cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

()

Canım merhaba benim 5-6 kg fazlam var ve ben şu an bir markanın sütle hazırlanan toz karışımını kullanıyorum bunu sadece akşam yemeği yerine kullanıyorum umarım işe yarar.

canim napiyormus o ictigin sey
yag filan mi yakiyor
bende bircok hap almistim hic biri bir ise yaramamisti ama birtanesi vardiki ya resmen ic camasirin bile yag oluyordu acayip yag yakiyordu

kızlar kızlar günaydın herkese nasıl gidiyor bakalım kilo vermeler moraller nasıl ? bugün yediğim içtiğimden ziyade ruhumu doyurmak istiyorum azcık :))

karnımı doyurunca kilo olarak geri geliyor.
az yiyince gözüm doymuyor
bende napim belki ruhumu doyurursam moral bularak belki diğerleri de doyar diye düşündüm.

Merhaba kızlar sabah kahvaltısı olarak bir şey yemedim kursa yetişebilmek için. ama öğle yemeği olarak 1saat önce 1 adet gözleme ve 1 bardak ayran içtim. Dün gece yarı aç uyumak çok zordu benim için ne zaman tartılıp yazıyoruzzz. :) gerçi bugun 2. günüm pek zayıfladığımı sanmıyorum ama en azından 100 gram bile verse insan motive oluyor :)

karnımı doyurunca kilo olarak geri geliyor.
az yiyince gözüm doymuyor
bende napim belki ruhumu doyurursam moral bularak belki diğerleri de doyar diye düşündüm.

canım çok haklısın mide doysa kilo oluyor mide doymasa göz aç kalıyor en önemlisi morali yüksek tutmak ve vazgeçmemek :) çok yakında fıstık gibi olacağız inşallah :) şu profilindeki kilo çizelgenden bende istiyorum nasıl yapacağım yabancı bir sitede görmüştüm ama yapamamıştım :/

pazartesi tarti günü canimm
evet canim 100garamin eksik oldugunu görmek bile süperr

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
yukardaki linkde nasıl yapacağın yazıyor takılırsan yine yardımcı olurum.

Kızlar saat 5 gibi bir haşlanmış yumurta ve biraz peynir yedim, 7 buçuk gibi de 1 gözleme ve bir bardak ayran içtim. yarım saat öncede 1 elma yedim. midem henüz alışmadı sanırım bu kadar şey yememe rağmen canım bir şeyler daha yemek istiyor özellikle tatlı tarzı. tatlılara zaafım var malesef.. Cankızzz yedin mi tavuktan yeme bana destek oll :)))

maleseff canim suanda kendileri migdemdee :)

canim napiyormus o ictigin sey
yag filan mi yakiyor
bende bircok hap almistim hic biri bir ise yaramamisti ama birtanesi vardiki ya resmen ic camasirin bile yag oluyordu acayip yag yakiyordu

benim komşumun kocası kullanıyor adam gözümün önünde zayıflıyor anwayın posıtrım diye bir karışımı ben çilekli aldım bağırsakları çalıştırıyor 2 gündür kullanıyorum zaten 2 hafta kullanıyorsun umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…