cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Kizlarrr ben niye böyleyim yaa aynaya bakiyorum siskonun tekiyim pantolonlarimi deniyorum kocaman kalcamdan sigmiyor gece gecelik bile giymeye utaniyorum yakismiyor bu sayfayi ilk actigim zaman cok kararliydim bukez olacak dedim simdi tekrardan gine basladin veee gine bozdummm yemicem diyorum ama dayanamiyorummm bir parca tadina bakiyim yeter diyorum birakamayip hepsini bitiriyorumm 3kilo filan verdim hepsini yavas yavas geri aliyorumm napcamm ben yaaaa yaa 80kilo oldum tmmda 90bari olmiyim yaaaa size yemin ederimki kendimi hic güzel alimli cazibeli biri olarak görmüyorum artikk Kadin olarak bile hissetmiyorummmm kendimi daha 22yasindayim cocuk filan derken icene salldim kendimiii
Kendimdennn nefretttt ediyorummm

Canım bende senin gibi oluyordum hatta ağlıyordum ama sıkma canını yarın tekrar başlarsın Allah başka zeval vermesin. Sağlığın sıhhatin yerinde, mutlu bir yuvan var çok daha kötü durumda başka dertleri olan çıkmazın içinde kimseleri düşün, bizimkiler onların yanında ne ki. Yarın daha az yersin dikkat edersin olur biter. Sakın umutsuzluğa kapılma eğer çok için daraldıysa dua et Allah'tan yardımm iste şüphesiz ki içini ferahlatacaktır. Fiziğini o kadar beğenmiyor olsan da çok güzel bir yüreğin var asıl saadet bu bence :) Diğerleri kolay azıcık yemekten keser azıcık fazla spor yaparsın bi bakmışsın fıstık gibisin :)

Canimmm benimmm tsklerrrr
coook haklisin ama demin neler yediklerimi görsenn yuhhhh derdinn
ama esim bana söz verdiii bana destek cikicak o cok memnun kilomdan ama beni aglarken görünce kiyamadii tmm dedii

Okudumm canimm gecmis olsun
kilon iyi niye kilo vermek istiyorsunda

Tekrar sağol canım.

Sorma canım ya eskiden derdim kilo almaktı ama baktım aldım başımı gidiyorum,insanoğluna hiçbir şeyden memnun olamıyor bunu anladım.Zayıfken çok zayıftım şimdi de baktım kilo aldıkça alıyorum hemen önlemimi alayım dedim.

55 kilo ideal benim için bence,yoksa belim çok kalın duruyor

Neden böyle diyorsun şimdi ?Önemli olan kilo değil,vücut oranın bence.
Bak Monica Bellucci ve Kelly Brook 40 beden giyiyorlar ama hala seksi ve kıvrımlı hatlara sahipler.Demek ki kilo ile ilgili değil bu durum.Kum saati oranını bozmadığın sürece sorun yok bence canım.

Hem bebeği olan bir bayan için gayet de iyisin bence,ne kadar oldu doğum yapalı ?Doğumdn önce kaç kilo idin ?Doğumda kaç kilo aldın bunlar önemli.

Birinci kizima hamile kaldigimda 60
dogumdan sonra 73
ikinci kizma76
Dogumdan sonra 83
kücük kizim 1yasinda dogumdan sonra diyet yaparak 66 düsmüstüm ve sonra tekrardan hepsini bil bile geri aldim
canim yalan söylemis olmiyim da herhalde böyleydi vallah hatirlamiyorum

Bakin bügün bunlari yedim
1redbull
2bir paket cikolata
3bir dilim nutellali ekmek
4sebzeli balik yaninda 3dilim ekmek
5dondurma
6simdi elimde dondurma varr

nasillll amaaa bukadar seyi ben tek basima yedimm
Kuzenimde baslamisti diyete ben ona oda bana ne yediklerimizi yaziyorduk naptiklarimizi ben ona sirkeli suyu dedim diyetimi dedim oda bana ayy bak ben bunu yiyorum filan diye hep resim yolluyordu megerse bugün örendimki kilo veriyor spor yapmiyom dedi spora yazilmis hergünde gidiyormus yedim sende ye diye söyledigi seyleri hic yemiyormuss
anlamadimm niyee boyle yaptii bende dedimm yalan isin bir zayiflicam görceksin dedim sonrada sinirden bunlari yedimmm ama yarinnn görcek o hic bisey demicem bozdum diyip onun karsisina zayiflamis olarak cikicammm
ben böyleyim yaaa sinirlendimmi dünyayi yesem doymammm

Demek ki isteyince verebiliyorsun,bir an gaza gelip yeme lütfen.

Bak ben çölyak hastasıyım canım neler neler çekiyor ama yiyemiyorum,kilo korkusundan da değil sağlığıma düşman olduğu için gluten denen şey yüzünden

İstersen 66 değil yeniden 60 bile olursun,evlenmemiş halindeki kilona dönersin

Her şey sende bitiyor,acıktığın zaman sevdiğin başka şeyleri yap.En sevdiğin şarkıları dinle mesela ya da eşine yönel azıcık işve cilve yap

İnsan olarak sadece yemeye içmeye aç değiliz,başka şeylere de açız.Sadece yiyerek zevk almaya odaklandığımız sürece hep aç hissederiz çünkü.

Bir de yemek yerken ağır ağır ye,hızlı hızlı yersen bir bakmışsın önündeki her şeyi silip süpürmüşsün

Yemek yerken 3-4 lokmadan sonra 1er bardak su iç,su şişirir karnını yiyemezsin daha fazla.

Daha çok taktik var bunun gibi,yeter ki sen nefsine söz geçirebil

Benim de sinirlenince ya da üzülünce gözüm hiçbir şey görmüyor,ne var ne yok yiyorum

Ama artık sinirlenince açıyorum mezdeke oynuyorum,ne sinir kalıyor ne iştah

Kilo vermeyi hiç kimse için değil kendin için yap,insanın kendine güveni geliyor çünkü güzel bir vücutla

Bugün yediklerim :

1 tabak dolusu etli sarma,1 bardak çay.

(Akşam 17.00'a kadar uyumuşum,sabah ya da öğlen yiyemedim.)

Şimdi de 1 kase yoğurt yiyorum.

Coooook haklisinn canimm yaaa

Bundada haklisin :)
Ama görcek herkezzz
yarin bomba gibi geri dönüyorummm

Sabah:sirkeli su
2tane yumurta
1tane sosis
1dilim peynir
4dilimde sucuk

öglen:sirkeli su
salata
firinda tavuk

aksam:sirkeli su
2tane yumurta
1tane sosis
1dilim peynir
4dilimde sucuk

1litre su
30dk hizli tempoda yürüyüs

nasill kizlarrr sizceee

cankız ne oldu böyle bize yaaaa.ne kadar iyi gidiyorduk birden ben yemeğe başladım görüyorum ki sende yiyormuşsun.bugün bende kendime çok kızarak uyandım artık yemeyeceğim.kendime 3 ay veriryorum.3 ayda tam 25 kilo vermiş olacağım artık bırakmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…