cankizzzz'in diyett günlügü 80kilodan 60kiloyaa

Ayyy canim yaa ben yogurtu ancak yemeklerin yaninda yerim
sevmiyorumda baska ne yiyebilirimki

Canim 3kilo verdim
ama bozdugum icin geri aldim
bugün tekrardan basladimm :)

aman de sakın bozma ya..ben 88 ile başladım şimdi 78 kiloyum gerci 8-9 ayda verdim ama yeme seklimi cok degiştirdim abur cubur tatlı cok yerdim şimdi epeyse aza indirdim hedefim 70 inşallah ara ara bende duraksıyorum bakıyorum abartmış yemişim ama topluyorum yine aman de devam et insan kilo verince o onceki kıyafetler bol olunca insanın aldıgı haz tarifsiz edilemez

Cook haklisinn canimm ama ben cook gec yatiyorumm gecede cok acikinca bozuyorumm

kız günaydın bu gün okula erken gittiğim için sabah hemen girdim ve kilomu size yazmak istiyorum:)

Başlangıç kilom : 76

Şİmdiki kilom : 74.200

hedef kilom: 60

:)) öpüyorum sizi kocamannnn :)

Canlarım araştırıp ulaştığım bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum. Gerçi herkesin vardır bu konu ile ilgili bilgisi ama.. Gece krizlerinin sebebi kahvaltıda ve diğer öğünlerde yeteri kadar protein almamakmış. Vücut akşam bi saate kadar bekliyormuş şimdi geldi yemek, şimdi gelecek yemek diye bekliyormuş baktı gelen giden yok hemen alarm veriyormuş ve karnın acıkmasını, kan şekerinin düşmesini sağlıyormuş. Gerçektende öyle ben bütün gün hiç bir şey yemezdim, kahveyle geçiştirirdim günü akşamda bir tabak yemek yer bitirirdim ama saat 9dan sonra deli gibi acıkırdım ve gün içinde yiyeceğimin 2 katını yerdim ama anlatamam böyle kıtlıktan çıkmış gibi. Ne bulursam saldırırdım...Yaklaşık 10 gündür diyetteyim ve 1 kere bile gece krizim tutmadı çünkü gün içinde güzel beslenmeye çalışıyorum. Aman ha kızlar gündüz yemeklerinize dikkat edin, diyet yapıyorum diye koca günü aç açına geçirmeyin..

Dogruu söylüyorsunn canimmm

Ben bunu bilmiyordum hiç,öğrendiğim iyi oldu çok sağ ol canım

Kızlar bugün yine regl sancılarımdan sabah hiçbir şey yiyemedim

ÖĞLEN :

1 kase yoğurt çorbası
1 büyük porsiyon kıymalı karnıbahar fırında
Yarım kase salata

kızlar bugün sabah bi activya yogurt yedim. öğle okulda
1 ayran
3-4 yk pilav
3-4 yk kuru fasulye
1 kase şehriye çorbası vardı bunları yedim.

şimdi eve gelirken yıl başı hatırına (yeni yıla tek giriyorum da) light kola aldım ve galete aldım birazda fındık fıstık tarzı karısık kuruyemiş.. yarım saate kadar bunları yicem. diyette olmasaydım cipsler pastalar tatlılar falan alırdım ama almadım bunlarla günü kapatacagım insallah öpüyorum sizi. mutlu yıllar hepiniizeeeee

Walla cookk iyii gidiyorsunnn
MUTLUUU YILLARRRRRRR :)

bende yılbaşına yalnız girenlerdenim canım. Bu gecenin şerefine bende aşığı olduğum kahve ve 2 parça bitter çikolatayı mideme indirmeyi düşünüyorum. Emin ol 10 gün önce olsa bnde şimdi odayı bi sürü abur cuburlu doldurmuştum ama şimdide mutluyum. Bir amacım var ve o amaç için çabalıyorum, bu kendimi güçlü ve hala yaşıyor hissettiriyor

Sağlıklı ve fit vücutlarla nice senelere inşallah canım

Ben de bugün yılbaşı diye kola,cips,çikolata,kuru yemiş aklınıza gelebilecek her türlü abur cuburu düşündüm ve düşünürken bile doydum

Akşam şekersiz çayımla 1 dilim su böreğimi yersem tamamdır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…