Kızlar kaç gündür yazamıyorum ama yazmıyım da zaten çünkü bol bol yedimama çok şükür hala 75im :) Bordo ruj yazdıkların ve önerilerin çok hoşuma gidiyor canım bana da destek ol. Malesef akşamları çok acıkıyorum ben 7 den sonra yiyorum falan bu gün okula gidip geldim yediklerimi yazıyorum
sabah evden çıkmadan önce 1kutu meyveli yoğurt (üzerinde 100 kalori yazıyordu)
Öğle okulda çıkan yemek:
bir küçük kase brokoli çorbası
4-5 yk mısırlı pilav
kırmızı et vardı kızarmış
bir kase cacık.
kızlar bunların hepsini yedim ama ekmeksizbirde suçluluk hissetmemek için eve gelirken 1 saat yürüdüm.
Diyetim akşama kadar çok iyi gidiyor ama akşamları bozzuluyor bana yardım edin kızlarrr size ihtiyacım var bordo rujjj önerilerini bekliyorum canım :)
sıkma canını 3-4 gün dikkat et hemen gider o kilolar :)) moralini yüksek tut ve sakın vazgeçmeee :))
Kızlar kaç gündür yazamıyorum ama yazmıyım da zaten çünkü bol bol yedimama çok şükür hala 75im :) Bordo ruj yazdıkların ve önerilerin çok hoşuma gidiyor canım bana da destek ol. Malesef akşamları çok acıkıyorum ben 7 den sonra yiyorum falan bu gün okula gidip geldim yediklerimi yazıyorum
Öğle okulda çıkan yemek:
4-5 yk mısırlı pilav
bir kase cacık.
kızlar bunların hepsini yedim ama ekmeksizbirde suçluluk hissetmemek için eve gelirken 1 saat yürüdüm.
Diyetim akşama kadar çok iyi gidiyor ama akşamları bozzuluyor bana yardım edin kızlarrr size ihtiyacım var bordo rujjj önerilerini bekliyorum canım :)
Aynenn canim aksama kadar cok iyi gidiyorummm amaa sonra bozuyorum sen iyi kiloo almamissin ben kilo aldim
Sabah
sirkeli su
4dilim sucuk
1dilim ekmek
1dilim peynir
2tane yumurta
öglen
sirkeli su
sebzeli ton baligi
1dilim ekmek
aksam
sirkeli su
Tavuk haslama
salata
1dilim ekmek
2litre su
spor 30dk hizli tempoda yürüyüs
Kizlarr menüm iyi mi sizcee
Ekmek cok mu oldu yaaa
akşam kendine uğraşacak bişeyler bulsan.bide bitki çayları baya iyi oluyor.
kuzum sen ne kadar olumsuzsun,biraz daha olumlu ol vereceksin bu kiloları
bence menün çok güzel olmuş.ekmek fazla değil ama akşamları sebze yesen daha iyi olmazmı bu kadar protein de fazla
kızlar bugün yediklerim;
sabah
2 yumurta
2 domates
öğle
haşlanmış tavuk
ayran
saat 5 gibi yarım simit yedim
akşam
1 bardak süt
bide kabak çekirdeği çitlicem(çok canım istedi)
bugün spora yazıldım fitnessa ve yüzmeye gidecem.haftada 2 ya da 3 gün giderim diye düşünüyorum
Canimm ben yurt disinda yasiyorumm
Olsun,yine de gulaş çorbası içmeyi unutmadın inşallah !
Öğle okulda çıkan yemek:
4-5 yk mısırlı pilav
bir kase cacık.
kızlar bide bişey sorcam ben aynı zamanda diyet takımlarındayım.9.takımdayım sizde katılsanıza orda daha da sorumluluk hissediyorsunuz.
Canimm biktimm ben artikk her hafta gidiyoz zaten artik yemiyorumm
Aaa ben çok severim,Budapeşte'deyken çok içerdim.
Yok yaaa canimm ben biktimm
Canım bugün çok suçlu hissediyorum kendimi,midem hala çatlayacak gibi ağrıyor
Ne güzel gidiyordum 3 haftadır
Kızlar bugün biraz fazla mı yedim ne,midem resmen şişti ve şuanda ağrıyor biraz da,ama ne yapayım annem sevdiğim yemeği yapmıştı
SABAH :
1 dilim glutensiz ekmek
2 çorba kaşığı menemen
1 bardak şekersiz çay
ÖĞLEN :
2 şiş ızgara tavuk
1 çorba kaşığı kadar salata
1 közlenmiş sivri biber
Yarım közlenmiş domates
330 ml yedigün (dışarıda yemiştim)
AKŞAM :
Sıkı durun asıl bomba şimdi geliyor
1 kase pirinç pilavı
1 adet karnıyarık (hem de bol yağlı böyle)
1 kase yoğurt
NOT : Kendime ceza verdim,yatmadan evvel 1 kase yoğurt ya da 1 adet meyve yemek yok
Hayirrr canimm hicte cook yememissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?