cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

ohhhh maaşallah yarasın resmen canım istedi,ben çok açım (diyetteyim ya) 1 dilim ekmek peynir ve salatalıkla duruyorum hala

Canimm bilmiyorumm ya bir iki kilo verince havaya girdim galibaa ama bugün gine basladimm vee artik bozmak istemiyorummm

Aaaaaaa !

Neden ama neden ?

Canimmm yaaa noluyorrr bana anlamiyorum saat kac oldu ve ben neler yedim biliyormusun
bir tabak helva
bir tabak sütlac
bir büyük paket cikolata
yagli ekmek
cola.redbull
Daha birsürü seyy
Kayinvalidem bileee soook oldu
yeme kizim artikk yeterr ya dedii
ama kendimi engeliyemiyorumm
yemicem diyorum ama aklimm ordaa

Bana bi akillll ver nolurrr yakindaaa patlicammm esimm beni beyenmicekk

Cankııııız başlığın hayırlı olsun
acizane akıl vermek değil de senin diyet günlüğünü nasıl kilo alınır başlığınamı taşısak ne :)))))
şaka bir yana başarıcaz birbirimize destek olmalıyız karbonhidrat diyeti bence iyi bir diyet devam et birde emin ol saat en geç 19:00 dan sonra yediğin her şey sana kilo olarak geri dönüyor şimdi diyeceksinki ben geç yatıyorum belki ama insan vücudu öyle ayarlanmışkı belli bir saatten sonra kendini dinlenmeye alıyor biz uyumasakta vücudumuzun çalışması yavaşlıyor..........

Canimm haklisin ben saat 7de yemek yemeyi birakinca kilo veriyorumm

Kizlarrr evdeki bütün cikolatalari annemgile götürdüm
evde hic tatli bisey kalmadiii
canim istesede yiyemicem artikk
bugün tartildim vee 78.400 olmusum
coook üzüldüm hadi bakalim tekrardan basladimm ve bozmicamm artikk insallah sizden de destek bekliyorumm canlarimmm benim:)

cankızz sen ne yapıyosun böyle.artık yemeyeceksin.bak sürekli girip kontrol etcem.bence sen aç kalmayacağın diyetlerden yap,belki kan şekeri sorunun falan vardır aç kalınca şekerin düşüp çok yiyorsundur

kızlar bugün yediklerim
sabah
1 dilim ekmek ve peynir

öğle
1 kase çorba
haşlanmış tavuk
salata
1 parça simit

artık sporda yapsam fena olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…