ben geldim olur mu
Olur olurrrr tabi canim
hosgeldinnnn
kilon kac canimm
şu anda 85diyet ve spor tam gaz devam..ilk hafta 3 kilo verdim bu gazla gidersem süper olcak
Ne diyeti yapiyorsunn
spor olarak ne yapiyorsun canimm
ben birkaç sene önce Beşiktaş'taki OTA SAĞLIK MERKEZİ'ndeki diyetisyenim ile 4-6 ay arası bi zamanda 15-20 kilo veremiştim.evlendikten sonra aldım yine kilolarışimdi hem sağlık,hemde bebek isteğim sebebi ile tekrar diyete başladım..o zamanlar diyetisyenimin bana verdiği diyeti yapıyorum,aslında klasik bilinen şeyler..spor olarakta evde koşu bandım var.haftada en az 3 gün yarım saat tempolu yürüyüş yapıyorum cnm
Vayyy süper kilo vermissin canim bir örnek menü yazarmisin cok merak ettimde
benimde kosu bandim ve ben hergün sabah yarim saat aksam yarim saat yürüyorumm
Ben karbonhidrat diyeti yapiyorum
canim yas kac
şu an 26 yaşındayım canım..ben şöyle bi diyet uyguluyorum :
SABAH
aç karnına su
şekersiz çay
2 ince dilim kepekli ekmek
60 gr beyaz peynir
salatalık
ARA ÖĞÜN
2 porsiyon meyve
ÖĞLE
3 köfte veya et veya tavuk veya balık
karışık mevsim salata
1 ince dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
ARA ÖĞÜN
2 adet grissini veya galete
1 ince dilim peynir
AKŞAM
1 porsiyon sebze yemeği
2 ince dilim ekmek
1 çay bardağı yoğurt
yeşil salata
ARA ÖĞÜN
1 kutu meyveli activia yoğurt
1 porsiyon meyve
10 adet fındık veya badem
Ohhhhh vallahh menünde hersey varr
ben ac kaliyorum ozamanda bozup cikolatalara saldiriyorum
ben birkaç sene önce Beşiktaş'taki OTA SAĞLIK MERKEZİ'ndeki diyetisyenim ile 4-6 ay arası bi zamanda 15-20 kilo veremiştim.evlendikten sonra aldım yine kilolarışimdi hem sağlık,hemde bebek isteğim sebebi ile tekrar diyete başladım..o zamanlar diyetisyenimin bana verdiği diyeti yapıyorum,aslında klasik bilinen şeyler..spor olarakta evde koşu bandım var.haftada en az 3 gün yarım saat tempolu yürüyüş yapıyorum cnm
canım çok güzel kilo vermişsin.bende bebek düşünüyorum bu yüzden kilo vermem lazım.kilolu olduğum için hamile kalmaya korkuyorum neyse vercez inşallah kiloları
istersen sende dene bu menüyü 1 haftada farkı göreceksin zaten..ayrıca çok aç kalmıyosun bu menüde..verdiğim herkestede işe yaradı açıkçası canım..
evet cnm..şimdide vermem lazım işte,hala 15 kilo falan fazlalığım var evlenince kilo aldımve hepsinden önce bebek için vermek şart doktorum öyle dedi..vermeye başla zaten hamile olcaksın dedi..inş güzel haberler alırız hepimiz..
kızlar birazdan misafir gelecek sabahtan beri hazırlık yaptım bi bakıyım neler yaptınız dedim.bikaç gündür düzgün giremiyorum ama artık tam gaz burdayım
Sen ne diyeti uyguluyorsun canimm
Canım ben çölyak hastasıyım,glutensiz beslenmek zorundayım.
O yüzden ekmeğim falan hep glutensiz...
Canimm gecmis olsun bu hastaligida ilk defa duydumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?