe çıkıyordum. malesef ekim, kasım ve aralıkta dikkat etmeyerek 3 ayda 6 kiloyu geri aldımşşimdi, sizlerle tekrar başlıyorum:))) Öncelikle beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim:) okulda tüm arkdaslarım incecik bana destek olacak kimse yoktu . Neyse şimdi yediklerimi yazıyorum
Sabah kahvaltı etmedim
öğle 12.30 gibi 1 kase çorba, 3-4 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase pudink(malesef tatlıları çok seviyorum ve okuldaki menüde çıkınca yiyemeden yapamadım ), 3-4 yk bulgur pilavı.
akşam daha hafif şeyler yiyerek size yazıcam kızlarrrr. hepinize başarılar diliyorummm. birde okuldan dönerken yarım saat tempolu yürüdüm.
günaydın canım kahvaltın güzel .kilo vermişmisin peki ?
yaaa kizlarrr ben hergün tartilcam demistimm tartiliyomdaaa
birgün 76.600cikiyorum
birgün 77cikiyorumm
niyee ben kilo veremiyorummmmm
acayip sinirlerim bozulduuu
hergün 1saat yürüyorummm
sirkeli su iciyorummm
coookta az yiyorummm
herkez negüzelll kilo veriyorrr
ama bende tik yokkk
böyle giderse bigün sinirle birakcam
zaten kiloluyummm icene kiloo alcammm
kizlarrrr bana yardimm edinnnn
sevgili cankız ben de aynı durumdayım lanetlı gibi tövbe bir buçuk aydır takıldım kaldım kardeşim (70 ten 62 düştü)ben umutsuz oldukça vücut direniyor sakın bırakma bu kiloları bir günde almadın unutma vucudun direnince bırakırsan veremezsin diyor.kilolu olmak berbat hissettiriyor sağlık önemli şükür ama iyi hissettiğimiz kiloları görmek bize iyi hissettirecek.sakın umutsuz olmayalım güç alalım birbirimizden yapabiliriz.bir kan tahlili yaptır tiroidin falan varmı ?bu önemli çünkü.hatta bir devlet hastanesine diyetisyene gisek iyi olur .özeller bir sayfalık bir diyet veriyor biraz zor uyguanıyor tabi hepsi aynı değil giden arkadaşlardan biliyorum.neyse hepimize başarılar...
Kızlar merhaba okuldan henüz gelebildim ve hemen kendimden bahsedip size yediklerimi yazacağım bu gün diyetimin ilk günü :)
21 yaşındayım
1.59 boy
76 kg
hedef kilom 60
Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim.
Öyle özel oalrak bir diyet uygulamayacağım sadece yediklerime dikkat ederek vermeyi deneyeceğim:)
Kızlar ben öğrenci evinde kaldığım için evde öyle doğru düzgün dengeli beslenmeye yönelik yemekler olmuyor o sebeple hafta içi yemeğimi okulda yiyorum okulda çok güzel yemekler çıkıyor. geçen ocak ayında 83 kiloydum ve eylüle kadar yediklerime dikkat ederek ve günde bir saat yürüyüş yaparak 70 e inmiştim özel bir diyet yapmamıştım sadece akşamları hafif şeyler yiyordum, kaçırırsamda hemen yürüyüşe çıkıyordum. malesef ekim, kasım ve aralıkta dikkat etmeyerek 3 ayda 6 kiloyu geri aldımşşimdi, sizlerle tekrar başlıyorum:))) Öncelikle beni aranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim:) okulda tüm arkdaslarım incecik bana destek olacak kimse yoktu . Neyse şimdi yediklerimi yazıyorum
Sabah kahvaltı etmedim
öğle 12.30 gibi 1 kase çorba, 3-4 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase pudink(malesef tatlıları çok seviyorum ve okuldaki menüde çıkınca yiyemeden yapamadım ), 3-4 yk bulgur pilavı.
akşam daha hafif şeyler yiyerek size yazıcam kızlarrrr. hepinize başarılar diliyorummm. birde okuldan dönerken yarım saat tempolu yürüdüm.
canım pazar günü diyete başladığımda 91 kiloydum şimdi 88,8 çıkıyorum ama hiç spor yapmadım çünkü kılımı bile kıpırdatacak halim yoktu
bence diyette çok güzel gidiyosun hiç sinirlerini bozma kilo verme ilk haftadan sonra duruyor ve tekrar devam ediyor.bu azimle gidersen en kısa zamanda kilo verirsin
iyi gidiyorumda kilolar gitmiyor be canimm yaaa
ama bozmadimm bakalim ne olacak
benimde bugün öle oldu akşam tartıda 71.9 gösterirken sabah72.6 gösterdim halbuki sabah daha az çıkmam lazımdı acayip sinirim bozuldu bide ben çok çabuk olsun istiyorum kilo vermeyi hemn umudum kırılıyo sporumu hiç aksatmıyorum günde en az4 km mutlaka koşu bandında koşuyorum halada veremezsem bilmiyorum artık
seni o kadar iyi anlıyorum ki.ben üniversiteye başladığımda 58 kiloydum 3 sınıfta 75 oldum bitirdiğimde 85 kiloydum.okuldakilerin hepsi zayıftı,arkadaşlarla oturduğumda çantamı kucağıma koyardım ki göbeğim gözükmesin diye ama benden sana nacizane tavsiye sakın pes etme bu kiloları ver ve mezuniyet fotoğraflarında zayıf görün.ben o kadar pişmanım ki
tamam canim yazmani bekliyorumm
fazlaa yemee tamami :)
olur canım diyetisyenin verdiği listeyi yayınlarsan sevinirim.ben henüz gidemedim diyetisyene havalar çok kötü malum ama gidecem.birde kaç kalorilik onuda yazarsan sevinirim.tansiyonum çok düşüyor 8_6 falan bunu on gün önce lahana suyu içmiştim sanırım dengemi bozdu sadece beş gün içtim kilo fark etmedi hatta midemi mahfeti.
kızlar akşam eşimin iş arkadaşlarıyla yemege gittik sadece et yedim bide diyet yapıyo olmamak için çok azcık tatlı yedim.eşim cips,puding falan aldı ama yemiyeceğim,dünde etli ekmek yemedim ama biliyormusunuz daha çok mutluyum
Kısa sürede çok fazla kilo vermekte tehlikeliymiş, vücut zarar görüyormuş hatta ölümler bile oluyormuş zaten ilaç kullananlar en kötüsü bence zamanla yavaş yavaş
bizde bugün disardaydik bende hic birsey yemedim canimmm
afferim kiz sanada yeme bosverr :)
ayyyyy nasıl mutlu oldum sorma gitsin
)canım ben zayıflama hapıda içtim,kısa sürede çok kiloda verdim.sadece verdiklerini dikkat etmezsen geri alıyorsun ve vücudunda deformasyonlar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?