Canım 1 kase yoğurt diye girdim mutfağa 1 kase yoğurdun üstüne yarım domatesi,1 sivri biberi küçük küçük doğradım,tuz pul biber ve kuru nane ilave ettim,karıştırdım.
Öyle lezzetli ve doyurucu oldu ki,hem kilo da yapmaz o kadar.
Sen de deneyebilirsin
Ayyy canim yaa ben yogurtu ancak yemeklerin yaninda yerim
sevmiyorumda baska ne yiyebilirimki
Meyve ye o zaman.
Ben yediğime göre yatabilirim,yoksa 1 saate tekrar acıkırım,iyi geceler tatlım
Canim 3kilo verdim
ama bozdugum icin geri aldim
bugün tekrardan basladimm :)
aman de sakın bozma ya..ben 88 ile başladım şimdi 78 kiloyum gerci 8-9 ayda verdim ama yeme seklimi cok degiştirdim abur cubur tatlı cok yerdim şimdi epeyse aza indirdim hedefim 70 inşallah ara ara bende duraksıyorum bakıyorum abartmış yemişim ama topluyorum yine aman de devam et insan kilo verince o onceki kıyafetler bol olunca insanın aldıgı haz tarifsiz edilemez
kız günaydın bu gün okula erken gittiğim için sabah hemen girdim ve kilomu size yazmak istiyorum:)
Başlangıç kilom : 76
Şİmdiki kilom : 74.200
hedef kilom: 60
:)) öpüyorum sizi kocamannnn :)
Canlarım araştırıp ulaştığım bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum. Gerçi herkesin vardır bu konu ile ilgili bilgisi ama.. Gece krizlerinin sebebi kahvaltıda ve diğer öğünlerde yeteri kadar protein almamakmış. Vücut akşam bi saate kadar bekliyormuş şimdi geldi yemek, şimdi gelecek yemek diye bekliyormuş baktı gelen giden yok hemen alarm veriyormuş ve karnın acıkmasını, kan şekerinin düşmesini sağlıyormuş. Gerçektende öyle ben bütün gün hiç bir şey yemezdim, kahveyle geçiştirirdim günü akşamda bir tabak yemek yer bitirirdim ama saat 9dan sonra deli gibi acıkırdım ve gün içinde yiyeceğimin 2 katını yerdim ama anlatamam böyle kıtlıktan çıkmış gibi. Ne bulursam saldırırdım...Yaklaşık 10 gündür diyetteyim ve 1 kere bile gece krizim tutmadı çünkü gün içinde güzel beslenmeye çalışıyorum. Aman ha kızlar gündüz yemeklerinize dikkat edin, diyet yapıyorum diye koca günü aç açına geçirmeyin..
Canlarım araştırıp ulaştığım bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum. Gerçi herkesin vardır bu konu ile ilgili bilgisi ama.. Gece krizlerinin sebebi kahvaltıda ve diğer öğünlerde yeteri kadar protein almamakmış. Vücut akşam bi saate kadar bekliyormuş şimdi geldi yemek, şimdi gelecek yemek diye bekliyormuş baktı gelen giden yok hemen alarm veriyormuş ve karnın acıkmasını, kan şekerinin düşmesini sağlıyormuş. Gerçektende öyle ben bütün gün hiç bir şey yemezdim, kahveyle geçiştirirdim günü akşamda bir tabak yemek yer bitirirdim ama saat 9dan sonra deli gibi acıkırdım ve gün içinde yiyeceğimin 2 katını yerdim ama anlatamam böyle kıtlıktan çıkmış gibi. Ne bulursam saldırırdım...Yaklaşık 10 gündür diyetteyim ve 1 kere bile gece krizim tutmadı çünkü gün içinde güzel beslenmeye çalışıyorum. Aman ha kızlar gündüz yemeklerinize dikkat edin, diyet yapıyorum diye koca günü aç açına geçirmeyin..
Bende tartildim
baslagic kilo 80
simdiki kilom 78.500
hic iyiiii degil biliyorummmm
Bende tartildim
baslagic kilo 80
simdiki kilom 78.500
hic iyiiii degil biliyorummmm
Yoo gayet iyi gidiyorsun canım,şimdiye dek birçok kez bozmasaydın diyetini 77 bile olabilirdin gerçi...
öyle deme fıstık sende iyisin sadece son günlerde biraz fazla kaçamaklar yaptın :)))
kızlar bugün sabah bi activya yogurt yedim. öğle okulda
1 ayran
3-4 yk pilav
3-4 yk kuru fasulye
1 kase şehriye çorbası vardı bunları yedim.
şimdi eve gelirken yıl başı hatırına (yeni yıla tek giriyorum da) light kola aldım ve galete aldım birazda fındık fıstık tarzı karısık kuruyemiş.. yarım saate kadar bunları yicem. diyette olmasaydım cipsler pastalar tatlılar falan alırdım ama almadım bunlarla günü kapatacagım insallahöpüyorum sizi. mutlu yıllar hepiniizeeeee
1 ayran
3-4 yk pilav
3-4 yk kuru fasulye
şimdi eve gelirken yıl başı hatırına (yeni yıla tek giriyorum da) light kola aldım ve galete aldım birazda fındık fıstık tarzı karısık kuruyemiş.. yarım saate kadar bunları yicem. diyette olmasaydım cipsler pastalar tatlılar falan alırdım ama almadım bunlarla günü kapatacagım insallahöpüyorum sizi. mutlu yıllar hepiniizeeeee
1 ayran
3-4 yk pilav
3-4 yk kuru fasulye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?