cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Kızlar kaç gündür yazamıyorum ama yazmıyım da zaten çünkü bol bol yedim ama çok şükür hala 75im :) Bordo ruj yazdıkların ve önerilerin çok hoşuma gidiyor canım bana da destek ol. Malesef akşamları çok acıkıyorum ben 7 den sonra yiyorum falan bu gün okula gidip geldim yediklerimi yazıyorum

sabah evden çıkmadan önce 1kutu meyveli yoğurt (üzerinde 100 kalori yazıyordu)

Öğle okulda çıkan yemek:
bir küçük kase brokoli çorbası
4-5 yk mısırlı pilav
kırmızı et vardı kızarmış
bir kase cacık.

kızlar bunların hepsini yedim ama ekmeksiz birde suçluluk hissetmemek için eve gelirken 1 saat yürüdüm.

Diyetim akşama kadar çok iyi gidiyor ama akşamları bozzuluyor bana yardım edin kızlarrr size ihtiyacım var bordo rujjj önerilerini bekliyorum canım :)

Aynenn canim aksama kadar cok iyi gidiyorummm amaa sonra bozuyorum sen iyi kiloo almamissin ben kilo aldim

akşam kendine uğraşacak bişeyler bulsan.bide bitki çayları baya iyi oluyor.

Aynenn canim aksama kadar cok iyi gidiyorummm amaa sonra bozuyorum sen iyi kiloo almamissin ben kilo aldim

kuzum sen ne kadar olumsuzsun,biraz daha olumlu ol vereceksin bu kiloları

bence menün çok güzel olmuş.ekmek fazla değil ama akşamları sebze yesen daha iyi olmazmı bu kadar protein de fazla

kızlar bugün yediklerim;
sabah
2 yumurta
2 domates
öğle
haşlanmış tavuk
ayran
saat 5 gibi yarım simit yedim
akşam
1 bardak süt
bide kabak çekirdeği çitlicem(çok canım istedi)

bugün spora yazıldım fitnessa ve yüzmeye gidecem.haftada 2 ya da 3 gün giderim diye düşünüyorum

kızlar bide bişey sorcam ben aynı zamanda diyet takımlarındayım.9.takımdayım sizde katılsanıza orda daha da sorumluluk hissediyorsunuz.

Ben karbonhidrat diyeti yapiyorumm
ondan yani canimm :)

Menün gayett güzell canimm

Canım benim sen de bendensin desene :18:
Ben de gün içinde çok az yiyorum ama akşam ne oluyorsa gözüm dönüyor resmen,artık sıkıntıdan mı yiyorum yoksa alışkanlıktan mı ama yemeden uyuyamıyorum kesinlikle.

Akşam yemelerim yüzünden 10 kilo aldım.4ünü vermiştim bu konuya katılmadan hemen önce,şimdi geriye kaldı 5-6 kilo.

İçimdeki vampir geceleri ille dışarı çıkacak dünyaları yiyecekmiş gibi hissediyorum,ama azimliyim.Bu konuya katıldığımdan beri geceleri 1 kase yoğurt ya da 1 meyve dışında bir şey yemiyorum.Eski fit vücudumun fotoğrafını da çıkarttım astım mantar panoma,karşımda duruyor.Bakıyorum bakıyorum yemiyorum "sen yaparsın bordo_ruj bu kız da sendin 7-8 ay önce" diyorum.Öyle işe yarıyor ki

Benim problemim de spor yapmamam.Tembel tenekeyim resmen Ayrıca spor yapınca daha çok acıkıyorum sanki

İşte boğazımdan ne kısar da verirsem o,sporla kilo milo veremem ben biliyorum.
10 gün önce sabah ve akşam 15er dakika mekik,bisiklet vs hareketleri denedim 3 gün üstümden kamyon geçmiş gibi hissettim

İlk 1 ay falan epey zorlanıyor insan çünkü mide küçülmediği için çabuk acıkıyor ya da çok yemek istiyor.
Ramazan ayını düşün canım,açlığa mide alışınca ve mide küçülünce o kadar da zorlanmıyor insan.

Sana tavsiyem hemen en zayıf göründüğünü düşündüğün bir fotoğrafının çıktısını al,buzdolabının ve her gün baktığın aynanın yanına as.Nasıl işe yaradığına inanamayacaksın

Kızlar bugün biraz fazla mı yedim ne,midem resmen şişti ve şuanda ağrıyor biraz da,ama ne yapayım annem sevdiğim yemeği yapmıştı

SABAH :

1 dilim glutensiz ekmek
2 çorba kaşığı menemen
1 bardak şekersiz çay

ÖĞLEN :

2 şiş ızgara tavuk
1 çorba kaşığı kadar salata
1 közlenmiş sivri biber
Yarım közlenmiş domates
330 ml yedigün (dışarıda yemiştim)

AKŞAM :

Sıkı durun asıl bomba şimdi geliyor

1 kase pirinç pilavı
1 adet karnıyarık (hem de bol yağlı böyle )
1 kase yoğurt

NOT : Kendime ceza verdim,yatmadan evvel 1 kase yoğurt ya da 1 adet meyve yemek yok

Hayirrr canimm hicte cook yememissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…