Bakin bügün bunlari yedim
1redbull
2bir paket cikolata
3bir dilim nutellali ekmek
4sebzeli balik yaninda 3dilim ekmek
5dondurma
6simdi elimde dondurma varr
nasillll amaaa bukadar seyi ben tek basima yedimm
Kuzenimde baslamisti diyete ben ona oda bana ne yediklerimizi yaziyorduk naptiklarimizi ben ona sirkeli suyu dedim diyetimi dedim oda bana ayy bak ben bunu yiyorum filan diye hep resim yolluyordu megerse bugün örendimki kilo veriyor spor yapmiyom dedi spora yazilmis hergünde gidiyormus yedim sende ye diye söyledigi seyleri hic yemiyormuss
anlamadimm niyee boyle yaptii bende dedimm yalan isin bir zayiflicam görceksin dedim sonrada sinirden bunlari yedimmm ama yarinnn görcek o hic bisey demicem bozdum diyip onun karsisina zayiflamis olarak cikicammm
ben böyleyim yaaa sinirlendimmi dünyayi yesem doymammm
cankız ne oldu böyle bize yaaaa.ne kadar iyi gidiyorduk birden ben yemeğe başladım görüyorum ki sende yiyormuşsun.bugün bende kendime çok kızarak uyandım artık yemeyeceğim.kendime 3 ay veriryorum.3 ayda tam 25 kilo vermiş olacağım artık bırakmak yok
ohhhh maaşallah yarasınresmen canım istedi,ben çok açım (diyetteyim ya) 1 dilim ekmek peynir ve salatalıkla duruyorum hala
Yaaa kizlarr yanliz kaldim nerdesinizz yaaaaa
Yettimmmm cankızzzz
Bugün yediklerim :
SABAH :
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1 porsiyon etli sarma
ÖĞLEN :
Yarım dilim patatesli kek
1 dilim glutensiz su böreği
7 adet etli sarma
AKŞAM :
1 havuç
1 portakal
1 muz
Ohhhh afiyettt olsunn canimm
Teşekkür ederim canım,sen paylaşmayacak mısın bugün yediklerini ? :44:
Diğer sayfadaymış,yeni gördüm pardon
Olsunn canim bosuna bakmissin
ben gine bozdumm yapamicamm yaaa
Aaaaaaa !
Neden ama neden ?
Cankııııız başlığın hayırlı olsunCanimmm yaaa noluyorrr bana anlamiyorum saat kac oldu ve ben neler yedim biliyormusun
bir tabak helva
bir tabak sütlac
bir büyük paket cikolata
yagli ekmek
cola.redbull
Daha birsürü seyy
Kayinvalidem bileee soook oldu
yeme kizim artikk yeterr ya dedii
ama kendimi engeliyemiyorumm
yemicem diyorum ama aklimm ordaa
Bana bi akillll ver nolurrr yakindaaa patlicammm esimm beni beyenmicekk
Cankııııız başlığın hayırlı olsun
acizane akıl vermek değil de senin diyet günlüğünü nasıl kilo alınır başlığınamı taşısak ne :)))))
şaka bir yana başarıcaz birbirimize destek olmalıyız karbonhidrat diyeti bence iyi bir diyet devam et birde emin ol saat en geç 19:00 dan sonra yediğin her şey sana kilo olarak geri dönüyor şimdi diyeceksinki ben geç yatıyorum belki ama insan vücudu öyle ayarlanmışkı belli bir saatten sonra kendini dinlenmeye alıyor biz uyumasakta vücudumuzun çalışması yavaşlıyor..........
cankızz sen ne yapıyosun böyle.artık yemeyeceksin.bak sürekli girip kontrol etcem.bence sen aç kalmayacağın diyetlerden yap,belki kan şekeri sorunun falan vardır aç kalınca şekerin düşüp çok yiyorsundur
kızlar bugün yediklerim
sabah
1 dilim ekmek ve peynir
öğle
1 kase çorba
haşlanmış tavuk
salata
1 parça simit
artık sporda yapsam fena olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?